srpanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Srpanj 2010 (1)
Lipanj 2010 (2)
Kolovoz 2009 (7)
Srpanj 2009 (2)
Studeni 2008 (4)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (5)
Kolovoz 2008 (14)
Srpanj 2008 (28)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

by Lolypop Design

Opis Bloga

OvDjE MoZeTe PrOnAcI sWe O SwOjIm IdOLiMa I sAzNaTi sTO sWe IgRa U KiNiMa ,Te PrOcItATi RaSpOrEd PrOjEkCijA Za kInA "Cinestar" i "MoviePlex"!
20 KoMmOvA I ULaZiS u LiNkOvE !

Linkichi

Billov@ M@l@fino
LeNcYnut
Ruby Designgreedy
LolyPop Designnjami




srijeda, 30.07.2008.

Hillary Duff



"Ljubav prema Hilary je dovoljan razlog da ostavim piće.Ona je nešto najbolje što mi se moglo dogoditi.Ne želim da išta ugrozi našu vezu.",izjavio je Joel samo nekoliko sedmica prije nego što su prekinuli.On je samo sedmicu kasnije počeo hodati sa Nicole Ritchie.
Hilary je nedavno gostujući na američkoj radio-postaji izjavila kako su joj odlasci na spoj jako zabavni te da se sada osjeća kao dečko kome je sve dozvoljeno.Otkrila je i da je prije nekoliko sedmica izašla i na prvi spoj sa dečkom čije ime nije željela otkriti od kada više nije sa Joelom.Takođe je izjavila da su ona i Joel ostali u dobrim odnosima.
Hilary Ann Duff je rođena 28. septembra 1987. u Houstonu,Texas,USA.Njen tata se zove Bob Erhard Duff,mama Susan Colleen Duff i sestra Haylie Katherine Duff(Takođe pjevačica i glumica.)
Kada je imala samo šest godina krenula je sa svojom sestrom na balet.Ubrzo su snimile prve reklame i odlučile su se profesionalno baviti glumom.Preselile su se u Californiu sa majkom,a njihov otac je ostao u porodičnoj kući u Houstonu.
Zabavljala se sa Aaronom Carterom,a dvije godine se zabavljala sa Joelom Maddenom("Good Charlotte") ali su prekinuli.





| Celebrity Stars (32) | ...x... | ...x... |

Cristiano Ronaldo

Image Hosted by ImageShack.us


Cristiano Ronaldo proglašen je igračem godine u engleskoj Premier ligi po izboru udruge nogometnih novinara (Football Writers Association - FWA).
Među najbolja četiri igrača prema izboru engleskih novinara još su dvojica igrača Manchester Uniteda, Ryan Giggs i Paul Scholes, dok se na drugo mjesto ugurao napadač Chelseaja Didier Drogba.
"Ova nagrada priznanje je potpune preobrazbe Ronalda, koji je doživio žestoke kritike nakon sukoba sa klupskim suigračem Wayneom Rooneyjem na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu. To je dokaz da u Engleskoj prepoznajemo individualnu kvalitetu. On je zasluženo pobjednik izbora u kojem su prevladavali igrači Manchester Uniteda, što potvrđuje i njihov ovosezonski uspjeh", izjavio je za Eurosport Paul Hetherington, predsjednik FWA-a.
Ove sezone Ronaldo je osvojio sve bitne nagrade namijenjene igračima Premiershipa. Prije ove, dobio je i nagradu za najboljeg igrača prema izboru Udruge profesionalnih nogometaša te nagradu za najboljeg mladog igrača u izboru iste udruge, koju dodjeljuju Ronaldovi kolege.
Ronaldo je prvi Portugalac koji je osvojio nagradu FWA-a te prvi igrač Manchester Uniteda koji je dobio ovo priznanje od 2001. godine, kada je to pošlo za rukom Teddyju Sheringhamu.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Eminem



Američki reper Eminem je jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih repera današnjice. Eminem je ujedno i daleko najuspješniji bijeli reper.
Trenutno živi u mjestu Clinton Charter Township, Michigan, na rubu Detroita. Poznat također pod nadimkom Slim Shady, započeo je karijeru u Aftermath Entertainment studiju koji vodio poznati reper Dr. Dre.
Zajedno s Dr. Dre-om je 2002. Eminem potpisao ugovor od milijun dolara s 50 Cent-om, što je dovelo do njegove goleme slave i popularnosti G-Unit-a.
imao je brojne afere koje se protežu kroz njegovu karijeru a sigurno je najpoznatija ona s bivšom ženom Kim. Ima kćer Hailie, koja mu je kako kaže sve na svijetu.
Godine 2002. je napravio film 8 Mile koji je njegova polu-biografija. Glumio je u mnogim filmovima kao što su Da Hip Hop Witch(2000.), The Wash(2001.) i Have Gun u 2008.
Nakon uspjeha njegovih albuma osnovao je vlastitu izdavačku tvrtku Shady Records koja danas ima dosta repera kao članove. Kao član grupe D12 izdao je također 2 albuma.
Eminemova izdavačka kuća Shady Records uzdigla je mnoge repere, uključujući i jednog od najpoznatijih, 50 Cent-a.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Brad Pitt



