Linkovi






POGLEDAJ VRUĆI SPORT Shakira Fet Rihanna Can't Remember to Forget You KOJI SU DOGU FANOVI ČEKALI MOŽES OVJDE POGLEDAI UŽIVAJ

www.studonenadtv.ucoz.com




OBAVJES SVIMA KOJI STU DA DOĐETE NA MOJ SAJ GLEDATI Gru na supertajnom zadatku 2





IZBORE ZA EU PARLAMENT UŽIVO



BREAKING NEWS NENADTV LIVE






IZVANREDNE VIJESTI NENADTV NENADTV 02.07.2015 13:00 H
Pogledaj I videoUSKOK UPAO U KUĆE BRAĆE ZDAVKO MAMIĆ!
DINAMO! Mamić nije plaćao porez na provizije koje je uzimao od Luke Modrića?
Sumnjiče se za utaju poreza, davanje i primanje mita! Pod istragom i Vrbanović?








H R V A T S K A N A R O D N A B A N K A


TEČAJNA LISTA BROJ: 64


TEČAJNA LISTA






counter web


Nova Špica za Uskrs



newspapers

visitor counter




Dnevnik.hr 4 kanal


Dnevnik.hr 3 kanal



Dnevnik.hr 2 kanal


Dnevnik.he 1 kanal


Vlada hr




www.nenadtv.hr

05.04.2013., petak

POGLEDAJ DANAS VIJESTI 17:00 H NENADTV

*********************************************************************************************
IZDVAJAMO VIJESTI DANA NA NENADTV
*********************************************************************************************
Policija i USKOK na Ekonomskom fakultetu u Osijeku: Privedeno 39 osoba!
Osijek, 05.04.2013., 12:32 h Nenadtv.hr
Policija i USKOK jutros su došli na Ekonomski fakultet u Osijeku gdje su u sklopu kriminalističkog istraživanja pregledavali dokumentaciju te priveli 39 osoba zbog prodaje i kupovine ispita.

Nenadtv.hr
Jutros su policija i USKOK bili na ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Dinko Cvitan, ravnatelj Uskoka potvrdio je da je uhićeno 39 osoba, od kojih je pet profesora, jedan asistent, 21 student, a ostali su posrednici. Uhićeni su zbog sumnje u koruptivne radnje, konkretno kupovanje i prodaju ispita.

'Ovo je nastavak akcije Indeks i žao mi je što uhićeni nisu ništa naučili iz nje', rekao je Cvitan. Dodaje kako se nada da će unatoč velikom broju privedenih, danas ispitati sve, a za neke će zatražiti pritvor.

Prodekan Branimir Marković nam je jutros potvrdio da su policijski istražitelji na Ekonomskom fakultetu, ali da se nastava odvija normalno.

Podsjetimo, na USKOK-ovoj meti zbog prodaje ispita dosad je na udaru bilo zagrebačko Sveučuilište

*********************************************************************************************
POGLEDAJ DANAS VIJESTI 17:00 H NENADTV
*********************************************************************************************

Zapalio se autobus pun turista
Dubrovnik, 05.04.2013., 16:10 h Nenadtv.hr
Jutros oko 11 sati na dubrovačkom području zapalio se autobus u kojem je bilo putnika. Svi su uspjeli izaći van iz vozila.

Nenadtv.hr
PU dubrovačka jutros oko 11 sati dobila je dojavu da se na magistralnoj cesti D8 na dubrovačkom području kod vidikovca zapalio autobus. Na mjesto događaja odmah su upućeni policajci, vatrogasci i hitna pomoć.

Izgoreni autobus je dubrovačkih registarskih oznaka i svi su putnici uspjeli izaći iz vozila. Neslužbeno se doznaje da je u vozilu bilo 45 putnika s cruisera, a hitna pomoć je prevezla jednu putnicu u bolnicu zbog pretrpljenog straha.

Uzrok požara je bio kratki spoj na električnim instalacijama u stražnjem dijelu autobusa, izvijestila je policija nakon očevida.

Na fotografiji koju nam je poslao čitatelj može se vidjeti autobus u plamenu.


Pod pritiskom Kupe Odra teče uzvodno
Sisak, 05.04.2013., 15:34 h Nenadtv,hr
Kako vodostaji rijeka opadaju, u sisačkome Pokuplju još je kritično jer voda iz Odranskog polja neprestano nadire prema naseljima i ugrožava kuće.

Nenadtv.hr
Pod pritiskom Kupe, rijeka Odra od ušća teče uzvodno te se razlijeva po poljima, zbog čega su zaobalne vode u stalnom porastu.

"U ugroženim selima Žabnu, Staroj Drenčini, Vurotu i još nekima obiteljske kuće okružene su vodom koja se prelijeva i preko cesta. Još se dograđuju zečji nasipi, a mještanima pomažu vatrogasci, radnici komunalca, djelatnici Crvenoga križa i drugi. Očekivali smo probleme s vodom, ali ovoliko vode nitko nije mogao predvidjeti", rekao je predsjednik Gradskog stožera za obranu od poplava u Sisku Agan Velić.

Ni najstariji stanovnici ugroženih mjesta ne sjećaju se ovako visokih zaobalnih voda, a zbog kiše koja i danas pada, ne očekuju se da će se stanje uskoro popraviti.

