ponedjeljak, 11.08.2008.

Something isn't right in this world called confusion

Some things never change
Some things never go away


Ponekad se dogodi da sasvim neočekivano vidiš nekoga tko uzrokuje totalni kaos u tvojim mislima. Misliš da je kilometrima daleko i onda se jednostavno pojavi ispred tebe. Kroz glavu ti prođe toliko sjećanja i misli da više nisi ni sam siguran što se zapravo događa. Jednostavno shvatiš da možeš prijeći preko stvari koje su vas razdvojile ali da ih nikada nećeš zaboraviti ili preboljeti. Zajedno ste odrastali i jedno drugome obećali da ste zauvijek frendovi, da ostajete jedan uz drugoga bez obzira na sve. Onda se dogodi nešto što ni jedan ni drugi ne shvaćate. U par dana se sve promijeni, u par dana vas dijele tisuće kilometara, u par dana više ne živite u istoj državi. U par dana postaneš poput duha, hodaš a da ni sam ne znaš gdje, lutaš bez cilja. Izgubiš se u vlastitim mislima.

Something isn't right here
Something isn't right in this world called confusion


Svakim njegovim korakom postaješ sve nervozniji. Približava ti se i više ti zbilja ništa nije jasno. Osjećaš onaj isti adrenalin koji si osjećao onog dana kada ste se upoznali. Sretan si, dovoljno ga poznaješ da i izdaleka vidiš da izgleda drugačije... Hoda drugačije...
Dolazi do tebe i tvoga društva. Svjestan si činjenice da imaš dosta alkohola u krvi ali ti zbilja nije jasno zašto dovraga skače po dečku za kojeg nisi ni znao da ga poznaje. Zajedno dolaze do tebe... Ovoga...Tko si sad ti?

i'm tired of hanging around
i want somebody new

i'm not sure
who i've got in mind
but i know that it's not you


Ma bravo, to je neka sasvim druga osoba. Umjesto da se izvlačiš na alkohol i sam sebi pokušaš objasnit koji vrag se upravo dogodio, po glavi vrtiš misli za koje zbilja nije vrijeme. Upoznaju vas. Kažeš nešto blesavo a da toga nisi svjestan. A šta sad? Uzmeš pivu u ruku. Neobjašnjivo si sretan . Nije On, daleko je od tebe a osjećaš da se vratio i On i dio tebe koji je nestao njegovim odlaskom.

you don't want him
you don't need him


Jedna od rijetkih osoba kojoj je stalo do tebe i koja te zapravo poznaje u dušu, kaže da se ne ceriš tako blesavo, i da ti zbilja, ali zbilja ne treba osoba poput njega u životu. Tko zna zašto ti se ta priča čini poznatom? Već si je negdje čuo?

What have I learned from yesterday?

Očito ništa, svjesno udaraš glavom u zid i još si sretan zbog toga. Danima ti ponavljaju istu priču. Odgovaraš im da shvaćaš i da se nećeš petljat u to. Pitaš se zašto dovraga lažeš? Svjestan si činjenice da će vjerovatno naći neku priču koja bi te trebala maknut od svega toga. Ne žele ti ništa loše, samo se boje za tebe a i znaju da si pod prevelikim dojmom da bi zapravo jasno razmišljao.


I would rather suffer now
Than leave this life without passion


Nabaciš osmijeh na lice i odeš van. Vjerovatno ni ne zna da postojiš. Zapravo te to ni najmanje ne dira. Jednostavno uživaš u trenutcima sreće. Ili čega već.

Image and video hosting by TinyPic





13:30 | Komentari 6 | Print | ^ | On/Off |

<< Arhiva >>