Dečko koji obečava

subota, 06.01.2007.

The Legend of Zu Warriors (2001)

(r: Hark Tsui; originalni naslov: Shu shan zheng zhuan)

Lobanja
Lubanja napravljena od ljubanja. brrr!

Film je nešto između Highlandera i Mortal Kombata. Ma ne, nije. Teško je opisati šta je ovo.
Debilana? Da, to je riječ koju sam tražio!
Film sam pogledao jer sam mislio da je riječ o još jednoj gledljivoj šarenoj azijskoj bajci s dosta krvi i ljigavoj ljubavnoj priči s tužnim završetkom. A gle iznenađenja!

Super sperma!?
Super sperma!?

O čemu se tu uopće radi?
Iskreno, nemam pojma.
Kao standardna borba dobra i zla, samo što se ovdje scene izmjenjuju jedna za drugom bez ikakvog smisla. Imamo tu nekog dedu koji je dobar i ima taj neki nebeski štit s kojim sjebe sve protivnike čak i glavnog zlikovca na samom početku, ipak on oko sebe ima hrpu pomočnika koji naravno zlikovca ne mogu ni pogladiti po mudima, ipak stari pošalje par svojih podanika da se bore, neki i da poginu a onda on krene and saves the day, onda ide scena kad se neka planina otvori, zove se nešto u vezi krvi ("Blood Mountain" čini mi se:-) i sad u nju je ušao taj zlikovac kojeg su maloprije sjebali ali ustvari nisu jer je on i htio da ga sjebu pa da onda uđe u planinu. Zašto nije odmah ušao u planinu? U procjep u planini ulete dva dedina pomočnika od kojih jedan odma naravno najebe, pa deda i sam uleti, mada je prije toga zaustavio jednu zgodnu pipicu rekavši joj "Tvoje oružje je prejako, ne smijemo riskirati da ga izgubimo." Hmm, a deda ima najjače oružje...

Ma nema smisla opisivati radnju, dalje ide tako samo u krug.

Pull my finger!
Pull my finger!

Fajtovi su jad jada, čak nema ni kontakta, sve se riješava nekakvom šarenom magijom a efekti iste su poput onih iz prvih nastavaka Heroesa of Might and Magica, ili jednostavno očajni!

Vidi kako svetli!
Za ovako šta morate imati grafičku karticu sa barem 2 mb memorije!

Jedina "dobra" stvar u filmu je dub koji kao da je rađen u njemačko-talijanskoj koprodukciji. Naglasci i izgovor su jednostavno jebeni zakon! Jedan od likova se zove "White Fox", ali je svi zovu "Vajt faks", haha, kužite - kao: bijeli jebovi, hahah! Ludnica. Jeli. Khm!

Vidi i mi letimo!
U filmu ama baš svi lete! I staro i mlado!

Uglavnom gubitak vremena.

1/10 (+1 zbog duba naravno)

E, fora je i ova MPAA oznaka: "Rated PG-13 for fantasy action violence."





- 21:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker