blogovi etc:

nexe i okolica:

oranus

brujah

awia

xayam

našičanin by default

divljo

ded ciken

republika jerguzovac

mala helena
bubnjar trenč mortara

akasha & mta_max

*red juliette

tena

moniq

jukebox

ne baš okolica:

sensitive bitch

svetlana/lucija

linkovi:

po defaultu:

blog.hr

forum.hr

monitor.hr

my favourites:

jedi pimp academy

carpe noctem

carpe noctem design

i tak još koja:

projectw resurrection

zipile

ex-symbian-mobile

the underground search

car iz paračina

petak, 27.06.2008.

16:16

imam fobije od plišanih zečeva


položio sam pismeni kod živkovića.... pošto to vučem od druge godine, to je uspjeh... sad još samo usmeni i još jedan takav ispit kod istog malog žučnog smrada iz zadra..... i nakon tog još samo 12 ispita do diplome.... dobar sam....



oporavio sam se nakon 5 dana agonije, globolje, valunga i groznice... to je dobro

danas sam bio dobar sin i skuhao ručak špinat i jaja na oko. špinat je bio malo manje zelen, ali fin, dok su jaja na oko više nalikovala kajgani. jebena jaja kad se neće razbit kak spada.... okej.....

ovo valjda nije zvučalo gej :P

i uglavnom.... neš mi krenuli ispiti sad... ne mogu se požaliti... u redu je....

idem večeras na koncert, idem se napit i ganjat sise


i moram se šišat jer ova moja griva nema forme, smisla i jebeno je vruće ispod nje...


volim sladoled. posebno ako je sladak i leden



| ćemo kampirat dok pišeš?(5) | il ćeš na papiru? | # |


nedjelja, 08.06.2008.

12:01

uf..... neću više nikad, majkemi (yeah right)


sinoć sam zbog nekih stvari, ljudi i situacija kojih sam se sjetio zbog tih istih ljudi, zapio ko guzica. i brijem da sam svašta miješao... gin, votku, gusti sok, erm.... nisam siguran jesam pio i bambus, al nema veze....

i jutros sam se probudio... to jest, stara me probudila, i prvo što mi je zapelo za oko (to jest nos) bijaše taj grozan smrad u mojoj sobi. upalim svjetlo da vidim što se to zavuklo ispod moje fotelje i crklo, i vidim što sam napravio sinoć, koji jebeni nered.

ugasio sam svjetlo.

sjednem nazad na krevet, čopim se za glavu, i kao što je to bilo prije mnogo godina kad sam bio tinejdžer i kad bih se napio, uvijek kad naletim na neki dokaz mog sinoćnjeg pijanstva, tek se onda počnem prisjećati svega....

zadnji put kad mi se nešto slično desilo je bilo prije nekih 6 godina, kad sam išao rigati doma, i, naravno, po murphyevom zakonu pogodio sve u wc-u osim wc - školjke.

sada je ipak bilo drukčije. lijepo sam došao doma, pijan ko pička, i mislio sjesti malo za komp, popiti tetrapak čokoladnog mlijeka i pogledati šta ima na netu. otprilike onda sam osjetio bućkanje u želucu, otrčao u kupatilo, olakšao se, i vratio nazad.

ma ništa od neta, idem spavati.

legnem, i još ko idiot brijem da će mi bit lakše ak budem spustio nogu na pod... aha.. je...

opet trči na wc!

i ne znam u kojem tom pokušaju točno sam si zarigao potkošulju u kojoj sam spavao, ali ništa za to, lijepo se presvukao i gotova stvar.

eh, da, to je bilo sinoć. koliko sam se sjećao. međutim, posljedice su bile malo veće od zarigane potošulje.

da se vratim na početak priče, kad sam se probudio jutros, vidio sam flekicu na tepihu kraj kreveta.. ae dobro, nije bed, oprat će se.
vidio sam poklopljeni laptop, zamazan, vidio sam stolnjak na stoliću na kojem držim laptop, zamazan i tamo gdje nisam mogao dosegnuti. mislim, jedan rub stolića je tik uz zid,i stolnjak visi niz rubove. e, sad, i TAJ dio stolnjaka je bio uflekan.

skoro me herc uhvatio kad sam vidio da sam si zarigao laptop. molim se bogu da je s njim sve u redu, dok odmičem fotelju od stolića da bih mu prišao.

i onda vidim šta sam napravio na podu... to nije bila fleka, to je bila bara! ko da sam doslovno sjeo na fotelju i samo raširio noge i pustio da teče iz mene...

hm.

a sjećam se sinoć samo da sam dobio onaj osjećaj kao da ti se nešto penje uz jednjak i da će poterati van. sjećam se da sam se "olakšao" u wc-u, ali ovog se nisam sjećao.... eto šta ti je selektivno pamćenje.

i kako sam bio nesvjesno opsovao, stara je reagirala i pitala šta je bilo. kažem: "ništa, mama, zaflekan mi je laptop, ajd daj krpu da ga očistim!".

još mi stara dolazi pričati kako sam rano nešto sinoć došao kući.... jebemu....kasnije sam staroj rekao da sam popio čokoladno mlijeko kad sam stigao, i da mi se okrenuo želudac, pa da sam zahvatio laptop. stara se čak i nasmijala, pitala da nisam valjda zahvatio tipkovnicu. "nisam", rekoh.... poklopio sam ga na vrijeme.

stara je iskoristila priliku da me natjera da očistim stol od smeća, očistim laptop, zvučnike i lampu od prašine. nije ništa puno komentirala dalje, ali sam čuo da je uzdahnula... znate onaj uzdah kad se uvjerite da se opet desilo nešto što ne odobravate i kad ste lzabrinuti oko toga.... a moja stara je neko vrijeme već zabrinuta zbog moje žeđi za alkoholom... eto. jebiga.

i ja sam zabrinut isto.
ali me to ne sprječava vikendom u gradu.
znam da nije zdravo, ali koji ću klinac? piti gusti sokić? kakav sokić, nemoj da te prebijem! hehe. alkohol liječi rane, a onaj osjećaj kad ti netko (ponekad nitko određen, a ponekad, baš netko određen) fali kraj tebe da ju zgrabiš, zagrliš i poljubiš - otupi. ne osjetiš toliko to, lakše podneseš dok tog nekog promatraš u sličnim takvim situacijama ali s drugim ljudima. ništa, ništa, normalna stvar....

reko mi je hac da sam pretjerano emotivan i da je to homoseksualno od mene. kad nisam trijezan, onda ne budem toliko takav. pa, eto, hac... sad znaš.

a i osim male magle u glavi, danas mi je bolje! mamurluk? de nemoj mi vrijeđati integritet. ipak sam ja alkoholičar s iskustvom.



| ćemo kampirat dok pišeš?(1) | il ćeš na papiru? | # |


arhiva bloga:

srpanj 2007

lipanj 2007

svibanj 2007

travanj 2007

siječanj 2007

studeni 2006

listopad 2006

rujan 2006

kolovoz 2006

srpanj 2006

design by cdjay, all rights reserved, copyright by carpe noctem & > carpe noctem design