Kod Čičke Poljane stanje i dalje teško

Vodostaj Neretve, koja je u Metkoviću poplavila 15 kuća i ugrozila još 60, na mjernim postajama u Metkoviću i Opuzenu počeo je opadati.

Stanje je i dalje teško na području Čičke Poljane. Ugroženo je oko 70 kuća, oko kojih su postavljeni zečji nasipi, najloni i daske. Poplavljeno je nekoliko podruma i garaža, vodostaj varira, a na terenu su tijekom noći bili vatrogasci s tri pumpe. Djelatnici Hrvatskih voda pumpama ispumpavaju vodu iz Odre u odteretni kanal Sava-Odra. Mještani kažu da je voda tijekom noći i prijepodneva porasla nekoliko desetaka centimetara.


Arsen Bauk Na izborima za EP moći će glasovati 3.740.951 birač
Zagreb, 05.04.2013., 11:12 h Nenadtv.hr
Na hrvatskim izborima za Europski parlament 14. travnja moći će glasovati ukupno 3.740.951 birač, ili čak 763.814 birača manje nego što ih je pravo glasa imalo na referendumu o pristupanju Hrvatske u EU u siječnju prošle godine, izvijestio je danas ministar uprave Arsen Bauk.

Nenadtv.hr
auk je na konferenciji za novinare u Banskim dvorima objavio popis birača za europske izbore, po kojemu pravo glasa na tim izborima ima 3.738.708 birača s prebivalištem u Hrvatskoj te 2.243 njih bez prebivališta u RH, odnosno birači iz dijaspore (ukupno je na popisu 3.740.951 birač).

Iznio je i usporedne podatke s popisom birača za referendum o ulasku u EU, na kojem je pravo glasa imalo ukupno 4.504.765 birača (4.092.137 s prebivalištem u RH i 412.628 iz dijaspore), dakle ukupno 763.814 birača više nego na predstojećim izborima.

Bauk je podsjetio kako je prije dva dana, 3. travnja, istekao zakonski rok za pregled, ispravke, privremene upise i prethodne registracije za popis birača, te da Vlada, sukladno tim podacima i svojim zakonskim ovlastima, danas objavljuje broj birača za europske izbore. Napomenuo je kako se, po novom Zakonu o registru birača, popis birača kao dio tog registra sastavlja za svake izbore, na kojima pravo glasa imaju svi punoljetni hrvatski državljani s prebivalištem u RH i važećom osobnom iskaznicom, te oni bez prebivališta u RH koji se za izbore aktivno registriraju.

Žute potvrde

Na popisu je 2.172 aktivno registriranih birača izvan RH, 8 aktivno registriranih u RH (hrvatski državljani koji nemaju prebivalište u RH, a na dan izbora će se zateći u RH), 3.795 prethodno registriranih (hrvatski državljani s prebivalištem u RH koji će glasati inozemstvu jer će se tamo zateći na dan izbora), 3.854 privremeno upisanih (hrvatski državljani s prebivalištem u RH koji će glasati na drugom mjestu u RH).

Tzv. žute potvrde dobilo je 2.906 birača koji ne znaju gdje će se zateći na dan izbora (u RH ili inozemstvu) pa mogu glasati na bilo kojem drugom biračkom mjestu. Na posebnim biračkim mjestima u dijaspori pravo glasa ima 63 birača, na brodovima njih 794, u domovima 563, u vojsci 157, a u zatvorima 3916 birača.

Uskoro još točniji registar

Bauk je napomenuo i kako se na dan izbora broj birača može povećati za one birače koji svoje biračko pravo ostvaruju potvrdom za glasanje (osobe koje nisu imale važeću osobnu iskaznicu i oni koji se nisu aktivno registrirali). Kako bi se naglasila razlika u broju birača na dosadašnjim izborima Bauk je najavio da njegovo ministarstvo priprema i usporedbu po svim naseljima te s brojem punoljetnih stanovnika popisanih u popisu stanovnika, a kako bi se, istaknuo je, vidjelo gdje još treba intenzivirati napore da popis birača bude još točniji i vjerodostojniji nego što je danas.

Lokalni izbori 19. svibnja

'Držim da je popis birača u ovom trenutku vjerodostojniji nego što je bio na referndumu za ulazak u EU', poručio je Bauk. Istaknuo je i kako bi izlazak na taj referendum, da se radilo po ovom popisu birača, bio oko 52 posto, te dodao kako ne očekuje veće promjene u broju birača za lokalne izbore, budući da je razlika samo u nekoliko tjedana.

Najavio je da će Vlada na idućoj sjednici lokalne izbore raspisati za 19. svibnja, s krajnjim rokom za ispravke u popisu birača do 9. svibnja

- 16:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2013 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Srpanj 2015 (1)
Travanj 2015 (1)
Listopad 2013 (2)
Rujan 2013 (2)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (8)
Lipanj 2013 (7)
Svibanj 2013 (12)
Travanj 2013 (25)
Ožujak 2013 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




Get your own Chat Box! Go Large!





Uključi se sada na nenadtv UŽivo F1





Uključi se sada na nenadtv UŽivo SA WEB KAMERE PRIJENOS


Video streaming by Ustream



NENADTV LIVE SVE UŽIVO OVJDE
Loading




LED Scroller Generator






Free Site Counters
Free Site Counters



Wavy Myspace Scroller



Find more about Weather in Rijeka, RH
Click for weather forecast