ponedjeljak, 23.08.2010.

Dalmatinska turneja - 1. dan

Naša ekipa U-12 danas je u 07:15 krenula autobusom put Dalmacije na turneju na kojoj ćemo odigrati nekoliko prijateljskih i pripremnih utakmica. Stigli smo sredinom dana u Maslenicu gdje smo smješteni u apartmanima. Sutra, u utorak, otići ćemo u posjet Zadru, planiran je obilazak grada, te ćemo odigrati dvije utakmice, protiv NK Zadar i NK Arbanas. Za srijedu je planiran odlazak u Split gdje bi trebali obići stadion NK Hajduk na Poljudu, a nakon toga odigrati i dvije prijateljske utakmice protiv NK Omladinac iz Vranjica i NK Hajduk. Za četvrtak planiran je posjet Šibeniku, te odigravanje prijateljske utakmice protiv NK Šibenik. Dakle, program nam je ispunjen maksimalno, stigli smo se već danas okupati u moru, međusobno se družimo i sportski pripremamo za nadolazeće prvenstvo. Na turneju su otišli: Juraj Fanton, Marin Nikolić, Toni Brezina, Arijan Res, Nikola Kozić, Mateo Romek, Alessandro Kos, Marijo Rajić, Jurica Baronić , Borna Rebić, Marijano Prodanić, Leonardo Mlinarić, Franko Kovačević, Bogdan Lacković, Karlo Butorac, Fran Turković, Matej Hudaček, Domagoj Ivašković i David Jurčević.

Danas nakon kupanja i kraćeg odmora od puta odigrali smo prvu utakmicu protiv NK Zrmanja iz Obrovca. U dosta dobroj utakmici na lošem terenu pobijedili smo sa 5 :3. Golove su postigli: Leonardo Mlinarić, Mario Rajić, Franko Kovačević, Toni Brezina i Alessandro Kos. Treba napomenuti da je ekipa Zrmanje bila pojačana sa tri igrača 97. godišta što je doprinijelo odigravanju čvrste utakmice.

Ovim putem cijela ekipa i trener pozdravlja sve vas kod kuće!

Od Dalmacija 2010

Od Dalmacija 2010

Od Dalmacija 2010

Objavljeno u 20:54 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta