srijeda, 30.06.2010.

23. COPA CATALUNA 2010, 4.dan

Ovdje u Calleli danas izmjereno 34 stupnja, pa si možete misliti kako je limačima igrati na takvoj vrućini. Velika pohvala roditeljima koji sve to nastoje ublažiti ogromnim količinama vode i malo manjim količinama pive i sokova. ;-)

NK Bjelovar 99' odigrao je danas dvije utakmice:

FC Baltica Kaliningrad (RUS) - NK Bjelovar 99' 0 : 13

Golove su dali: Jurica Baronić (1), Marko Čupić (4), Mario Rajić (3), Franko Kovačević (3), Arijan Res (1) i Nikola Kozić (1).

NK Bjelovar 99' - PDM de Madridejos (ESP) 4 : 2

Golove su dali: Mario Rajić (3) i Jurica Baronić (1).

Za ekipu NK Bjelovar 99' igraju Juraj Fanton, Marin Nikolić, Nikola Kozić, Arijan Res, Toni Brezina, Marko Čupić, Franko Kovačević, Mario Rajić, Sara Fanton, Borna Rebić i Jurica Baronić.



NK Bjelovar 00' odigrao je jednu utakmicu:

NK Bjelovar 00' - Antiguoko KE 2 (ESP) 6 : 3

Golove su dali: Mario Nikolić (1), Dorijan Radmilović (1), Marijano Prodanić (1), Marino Jedvaj (2) i Leonardo Mlinarić (1).

Za ekipu NK Bjelovar 00' igraju Leonardo Mlinarić, Marijano Prodanić, Alessandro Kos, Marino Jedvaj, Mateo Romek, Dorijan Radmilović, Patrik Šantalab, Filip Jurušić, Mario Nikolić i Vladimir Budimir.

E sad.. stvar se je zakomplicirala kod NK Bjelovar 99' jer su jučer odigrali i pobjedili u utakmici sa krivim protivnikom. U isto vrijeme sa istoimenom ekipom, ali drugim brojem u sufiksu na susjednom terenu (npr Antiguoko KE 1, Antigioko KE 2) utakmicu je igrala i ekipa iz Hrvatske, NK Medulin. Težak propust organizatora će se riješiti tako što će ekipa NK Bjelovar 99' morati danas u 19h odigrati još jednu utakmicu sa 'pravim' Antiguoko KE (ESP), a isto tako i ekipa NK Medulin mora odigrati utakmicu sa pravim svojim protivnikom iz grupe. Naime, španjolska ekipa Antiguoko je imala ekipe u svih 5 grupa i očito nije trebalo puno da se ovakav propust dogodi.

Nakon te utakmice javljamo rezultat i konačan raspored za četvrtfinalne utakmice predviđene za sutra.

Pozdrav navijačima i domovini!


Objavljeno u 16:09 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta