četvrtak, 01.07.2010.

23. COPA CATALUNA 2010, 5.dan

Da da... NK Bjelovar 99' je u finalu!

Upravo smo se vratili sa četvrtfinalne i polufinalne utakmice koje su se odigrale na stadionu u susjednoj Pineda de Mar. U četvrtfinalu utakmicu su odigrale NK Bjelovar 00' i NK Bjelovar 99' (čudno, zar ne?). Utakmica je završila pobjedom 'starije' ekipe sa rezultatom 7 : 2. Bilo je čudno gledati utakmicu u kojoj svi navijamo za sve i u kojoj samo jedan trener sjedi na klupi sa rezervama obiju ekipa. ;-)
Golove su dali... ma nije bitno. ;-)

U polufinalnoj utakmici NK Bjelovar je igrao protiv Albacete (ESP) i opet pobjedio sa 6 : 0. Početak utakmice je počeo oštro, naši su poveli, pa dosuđen penal španjolcima koji je naš Jure obranio. U nastavku utakmice su naši dominirali što i sam rezultat govori. Španjolska ekipa je smještena u istom hotelu gdje i mi, a njihov trener je svim igračima i navijačima osobno čestitao. ;-)
Golove su dali: Mako Čupić (1), Toni Brezina (1), Arijan Res (1), Franko Kovačević (1), Mario Rajić (1) i Jurica Baronić (1).


Nismo još sigurni tko će nam biti protivnici u finalu, drugu polufinalnu igraju ASA Beirut 1 (LIB) i Antiguoko KE 1 (ESP) koje smo jučer pobjedili u onoj naknadnoj utakmici. Po omjeru snaga će to najvjerojatnije biti Antiguoko KE 1 (ESP).

Ekipa se sada odmara, čeka se ručak u 12:30, pa opet mali odmor do polaska na finalnu utakmicu koja se igra u 15 sati.

Izvolite pogledati SLIKE od jučer, današnje ćemo ubaciti poslije finala.

Objavljeno u 11:35 • Komentari (2) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta