Komentari

niniane.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Khalleb

    Kakve su to brije "da li ću ja ići u pazin"? Ako ti nemaš ništa protiv, ja bih rado... Jedino, malo mi je bedara ako ima puno presjedanja (ja-nesposobnjaković :)), ali nema veze. Sve se može kad se hoće... Ajde pozz... Uživaj...

    avatar

    30.07.2006. (21:59)    -   -   -   -  

  • Sophiana

    pozdrav malena :)
    ma treba se da maknuti iz sparnoga Karlovca to tvrdim i ja. A ovo šta se tiče avanturističkoga duha... neka neka. A kada ćeš nego po ljeti. Osim toga treba vidjeti malo svijeta i odmoriti se od svakodnevnih muka, petljanja po cestama, prebukiranog dnevnog rasporeda i da dalje ne nabrajam.
    eto, moje stranice su još u izradi ali ipak sam te došla malo pozdraviti.
    uživaj na moru, popij što više kavica ako ćeš biti u ugodnome društvu (kaj ja meljem, NORMALNO da ćeš biti u ugodnim društvima-nije li to i poanta kave? :) ), i jooooj uživaj blago tebi :)
    "Anonimna" bez anonimnosti :))

    avatar

    31.07.2006. (06:25)    -   -   -   -  

  • teuta

    Medena moja virtualna prijateljice...dakle odlaziš i ti na odmor i na more. Neka, sigurno će ti sve to koristiti. Uostalom, znaš da i ja uskoro odlazim na odmor, pa niti mene neće biti. Ali nadam se da ćeš se pak vratiti i biti još više puna snage i volje za blogosferom. U vezi mog posta i onog prethodnog. To je nekako normalno, one žene koje još nisu rodile i njihov biloški sat ne otkucava u tom smjeru...ne mogu niti na taj majčinski način razmišljati nit doživljavati bebača. Ali bit će i toga, bez brige. U vezi onog prethodnog posta...mislim da je zaista dobro da se što više o tome piše i to baš na taj način, da bi poneki ljudi shvatili one prave ljudske vrijednosti i samu ljepotu tijela koja sadrži daleko više u sebi, od same prividne privlačnosti. Moram priznati, da sam se pribojavala reakcija, čim sam saznala da je taj post na Naslovnici, znaš već da sam imala ružnih iskustava s time. Ali sve je u životu rizik, ništa u životu nema garancije. Eto, medena moja...da ti još poželim od srca dobar odmor, tako i zabavu...uživaj i čuvaj se draga Niniane. Znaš da ja o tebi mislim samo ono najbolje i da ti istinski želim dobar provod, ali općenito i sve najbolje u tvom životu. Pozdrav draga moja virtualna prijateljice...Niniane. Cmokkkkk.

    avatar

    31.07.2006. (14:14)    -   -   -   -  

  • teuta

    Medena moja...i draga moja virtualna prijateljice...Sutra ja krečem na put prema moru, i ona u Češku, kao sam i najavljivala. Želim ti puno sreće, uspjeha i znaj da ćeš mi puno falit, jakooo i jakoooo...no, mislit ću na tebe vrlo često pa ćeš vjerojatno puno štucati. Hvala ti na svemu, draga...Pozdrav...cmokkkkkk.

    avatar

    01.08.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • br0ken pieces

    I ja bih na more.. neka me netko povede sa sobom ;)

    avatar

    02.08.2006. (00:00)    -   -   -   -  

  • Erchamion Naewe

    Evo, jos i ti :/// Bas kad imam najvecu zelju za otici na more, svugdje slusam kako odlaze a ja u nemogucnosti dobivanja godisnjeg krepavama... Ali neka, neka doci ce i moj trenutak a onda cu sve zeznuti i otici u planine :PPP

    avatar

    02.08.2006. (13:03)    -   -   -   -  

  • N_A_S_M_I_J_A_N_A

    sad si već u Splitu..a šta drugo nego uživaj..

    avatar

    02.08.2006. (22:16)    -   -   -   -  

  • Vampire Heart

    bokić!!!!!!!!!!!sorry,nema me i nema dugo.vidim drastićne promjene na blogu, ali super su!moram se naviknut, do sad me uz tebe vezala lijepa plava boja.hmmm, vidim imat češ zanimljivo ljeto.moje je grozno pa se zabavi i za mene.trebala sam ići na more, ali to je propalo.sada sam kod kuće i učim za zadnji ispit.a moj dragi radi u umagu cijeli mjesec.ma za poluditi.glavno da je tebi super,lijepo se zabavljaj, budi s dragim koliko je god moguće!!!čujemo se, ja ću možda nastaviti s blogom početkom 10. mjeseca.UŽIVAJ!!!! ČUJEMO SE! PUSA!!!!

    avatar

    05.08.2006. (20:47)    -   -   -   -  

  • Bookaleta

    Sve je riješeno od trenutka dolaska u Pazin i prijevoza dalje u Kringu, i u vezi spavanja, uputstva su kod mene na blogu, ako treba još detalja, javi se na mail

    avatar

    09.08.2006. (15:33)    -   -   -   -  

  • Cliff Burton

    A na moru je zakon.Hladno je kao u jesen pa imaš iskrivljenu percepciju o ljetu što je ono najluđe.Ma nemam ja tako mnogo talenata.Možda pišem pjesme,roman i crtam no istina je da sve to radim užasno loše.To je ionako za moju dušu.Kako si mi ti?

    avatar

    13.08.2006. (11:16)    -   -   -   -  

  • slavitza

    Evo imam novi post jer sam se vratila s mora!
    Btw, imam i novi mobitel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I treće: Užiwvaj!!! oi

    avatar

    13.08.2006. (22:44)    -   -   -   -  

  • Extion

    Hmmm cek vratila si se pa si otisla pa...cek, vratit ces se jel tako? :D

    avatar

    15.08.2006. (00:48)    -   -   -   -  

  • The Slut - teenage waste

    jebote ti ćeš cijeli Jadran i okolicu proć :)

    avatar

    16.08.2006. (02:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...