Image hosting by Photobucket

subota, 12.02.2005.

ISTINSKI BIJELO

Pokusajte si docarati sljedecu situaciju. Setate ulicom i u moru jumbo plakata primijetite jedan koji se izdvaja svojom bjelinom i cistocom. Nema druge nego da pomislite kako su izmislili jos bolji deterdzent koji jos bolje pere i od njege je rublje jos bjelje. Ali, ne lezi vraze (ah sto volim uzrecice u kojima sam glavni akter), kad se priblizite vidite tri predivna momka koji stoje kao Sveta Tri Kralja, ponosno i gordo. Obuceni u bijele habite s jedan s mobitelom, drugi s knjigom i treci sa snjezno bijelim laptopom, moderni mirisi, zlato i tamjan.
Tek kad uspijete skinuti pogled s njihovih andeoskih lica zamjecujete u podnozju plakata rijeci.
LOS DOMINICOS
ORDEN DE PREDICADORES
www.dominikanci.hr

Da ga jebes ovo prasak nije, uzasno zaintrigirani pamtite internet adresu i trcite kuci da provjerite ovu zagonetku. Dolazite kuci, palite racunalo i jebete majku i Gatesu i Windowsima i zakrpama i svemu sto vam usporava vasu ionako dotrajalo kantu i siluje ju dvadeset minuta dok ne dode u stanje u kojem je uporabljiva. Groznicavo ukucavate adresu, kad ono.....stvarno nije prasak...ili je? Spas, zamjecujete sliku plakata koji vas je na koncu i nagonio da poduzmete sve ove radnje, kliknete na njega i....., zabljesne vas pitanje:

Jeste li odlučili poći Dominikovim stopama i želite obući bijeli habit?

E. jebat ga, sad vam tek nije nista jasno, jel to prasak za popove da im habiti budu snjezno bijeli ili koji kurac?
Skrolate malo nize gdje ima nekih slika, ipak slika govori vise od tisucu rijeci, kad na slikama neki ljudi u (opet) snjeznobijelim mantijama hodaju oko neke vatre, na mantijama imaju neke cudne znakove, ovo je garant neka sotonisticka stranica pomisljate. Onda se sjetite da u svoj toj zurbi niste pogledali sto pise na naslovnici gorespomenute stranice, kliknete back i........I jebi ga, sad jos i vrijedaju, tamo pise:

HRVATSKA DOMINIKANSKA PROVINCIJA

Ma, mamicu im, kome oni da je Hrvatska provincija i to jos dominikanska. Pa njih deremo u nogometu bar pet razlike. To treba odmah tuzit, ko index. Niste se vi valjda za to borili?
Ali onda dolazi u trenutku olaksavujce prosvjetljenje. Kakav deterdzent, kakvi sotonisti, pa to su nasi, krscani i to katolici. To oni samo vrbuju mlade decke da se zarede. Preko jumbo plakata s manekenima i mobitelima i racunalima, ma to su se oni samo modernizirali i idu ukorak s vremenom, osjecate kako vam teret pada sa srca. I onda kazu da je crkva zastarjela. Jos samo da izmolite devet zdravomarija i pet ocenasa zbog ovako bludnih misli i sve ce biti OK.
Mozda da obrnete jos i koji put krunicu, jer ste citali ove moje baljezgarije?

Voli vas vas Necastivi !!!
- 18:20 - Slobodno me popljujte (0) - Tiskaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.