~nedjelja, 30.07.2006.

More!!!!!!!!

MORE!!!

Javljam se samo na kratki trenutak jer, frustrirana nevjerojatnom nemogućnošću pojedinih autobusnih kolodvora na našoj obali da na svojim web stranicama napišu konkretnu informaciju o voznom redu za tako silno daleki 10. i 11.8., niti imam živaca za još interneta, niti mi je to u ovom trenutku privlačnije od druženja s Joeom koje ima ubrzo uslijediti.
Iako je sve u mojim ovogodišnjim planovima za ljetovanje silom prilika podložno promjenama i pod pritiskom stalne fleksibilnosti, zasad je program ovakav: putujem u utorak u cik zore za Split, odmah idem na Vis kod Dive, Brady (koja sad također radi tamo) i Bradynih sestre i sestrične te još nekih ljudi, zatim nakon par dana tamo idem u Solin/Kaštela (još nije sigurno) kod ex-cimerice Anchi (ukoliko, naravno, ona ne dođe na Vis prije toga), a hoću li stići kod još jedne frendice u Dugopolje, još nije sigurno, jer se mojim planovima ispriječio njen nenadani posao na pumpi i odlazak nekamo, čini mi se na Labin. Uz to bih u Splitu (u kojem ću najmanje biti) trebala popiti još par kavi, naći se s još par ljudi, ali vidjet ćemo... A nakon toga bih 10.8. trebala krenuti za Pazin - a kako ću do tamo stići, nemam pojma, no čini se uz dosta presjedanja, ako je suditi po onim skromnim informacijama o voznim redovima koje sam uspjela prikupiti i kojima zbog nedavnog neugodnog iskustva s kolodvorima iz Zadra baš i ne vjerujem... Enivej, u Pazinu je Festival fantastične književnosti, a kako ću do 11 ujutro 11.8. doći u Kringu, gdje se prvi dan dotičnog festivala odvija, nemam pojma. jednako tako nemam pojma gdje ću spavati i hoće li mi se brat pridružiti u Pazinu ili ne (i ako da, kad, kako...)
Ma ludilo... Sve ok, imam ja ponešto tog avanturističkog duha, no mrzim kad nemam dovoljno informacija da bih si mogla isplanirati bar taj put kako se spada...
Javim se, naravno, kad se vratim... Meanwhile, svima vam ugodno ljeto i pozdrav iz sparnog Karlovca (he he he, ne još dugo...)

- 19:47 - Path through the blinding light (13) - Paper vision - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Opis bloga

  • Ovisno o danu, situacijskom okruženju, razini inspiracije i hormona, boji sunca i broju zvijezda na nebu, te o svim drugim faktorima koji mogu utjecati na pisanje...

    contact: niniane@net.hr

    Photobucket



    Tko sam?

    ... nisam purgerica... a možda i jesam;-)
    ...od 15.09.2007.g. udana gospođa;-)
    ... diplomirana psihologica i profesorica psihologije...
    ...(ne)suđeni pisac (u posljednje vrijeme malo suđeniji no prije) i neshvaćeni umjetnik;-)...
    ...zaljubljena u Ljubav, keltsku kulturu i raznovrsne mitologije
    ...povremeno opsjednuta vampirima, duhovima i ostalim paranormalnim fenomenima a la "Dosjei X" (i njima samima)...
    ...ljubitelj spekulativne fikcije...



    online blackjack

    free counters

Linkovi


designed by NLO©, hosted by croBLOGeri.com, brushes made by Vanilla design