tko zna....nitko nista ne zna...krhko je znanje

nedjelja, 19.03.2006.

vjestice, zmajevi i ostala cudesa

ups....pogledah upravo svoj blog i posuh se pepelom.... ne napisah niti slovo, recenicu, ma barem jedan odlomak. kad bih trazila razloge zasto ne, ispalo bi da se izgovaram tipicnim recenicama: puno posla, premalo vremena za ista....nedostatak inspiracije....dosta mi je kompa 9 sati dnevno na poslu i slicno.... BUUU........T! ma jednostavno, ljenost me zela pod svoje :)

svakog ozujka drustvo i ja iscekujemo jedan otkaceni put u srediste istre, tocnije u pazin. grupica nadahnute ekipe organizirala je svoj kon (skracenica za konvencija, op.a.). od prvog kona davnih dana postajao je samo boljim i boljim. za razliku do ovog domaceg zagrebackog, ova ekipa kao da skupa s pazinskim puranima i purisovim hrenovkama jede dodatak prehrani zvan "masta" i "inspiracija" :)

mozete li zamisliti ljude koji izgrade srednjovjekovni katapult i organiziraju natjecanje u ispaljivanju "tanadi" (iz sigurnosnih razloga ispaljivali su se baloni punjeni vodom vulgaris domestikus)? od starog neupotrebljivog fice izrade "star trek shuttle"? naprave utrku racer-a kao iz star wars-a? ma predocite si najludje ideje iz mastozemlje i sve se one mogu i ostvaruju u magijom ispunjenom i prozetom gradu pazinu.

ove godine vitezovi srebrnog zmaja i moja malenkost opet ce loviti skriveno blago i ocekujemo da cemo ga pronaci. blago se skriva upravo zato da bi ga netko mogao ponovno pronaci kad za to dodje vrijeme. put do njegovog otkrivanja nije lak, no zato je toliko zanimljiv, napet i uzbudljiv :) blago treba zasluziti, jer samo vrijednima ce se ukazati sansa da krenu u potragu za njkim, a samo odabrana skupina moci ce ugledati njegovu velicanstvenu ljepotu.na putu do blaga suocit cete se s vlastitim slabostima, strahovima, sumnjama ali i pokazati svoje vrline, hrabrost, domisljatost i izuzetnost. svi za jednoga, jedan za sve i blago ce biti nase :)

kostimi.... ma sto bi jedna potraga za blagom bila bez povratka u doba kada zemljom hodase zmajevi i vitezovi, vjestice i magovi. svega toga ne bi bilo da nema mastovitih ljudi koji ce vam pomoci barem na jedan vikend zakoraciti u svijet mitova, legendi i bajki. meni ce u tome pomoci probrana grupica dragih zena koje ce svojim radom i savjetima doprinjeti mojem preoblikovanju iz obicnog freaka u lik iz moje paklene maste :)

geeez kasno je, kapci mi se sklapaju...odoh sanjati zmajeve i let na njihovim ledjima. slatki vam snovi....

19.03.2006. u 22:59 • ŠaputanjaOtisak#

<< Arhiva >>

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Prije ili kasnije smrt ce ti oteti sve sto imas i svakoga koga volis, stoga nauci voljeti sada one i ono sto imas. Samo tako mozes odagnati smrt iz svog zivota...


CURRENT MOON