

...teleće šnicele, malo posolila i pobrašnila te ih na vrućem maslinovom ulju kratko pofrigala i stavila sa strane
na to isto ulje stavila sam prethodno isjecakan peršin i češnjak a onda vratila meso i nastavila podlijevati bijelim vinom, dodala šaku kapara i 7 filea inćuna koji su bili srolani, svaki s jednom kaparom u sredini
poslužiti s čim god hoćete, meni osobno najbolje s ničim
| < | listopad, 2007 | > | ||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| 29 | 30 | 31 | ||||
za sve ono što biste mi možda željeli reći ili me pitati off the record :)
Da li spavam:
Sa mnom ste pili koktel:

Blog.hr
T-portal
Jutarnji list
Art Lebedev Studio
The car
Slobodna Dalmacija
Blitz-Cinestar
ZKZD
Yahoo
Danimusov omiljeni bend
zanimacija
zanimacija 2
for ladies who read
Gastrodiva
for leisure
per guardare..e non far niente
Corriere della sera
Profil
Il gatto goloso
Gastrodiva
Sweet Paul
Doručak u Parizu
Da mi je nešto slatko
Mowielicious
La cucina italiana
Ricette di Sardegna