William Bradley "Brad" Pitt (rođen 18. prosinca 1963.), američki filmski glumac, producent i aktivist. Postao je slavan sredinom devedesetih nakon pojavljivanja u nekoliko velikih holivudskih filmova.[1] Bio je nominiran za Oscar, a osvojio je Zlatni globus, oboje za svoju ulogu u filmu Dvanaest majmuna 1995.[1]
Pitt se u popularnim medijima često navodi kao jedan od najatraktivnijih živućih muškaraca[1][2][3][4] te se smatra članom holivudske glumačke prve lige.[5] Svjetski mediji detaljno su popratili njegov brak s Jennifer Aniston te trenutnu vezu s glumicom Angelinom Jolie.[1] Otac je četvero djece s Jolie, od kojih su svi naveliko popraćeni u medijima. Otkad je započeo vezu s Jolie, postao je jedan od poznatijih društvenih aktivista, i u Americi, i u inozemstvu.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Johnny Depp



Odrastao je na Floridi. Majka mu je s dvanaest godina poklonila gitaru koja mu postala opsesija. Kad je imao petnaest godine, roditelji su mu se rastavili, a sa sedamnaest je odustao od srednje škole i pokušao ostvariti glazbenu karijeru svirajući u bandu The Kids (nekoliko puta svirali su kao predgrupa velikom Iggy Popu). Zajedno s bendom, nadajući se slavi, seli u Los Angeles gdje se vjenčao sa vizažisticom Lori Allison. No karijera ne napreduje, a i razvod braka je uslijedio vrlo brzo.
Još dok je bio u braku, Allison ga je upoznala s Nicolasom Cageom. Mada se nisu odmah svidjeli jedan drugome, kasnije su postali odlični prijatelji. Nicolas ga je nagovorio da se okuša kao glumac i preporučio mu svog agenta. Prva audicija i dobivena uloga bila je u Wes Cravenovom filmu 'A Nightmare on Elm Street' (1987). Agent ga je nagovorio da prihvati ulogu u teen serijalu '21 Jump Street' i, mada je serija postigla veliku popularnost, Depp je napušta jer se želi fokusirati na veliko platno.
1990. mu to i uspijeva s dvije odlične, pomalu čudne, uloge u filmovima 'Plačljivko' (r: John Waters) i 'Edward Škaroruki' (r: Tim Burton). Depp će se i u budućnosti dokazati kao vrlo izbirljiv glumac, bilo da je riječ o scenarijima ili režiserima s kojima radi: 'Arizona Dream' (1992) Emira Kusturice, 'Benny and Joone' (1993) Jeremiaha Chechika, 'Što muči Gillberta Grapea' (1993) Lassea Hallstroma, 'Ed Wood' (1994) Tima Burtona.
Dok uloge u 'Don Juan DeMarco' (1995) i 'Pravom trenutku' (1995) nisu privukle posebnu pažnju, uloga FBI agenta u 'Donnie Brascu' (1997), uz Ala Pacina, ocijenjena je vrlo pozitivno i okarakterizirana kao prva ozbiljna. Iste godine napisao je, odrežirao i glumio u 'The Brave'. 1998. s Beniciom Del Torom glumio je alter ego Huntera S. Thompsona u relativno nezapaženom, ali odličnom 'Strah i prezir u Las Vegasu', a 1999. se okušao u znanstveno-fantastičnom 'The Astronaut's Wife'.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Miley Cyrus



MILEY CYRUS, 15-godišnja Disneyjeva zvijezda i glavna glumica serije "Hannah Montanadesetaka fotografija na kojima pozira u degutantnim pozama i s jako malo odjeće na sebi, zavjetovala se da će ostati djevica do braka i " koja se "proslavila" zbog nekoliko insistira na tome da je ona "dobra kršćanka koja nikada nije zgriješila". No, upravo zbog promiskuitetnog ponašanja i objavljenih seksi fotografija, američki "LifeStyles" ponudili su joj milijun dolara da bude nova glasnogovornica i zaštitno lice tih kondoma.
Hugh Hefner želi da 15-godišnja Miley Cyrus pozira gola za Playboy. Vlasnik Playboyeva carstva, 82-godišnji Hugh, smatra kako bi zvijezda ‘Hannah Montane’ pridonijela rekordnoj prodaji toga časopisa za muškarce. Miley je već izazvala pomutnju kada ju je, omotanu samo u dekicu, za magazin Vanity Fair fotografirala Annie Leibovitz. No, Hefner želi da prvo napuni 18 godina.



| Celebrity Stars (3) | ...x... | ...x... |

Mary-Kate i Ashley Olsen

Image Hosted by ImageShack.us


Nesto sto morate znati o njima:
1. Mary-Kate obično snima scene u kojima ima više smijeha i komedije, dok je Ashley bolja u onima u kojima ima drame.
2. Dosad su snimile više od 40 filmova, prodale 29 milijuna primjeraka svojih knjiga i gotovo 2 milijuna kopija svojih 9 albuma.
3. Sestre su u prosjeku na američkim televizijama najmanje 35 puta tjedno.
4. Mary-Kate je ljevakinja, a Ashley dešnjakinja.
5. Mary-Kate priznaje da voli biti glavna, ali da sve odluke donose zajedno.
6. Ne vole kad ih se zove blizankama Olsen!
7. Obožavaju zaspati uz upaljeni televizor.
8. Obje voze Range Rovere, Mary-Kate zeleni, a Ashley crni.
9Ashley Fuller i Mary-Kate Olsen su rođene u Sherman Oaksu, Kalifornija, 13.6.1986., na petak, 13. .. Ashley nema srednje ime. Fuller joj je majčino djevojačko prezime. Njezini roditelji, Jarnie i David su se rastali 1995.g. Ashley i Mary-Kate su bratski blizanci i nisu toliko slični kako se čini.
Postale su zvijezde sa 9 mjeseci u seriji Puna Kuća (Full House). Ashley je sa sestrom Mary-Kate je igrala u seriji do 9. godine. Serija je ukinuta i ljudi su mislili da je to kraj njihovim karijerama. One su napravile svoj korak dalje 1995.g. u filmu "It Takes Two" i vratile se na TV u svojoj seriji "Two of a Kind". Imale su druge ideje. Mary Kate i Ashley su sa svojim odvjetnicima/menadžerima osnovali kompaniju nazvanu Dualstar. Od tada su snimile 13 filmova, napisale 169 knjiga, i imaju 5 TV serija.
Nadaju se napraviti puno više filmova. Ashleni hobiji su plesanje i igranje tenisa . Ashley voli kupovati, ići u kina, slušati Nsync, navijati i Tae Bo. Blizanke imaju bolji ESP od normalne braće i sestara, što znači da mogu čitati misli jedna drugoj i osjećati bol od druge. Ali to može biti i veoma loše.. Mary-Kate je prohodala na snimanju ‘’Pune kuće’’.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

utorak, 29.07.2008.

Francisco James Muniz


Frankie je rođen 5. prosinca 1985 Wood Ridge-u ( New Jersey,USA).
Visok je (samo) 165 cm i po zanimanju je (naravno) glumac.
On je glumac koji je najpoznatiji po ulozi Malcolma u popularnoj seriji Malcolm u sredini (Malcolm in the middle). Frankie Muniz je ujedno i vrstan golfer, a golf je počeo igrati još u djetinjstvu. Od sportova je veliki obožavetelj košarke i navija za L.A. Clipperse. Vrlo dobar plesač kao i tenisač. Obožava brze aute.



| Celebrity Stars (3) | ...x... | ...x... |

ponedjeljak, 28.07.2008.

Justin Tyler Berfield



Pravo ime mu je Justin Tyler Berfield, rođen je 25. 02. 1986. god, u Californii. Počeo je snimati reklame sa 5. god,a prva reklama mu je: "Colgate and McDonalds"
Snimio je dosta filmova i serija, oko 20 filmova, 20 serija.....Evo nekih filmova u kojim je glumio:
Who's Your Daddy? ( 2003 )
Max Keeble's Big Move ( 2001 )
"Malcolm in the Middle" ( 2000 )
Wanted ( 1999/I )
Invisible Mom II ( 1999 )
Kid with X - ray Eyes, The ( 1999 )
Mom, Can I Keep Her? ( 1998 )
"Unhappily Ever After" ( 1995 )
"Good Life, The" ( 1994. )




| Celebrity Stars (4) | ...x... | ...x... |

nedjelja, 20.07.2008.

Tose Proeski


Talentirani pjevač rođen je 25. siječnja. 1981. u makedonskom Prilepu. Njegov prvi javni nastup bio na na teen festivalu "Melfest" 1996. godine. Upravo je na njemu, osvojio svoju prvu glavnu nagradu. Mnogi su već tada prepoznali njegove zavidne glasovne sposobnosti. Na festivalu u Stipu 1997. godine nastupao je sa pjesmom "Pusti me". Godinu dana nakon, trijumfirao je na festivalu u Skopju sa pjesmom "Ostani do kraja". Probitak na nacionalnoj razini postigao je pjesmama "Usni na usni" i "Sonce vo Tvoite Rusi Kosi", za koju je dobio nagradu na Eurofestu. Godine 1999. potpisuje ekskluzivan ugovor sa produkcijskom kućom "Avalon". Njegov prvi album "Nekade vo Nokta" izlazi iste godine u svibnju. Svoj prvi veliki koncert održao je u listopadu 2001. godine u beogradskom "Sava centru". Nedugo nakon toga, otputovao je na australsku turneju zajedno sa još nekoliko velikih makedonskih glazbenika. Jedan od svojih posljednih trijumfa doživio je tijekom nastupa na "Beoviziji" sa pjesmom "Čija si". Makedonski pjevač osvojio je Grand Prix druge večeri Hrvatskog radijskog festivala ove godine u kategoriji urbane glazbe i nagradu čitatelja 24sata. Na hrvatsku se javnu scenu "probio" zahvaljujući uvodnoj pjesmi "Zabranjena ljubav".
Duet "Volim osmijeh tvoj" s Antonijom Šolom proglašen je najprodavanijim singlom ove godine, nakon čega je Toše izdao album "Igra bez granica", koji trenutno boravi na vrhu top liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Toše Proeski oduvijek je bio poznat kao nevjerojatni talent i pravi profesionalac. Za sebe je govorio kako "postoji zbog publike", a kritike mu nisu bile važne.



| Celebrity Stars (5) | ...x... | ...x... |

srijeda, 16.07.2008.



| Celebrity Stars (30) | ...x... | ...x... |

ponedjeljak, 14.07.2008.

Agyness Deyn


By billycaAgynessino pravo ime je Laura Hollins, a Agyness Deyn se zove od svoje sedamnaeste godine kada je promijenila ime jer je željela po nečemu biti "neobična". Za manekenku i nije baš visoka, svega 173 cm, nosi konfekcijski broj 34 i broj obuće 40. Pohađala je katoličku jezičnu školu u Rawtenstall, Lancashire, te školu gramatike gdje je učila o glazbi i dramaturgiji.
Nerijetko se polemiziralo oko Agynessinih godina, naime, gdje god se pojavila govorila je da je rođena 1986. godine, međutim, uz njezino pravo ime Laura Hollins stoji 1983. kao godina rođenja.



| Celebrity Stars (1) | ...x... | ...x... |

evo odgovora

Za sve koji zele znati koliko kosta ulaznica za koncert snoop doga koji ce se odrzati 9.09. u dvorani Doma Sportova u Zagrebu-pocetkom kolovoza 300 kn, na dan koncerta 350 kn.beljzuboeekpartynjamifinosmokinthumbupcerekbangmouthwashnaughtynutzujopjevaludwave



| Celebrity Stars (2) | ...x... | ...x... |

petak, 11.07.2008.

Tokio Hotel– klinci koji rokaju k'o veliki



Najveće njemačke zvijezde u posljednjih 20 godina osvajaju svijet glazbe brzinom munje. Najstarijem članu nije ni 21 godina, a malci iz skupine Tokio Hotel već su "pobrali" sve najprestižnije njemačke glazbene nagrade. Četiri pjesme osvojile su prva mjesta na top-ljestvicama, imaju dva najprodavanija albuma, a prodali su gotovo tri milijuna CD-a i DVD-a u rodnoj Njemačkoj. Blizanci Bill i Tom Kaulitz, Gustav Schäfer i Georg Listing u veljači ove godine prvi put su zasvirali u Sjevernoj Americi, na pet rasprodanih koncerata.Trenutačno najveće tinejdžerske zvijezde u Europi žive san iz kojeg se, složno ističu, ne žele tako brzo probuditi. O ovakvom uspjehu, kažu, nisu ni maštali. Francuska, Austrija, Belgija, Italija i Španjolska samo su neke od zemalja u kojima su “tokio” dečki izazvali takvu pomutnju da tinejdžeri više ne žele u školi učiti engleski nego njemački jezik.
“Od svega su nam najdraži nastupi uživo. Tako smo i počeli prije tri godine – izvodeći svoje pjesme u malim klubovima i barovima – ponekad pred publikom od samo petero ljudi”, kaže gitarist Tom Kaulitz. Danas njihovu publiku čine deseci tisuća oduševljenih obožavatelja, većinom tinejdžerica, a u Parizu, gdje su, uz Njemačku, doživjeli najveći uspjeh, svirali su pred 500 tisuća ljudi ispred Eiffelova tornja. Osim toga, Tokio Hotel imao je najuspješniju debitantsku turneju u Njemačkoj ikada.
A koliko su dobri uživo, pokazali su i na dodjeli nagrada MTV Europa 1. studenoga 2007., točno dva mjeseca nakon što su blizanci navršili 18 godina. Odličan nastup okrunili su nagradom za najveće internacionalne zvijezde, a bili su nominirani i u kategoriji za najbolju skupinu. To je bio prvi put u povijesti MTV-a da su neki njemački glazbenici bili nominirani u dvije kategorije.
A sve je počelo prije sedam godina kad su braća Bill i Tom, tada 11-godišnjaci zajedno s Gustavom koji svira bubnjeve i basistom Georgom osnovali skupinu pod nazivom Devilish, nastupajući po talent showovima i na manjim koncertima. Nakon što je 2003. pjevač Bill Kaulitz u četvrtfinalu ispao iz emisije u kojoj se tražila nova dječja zvijezda, zapazio ga je glazbeni producent Peter Hoffmann. Skupina je promijenila ime u Tokio Hotel (dečki vole velike daleke gradove, a hoteli su im kao drugi dom) te su potpisali ugovor sa Sony BMG-om. Međutim, malo prije objavljivanja prvog albuma pod nazivom Schrei 2005. godine, Sony je raskinuo ugovor i Tokio Hotel je prešao u izdavačku kuću Universal Music.
Blizanci Tom i Bill Kaulitz
Već s prvom pjesmom “Durch den Monsun” s albuma Schrei dečki su osvojili glazbene ljestvice, ali i srca obožavatelja za koje članovi kažu da su “zaista najbolji na svijetu”. Odlično su prošle i pjesme “Schrei” i “Rette Mich”. U veljači 2007. izdali su drugi album “Zimmer 483” na kojem su najzapaženije bile “Übers Ende der Welt" i "Spring Nicht", a u lipnju iste godine izlazi i prvi album na engleskom jeziku pod nazivom Scream, kompilacija pjesama s prva dva albuma, koji je Tokio Hotelu otvorio vrata uspjeha u Americi.
“Oduvijek smo sanjali o uspjehu u SAD-u. Odrasli smo uz američke bendove poput Metallice, Green Day i Red Hot Chilli Peppers. Željeli smo dobiti priliku raditi to što oni rade", kaže frontmen Bill Kaulitz, najzanimljiviji i najkarizmatičniji član skupine oko čijeg se osebujnog izgleda i imidža često lome koplja - jedni ga smatraju nakaradnim, a drugi najljepšim bićem koje je ikad hodalo zemljom. No, iza izrazito ženskih crta lica, puno šminke i izmanikiranih noktiju krije se puno više od mladog šminkera - Bill piše sve tekstove pjesama, a glazba mu, ističe, znači sve na svijetu.
“Svaka naša pjesma ima poruku. 'Don't Jump' je protusuicidalna pjesma, koja slušatelju govori da ne odustane od sebe, dok gitaristička 'Scream' poručuje da uvijek kažeš, odnosno vrisneš, ono što misliš. Lagana, ali moćna balada 'Recue Me' govori o bespomoćnosti koju svaki čovjek osjeća kad mu se ljubavna veza sruši pred očima, a pjesma 'Monsoon' poručuje da se sve poteškoće u životu mogu pobijediti. Nadam se da ću se i s 83 godine baviti glazbom, jako volim stvarati stihove pa bih želio jednog dana pisati i za druge glazbenike", kaže Bill.
Za razliku od romantičnog Billa, koji priznaje da nije za vezu za jednu noć, njegova deset minuta starijeg brata Toma prati glas velikog zavodnika. Čak se pisalo i da je u tjednu kad im je izašao prvi singl spavao s 25 djevojaka. Ali, to je samo jedan od bezbroj tračeva koji su kružili po njemačkim, ali i ostalim medijima o skupini u posljednje dvije godine. Na nedavnoj dodjeli njemačke nagrade Die Goldene Kamera, na kojoj su osvojili nagradu za najbolju nacionalnu grupu, Bill se u govoru zahvale pred mnogobrojnim uglednim uzvanicima prisjetio izmišljotina koje su se objavljivale o njima - od toga da su imali problema sa socijalnom službom, da su bili izbačeni iz jednog hotela, da je Bill priznao da je homoseksualac, pa čak i da je skoro umro od anoreksije. "No usprkos svemu tome, a možda i zahvaljujući tome, mi smo još tu", završio je Bill.



| Celebrity Stars (6) | ...x... | ...x... |

Beyonce Knowels



Beyoncé Giselle Knowles (Houston, Teksas, 4. rujna 1981.), američka pjevačica, glumica i plesačica.
Višestruka je dobitnica Grammyja. Proslavila se u R&B grupi Destiny's Child. Sa solo albumom Dangerously In Love osvojila je čak 5 Grammyja, te dva No. 1 singla "Crazy In Love" i "Baby Boy".
S nedavno objavljenim drugim albumom "B'day" (4. rujna 2006.) nastavlja uspješnu karijeru. Nedavno je nastupila i u filmu Komadi iz snova (Dreamgirls) s kojim je zaradila nominaciju za Zlatni Globus.



| Celebrity Stars (1) | ...x... | ...x... |

Snoop Dog



Calvin Cordozar Broadus, Jr. poznatiji kao Snoop Dogg (Long Beach, 22. listopada 1971.), američki hip-hoper. Glazbena i kulturna ikona, hip hoper i hollywoodski vodeći čovjek, Snoop Dogg je brzo postao jako popularan u svijetu zabave.
Snoop Dogg je dobio svoje ime od svoje majke koja je u šali rekla da on izgleda kao crtani lik Snoopy.
Nedugo nakon završetka srednje škole, uhićen je za posjedovanje kokaina, kojim počinje razdoblje od tri godine tijekom kojih je više puta uhićivan. Našao je izlaz iz kriminala u glazbi. Snoop Dogg je počeo snimati kućne snimke sa prijateljem Warrenom G, koji je bio polubrat od Dr. Drea. Dr.Dre je cuo demo snimku Snoop Doggy Dogg-a na jednoj zabavi,Dre je bio vrlo impresioniran Snoopovim stilom i načinom repanja.Ubrzo nakon toga Snoop potpisuje ugovor sa Death Row Recordsom.
Popularnost gangsterskog Rap-a je opadala zbog skorašnjeg ubojstva Tupac Shakura i činilo se da je Snoop izgubio priliku za slavu.






| Celebrity Stars (3) | ...x... | ...x... |

Shakira



By:Chadyca

Shakira Isabel Mebarak Ripoll (Barranquilla, 2. veljače 1977.), kolumbijska Latino pop pjevačica kantautorica.
Znana samo kao "Shakira" poznata je po svojim pjesamama, a neke od njih su : "Estoy Aqui", "Ciega, Sordomuda", "Ojos Asi", "Whenever, Wherever", "Underneath Your Clothes", "La Tortura", "Hips Don't Lie" i po svom provokativnom trbušnom plesu i micanju bokovima. Trbušni je ples naučila od bake Libanonke. Govori portugalski, španjolski, engleski, arapski i talijanski jezik.
Prvi album je izdala sa 14 godina, a Shakirin najnoviji album je Oral Fixation vol. 2. Njezini albumi prodani su u preko 60 milijuna kopija.
Za vrijeme svoje svjetske turneje Oral Fixaton, Shakira je posjetila i Hrvatsku, održavši koncert u Velikoj Gorici 15. srpnja 2006.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Madonna



By:Chadyca
Američka pop zvijezda Madonna i njezin suprug, britanski redatelj Guy Ritchie, ne planiraju razvod, izjavila je Madonnina glasnogovornica opovrgnuvši nagađanja u medijima kako je brak slavnog para pred krajem.
Glasine da se par koji živi u Londonu namjerava razvesti kruže već mjesecima a u posljednje ih vrijeme potiču i izvješća da je pjevačica angažirala Fionu Shackleton, odvjetnicu koja je zastupala Paula McCartneya u brakorazvodnoj parnici s Heather Mills.

Nagađanja u Londonu su vrhunac dostigla prošlog tjedna kada je list Daily Mirror posvetio dvije stranice mogućem razvodu poznatog para. Madonna (49) i Ritchie (39) vjenčali su se u prosincu 2000. u Škotskoj.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Britney Spears



By:Chadyca

Pop princeza Britney Spears odrasla je u Kentwoodu (Sjedinjene Države) u saveznoj državi Louisiani od majke Lynne, učiteljice u osnovnoj školi, i oca Jamiea, građevinskog konstruktora. Svoj proboj na svjetla estrade pokušala je već u osmoj godini života kada se prijavila na audiciju za show Mickey Mouse Club Disney Channela. Međutim, nije prošla audiciju jer su se producenti jednodušno složili kako je premlada za javni nastup. No, nije bilo sve tako crno jer jedan se od producenata toliko oduševio malom Britney da joj je pomogao naći agenta u New Yorku. Zahvaljujući tome Britney je s majkom i mlađom sestrom živjela na Manhattanu nekoliko narednih mjeseci gdje je pohađala Professional Performing Arts School.
Poznavali smo ju kao pop-princezu , a sada kao kraljicu skandala , no u zadnje vrijeme Britney se smirila ...



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Jesse McCartney




By:Chadyca
Najstariji od troje djece Jesse Mccartney rođen je 9. travnja 1987 u Irvingu, New York.Otkad su njegovi roditelji sudjelovali u glumi i pjevanju Jesse ih je slijedio u stopu.Dok je demostrirao svoje svevrsnosti Jesse je i glumio.Počeo je glumiti kada je imao 7 godina, ali mu glazba nikad nije izlazila iz glave.Kad je imao 14 godina osvojio je platinasti album kao član grupe ˝Dream Street˝. 2002 grupa se raspala, ali Jese je nastavio dalje sam.Njegove su pjesme u filmovima:pepeljuga,princezini dnevnici 2,elin čarobni svijet...I tada je izdao svoj prvi album˝Beautiful Soul˝.Eto to je ukratko o njemu.
Slatki Jesse jedan je od likova serije Kuća na plaži o modnoj kreatorici Avi Gregory koja odgaja djecu svoje pokojne sestre uz pomoć mladih prijatelja čiji je život nesputan i vezan samo uz plažu i ocean. Jesse glumi 16-godišnjeg Bradina, najstarijeg od troje djece Avine pokojne sestre. Jesse ti je, osim po ovoj seriji, sigurno poznat i po svojim hitovima poput Beatiful Soul, Dont'You, Why Don't You Kiss Her. On je u svijet slavnih ušao sa samo sedam godina pjevajući u školskom mjuziklu. Sa 10 godina već je imao premijeru na Broadwayu u predstavi Kralj i ja. Krenulo mu je super pa se ubrzo pridružio dječjoj grupi Dream Street(pisat cu i o njoj) kao vokal. Dečki su ubrzo zavladali scenom i čak tri njihova albuma bila su nominirana za nagradu Grammy. Band se ubrzo raspao, a Jesse se odlučio na solo karijeru. Uspjeh u glazbi nije mu, međutim, bio dovoljan jer se ovaj ljepotan istovremeno bavio i glumom.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Wentworth Miller



By:Chadyca Wentworth Miller je rođen u Velikoj Britaniji,odgojen je u Brooklyn-u i diplomirao je na sveucilistu u Princeton-u.Rodjen je 2.juna 1972. u Chipping Norton-u(Oxfordshire),gdje je njegov otac Wentworth Earl Miller II zivio i studirao na Oxford-u.Majka,Roxann je ucitelj.Njegova porodica se preselila u Brooklyn 1973.W.Miller ima dvije sestre,Leigh i Gillian.Gillian je advokat dok je Leigh jos uvijek ucenik srednje skole.Leigh je odabrala pa uci pravo.Miller je pohadjao Midwood High School u SAD-u.Bio je clan SING,godisnje muzicke produkcije koja je osnovana u Midwood-u.Dok je bio na Princeton-u,nastupao je sa skolskom a cappella grupom.Wentworth Miller odlazi 1995. u Los Angeles kako bi se ostvario kao glumac.Svoju karijeru zapocinje radeci s druge strane kamere.Nakon sto je dosao u Los Angeles poceo je raditi u maloj produkcijskoj kompaniji specijaliziranoj za filmove na televiziji.No ubrzo mu se ostvarila zelja iz djetinjstva,ona da nastupi i ispred kamere.



| Celebrity Stars (2) | ...x... | ...x... |

srijeda, 09.07.2008.

