Is This Love

četvrtak, 15.12.2005.

bye, by, bye

Mislim da je glupo imat s nekim blog, a da taj drugi ništ ne piše. a i blog je glupo imat s nekim, općenito, ipak je to izražavanje vlastitih osježaja :) tak da idem otvorit svoj četvrti blog . nadam se da će te me i tamo posjećivat (o kako hoćete, hehe)

peace & love, tamara

- 21:21 - Reci nešt pametno (4) - Malo troš't papir - kajgod

utorak, 13.12.2005.

nitko nezna di se skriva :)

reko mi je jedan frend da ak danas ne napišem post da će me zbrisat s popisa. a pošto to meni puno znači (o jea) napisat ću nešt (opet gluposti). znate kaj me ovih dana jako živcira? ovo s Gotovinom. pa uhićen, pa u madrudu, pa na putu za haag, pa haagu, pa čitanje optužnice, pa nije bilo carle del ponte na čitanju optužnice, pa časni sude, nisam kriv, pa u pritvoru do daljnjeg, pa.....bog te mazo! ide mi na jetra to sve! kadgod bude neka aferica il neki "veći" događaj za RH, sve se to napuhne i pokrade se pol države. zadnji put, kad je bilo ono sa severinom, prodali su Poštu! baš me zanima kaj će sad. al ak to zamjećuju klinci poput mene, onda fakat........
ali, naravno, Gotovini dajem podršku da se izvuče iz Haaga.
Još me živcira i ona reklama za Tcom, s onom ženskom i onim likom... kad pjevaju i skaču i trče i....dakle! kak bi reko jedan moj drugi frend: "ak ja tu reklamu još jednom vidim nekom bum strgal ruku!". točno tak. i živcira me ono za novu tv. "moja nova je super fora lalala....". sad savršeno odgovara komentar "pa skopaj si oko!"
e, da evo jedne zanimljivosti. u ovaj petak je u 18 h u ludinskom domu Story Super Nova. neko natjecanje....... dođite da se malo smijete. (znam da nećete al nema veze hehe).
moj buraz pjeva "politika" od hladnog piva. hehe.
moram sad ić crtat plakat iz biologije... bye.

- 18:16 - Reci nešt pametno (2) - Malo troš't papir - kajgod

subota, 03.12.2005.

sorry

ljudi moji nema smisla da ja ne pišem i onda mi serete kaj rijetko pišem, pa onda napišem pa mi opet serete! ne fakat, više uopće neću pisat. onaj sam post izbrisala jer... tak.
1. ispričavam se gocu jer ja ionak nisam znala o čem se radi, realy sorry, no hard feelings
2. poison girl: nije nužno da se svaka riječ piše velikim slovom, e, a ako nikad nisi bila na našem blogu, kak znaš da se zvao rock city (ime je glupo, al to je naziv jednog dobrog filma)... ja sam naslov izbrisala zato što ne želim imat isto ko i netko drugi, a izbog slučaja (kao što je sad) da ti to uopće nisi kod mene vidla nego zaista sama napisala. nisam ni ja svoj naslov kod tebe ni kod kog drugog vidla nego sam (također) sama upisala. nadam se da sad kužiš. također se ispričavam.
3. molim vas, svoje dileme, trileme, svađe i sl. rješavajte negdje drugdje, jer onda ja ispadam kriva.
pozdrav, do čitanja.

- 19:10 - Reci nešt pametno (7) - Malo troš't papir - kajgod

Music By Shimmering Graphix