Avril Lavigne


By billycaAvril Lavigne [La-veen] je kanadska pjevačica odrasla u malom mjestu Napanee, Ontario. Punim imenom, Avril Ramona Lavigne Whibley. Njezina glazba je pop-rock stila.
Avril je na scenu izašla 2002.s albumom Let go kada je imala stil divljakuše. Tada je uzdrmala scenu sa svojim smash-hitovima od kojih je prvi bio Complicated, pa zatim Sk8er boi, Losing Grip i I'm with you. Nakon toga Avril je izdala svoj debitantski album Let go koji se prodan u 14.000.000 milijuna primjeraka samo u Americi. Zbog toga su je mediji nazvali pop-rock princezom. Singlovi s albuma su complicated, sk8ter boi, I'm with you i Losing grip. Za te singlove snimila je i pripadajuči spot.
Godine 2004. Avril izdaje svoj drugi album, Under my skin, koji se prodao u 18 milijuna primjeraka širom svijeta. Iste godine Avril se zaručila za kolegu glazbenika, frontmena kanadske grupe Sum 41, Derycka Whibleya. Avril je 2005. promijenila stil i udala se za svog zaručnika Derycka.
Singl "Girlfriend" je na Youtubeu pregledan više od 86 milijuna puta, a novi album The Best Damn Thing je samo u tri tjedna prodan u 4 milijuna primjeraka i time se popeo na vrhove Bilboard ljestvice.



| Celebrity Stars (1) | ...x... | ...x... |

Timbaland


By billycaTimothy Z. Mosley ( rođen 10. ožujka 1971, Virginia Beach, Virginia, SAD), umjetničkog imena Timbaland je američki producent, pjevač, pisac pjesama i reper. Značajna je osoba u svijetu glazbe, pomagao je mnogim poznatim glazbenim umjetnicima u izradi pjesama i albuma od ranih 90-tih do danas, te je višestruki dobitnik nagrade Grammy. Poznat je po tome da je zajedno s prijateljem iz djetinjstva i reperom Magoo bio u pop/rap duou "Timbaland & Magoo".




| Celebrity Stars (1) | ...x... | ...x... |

50 cent


By billycaPravim imenom Curtis James Jackson III, rođen je u južnom dijelu njujorškog kvarta Queens. Odrasao je bez oca, a majka mu je ubijena kada je imao sedam godina. Od tada je živio sa bakom i djedom. Životni san mu je bio baviti se boksom, a zato vrijeme od dvanaeste godine je počeo dilati kokain.
50 Cent u zatvoru 23. kolovoza 1994.Prvi put je uhićen s petnaest godina kada je policija kod njega našla vatreno oružje i kokain. 29. lipnja 1994. je ponovno uhićen zbog posjedovanja heroina, kokaina i oružja. Bio je osuđen na devet godina zatvorske kazne, ali je odradio u težim uvijetima 6 mjeseci. Ime "50 Cent" uzeo je od Kelvin Martina, brooklynskog pljačkaša iz 80-tih.
50 Cent je krajem 1990-tih prvi puta bio na rubu nacionalne slave. Rap produkcijski tim Trackmasters iz etikete Sony/Columbia Records su 1999. počeli suradnju s 50 Centom. Mlad i uglavnom nepoznat rapper iz Queensa snimio je pjesmu "How to Rob". U toj je pjesmi 50 Cent detaljno odrepao pljačku slavnih rap glazbenika Master P i Timbalanda. Pjesma je postala hit, a Trackmastersi i 50 Cent krenuli su na snimanje njegovog debi albuma "Power of the Dollar" za etiketu Columbia. Osim tog albuma snimili su i singl "Thug Love" s Destiny's Child.....

ima jako puno texta pa smo samo stavile ovaj dio ...sljedeci put cemo staviti vise !! =)



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Rihanna Robyn Fenty


By billycaRihanna Robyn Fenty rođena je 20.02.1988 u Saint Michael, na otoku Barbadosu.U horoskopu je riba. Otac Ronald i majka Monica, Rihannu su odgajali u jako dobrim uslovima. Prijatelji i prijateljice su ju zvali Robyn (njeno srednje ime).Također zvijela je sa dva brata : Rajad, Ronney. Robyn je bila odana glazbi još kao mala djevojčica. Uzori su joj bili Beyonce Knowles,Alicia Keys, Mariah Carey, Whitney Houston; a i danas su. Kada je Def Jam producer došao na otok Barbados na praznike, održavalo se školsko takmičenje , u kojem u Robyn bila uključena. Ona i njena prijateljica su pjevale pjesmu od Whitney Houston. Kad ju je Evan Rogers vidio samo je rekao pjevaj. Robyn je bila uplašena i počela je pjevati. Otpjevala je pjesmu i Evan ju je odveo Jay-Zju. Jay-Z je znam svoj posao dao joj je ugovor za prvi album. Robyn je jednu godinu rada provela na albumu. Album je dobio ime Music Of The Sun. No Jay i ona su pričali da li da uzme svoje ime Robyn ili Rihanna. Na kraju ipak se odlučila za Rihanna. Mega uspjeh je postigao ovaj album. Rihanna je osvojila pola svijeta, no imala je želju da to bude čitav svijet.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Zachary David Alexander Efron


By billycaZac efron je započeo karijeru kada mu je bilo samo 11 godina. Njegovi roditelji su otkrili da ima talenta za pjevanje i poslali su ga na audiciju produkcije »gipsy«, i on je tada osvojio svoju prvu nagradu. Karijera mu je postajala sve uspješnija i uspješnija...on se osjećao na stageu kao riba u vodi!!!Glumio je u raznim filmovima kao »Auntie Mame«, »The music man«, i »Little shop of horrors«.Veću slavu je doživio u hit seriji »Summerland« 2004. godine.
Sve se svodilo na to da će te godine imati veliki odmor, ali ta ideja se ruši kada ga iz Disney-a pozivaju da tumači ulogu Troya u hit filmu »High School



| Celebrity Stars (2) | ...x... | ...x... |

Chad Michael Murray

Image Hosted by ImageShack.us
Murray je rođen u gradu Buffalo u saveznoj državi New York. Kratko vrijeme proveo je u braku s kolegicom iz One Tree Hilla, Sophiom Bush, s kojom se upoznao upravo na snimanju spomenute serije. Vjenčanje je održano 16. travnja 2005., no samo pet mjeseci kasnije Sophia Bush podnijela je zahtjev za poništenje braka.
Nakon rastave, Murray se zaručio s Kenzie Dalton, koja se također nakratko pojavila u seriji One Three Hill, a u novinama je objavljeno da su se počeli viđati u prosincu 2005. godine.
Chad Michael Murray započeo je svoju karijeru 2000. godine u serijama Gilmoreice, Diagnosis Murder i Undressed i u njima se pojavljivao u epizodnim ulogama, s čime je nastavio i u 2001. godini kada se pojavio u popularnoj teen-seriji Dawson's Creek te u seriji Magiddo:The Omega Code 2. No, 2001. su došle i dvije uloge na velikom platnu u filmovima Murphy's Dozen i Aftermath. Godina 2003. je za njega bila uspješna: prvo se pojavio u epizodnoj ulozi u seriji CSI, u filmovima Šašavi petak s Lindsay Lohan i The Lone Ranger, a zatim je došla uloga koja ga je proslavila, ona u seriji One Tree Hill. Godine 2004. je glumio u filmu Cinderella Story s Hilary Duff, a 2005. u filmu House of Wax u kojem je glumila i slavna Paris Hilton. Godine 2006. je glumio u filmu Home of the Brave. Posljednjih se godina posvetio isključivo snimanju One Tree Hilla.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Bill Kaulitz


By billycaBill Kaulitz tinejdžerski roker iz Nemačke ima samo sedamnaest godina a poznat je širom sveta zajedno sa svojm grupom Tokio Hotel. Bill se rodio 1.9. 1989 godine u gradu Leipzigu.Ima brata blizanca Toma koji je od njega stariji samo 10 minuta. Braća potiču od majke Simone i oca Jorga,koji su se razveli kad je braći bilo samo 6 godina.Bolno su to prezivjeli,ali im je to pomoglo da postanu jači i samostalniji. Sa samo 10 godina Bill je napisao prvu pesmu i nastupao na brojnim djecjim festivalima.Sa 12 godina osnovao je bend DEVILISH s bratom Tomom (gitara),Georgom(bas) i Gustavom (bubnjevi).Postali su slavni gotovo preko noći.Onda je nastupila promjena imidža i imena benda!Iz Punka i Đavola,prešli su u Rock i Tokio Hotel. Autentičan i prepoznatljiv je bio i ostao.Crni nokti i čupava kosa postali su mu zaštitni znak. Majce s natpisima bendova bio je trend koji je postavio.Sve djevojke su se pozaljubljivale u mladog rokera. Tako je i danas sve djeojke jure ga za samo jednu sliku dok mnogi dječaci gaje mržnju prema grupi i Billu. Osvojio je nekoliko Grammya ali kako kaže omiljena nagrada mu je nagrada za najpopularniji Nemački bend. Nema devojku,ali je u potrazi za nekom koja bi mu odgovarala i koja bi ga razumjela.Kaže da bi svaka njegova djevojka sigurno bila malo ljubomorna na druge ženske fanove s kojima se odnosi prijateljski.U životu na prvom mjestu mu je muzika pa mama i brat a nakon njih sve ostalo na svjetu.



| Celebrity Stars (0) | ...x... | ...x... |

Sljedeći mjesec >>