Image hosting by Photobucket

srijeda, 20.04.2005.

BENEDICTUS

Vratio sam se. Nije me bilo, ali i sami znate da sam ovaj put imao ozbiljnog posla, krojio sam novi svjetski poredak.
Sad ste se valjda uvjerili da ovo sto vam pisem nije obicna fikcija, dovoljno je samo pogledati datum objavljivanja mog posljednjeg teksta i onda promisliti ima li tu istine.
Naime, kao sto sam i obecao, odveo sam starog i doveo novog papu, NASEG PAPU.
Da je nas, odnosno i MOJ i vas dokazuju i neke cinjenice iz njegove bogate mladosti, a i sadasnja promisljanja i funkcije koje je obavljao.
Dragi nas Benedict XVI. Je ugodnu mladost proveo u omladinskoj udruzi poznatoj kao Hitlerjugend, za vrijeme II. Svjetskog rata bio je pripadnik protuzracne obrane, ali nije pucao jer je imao infekciju prsta (zanimljiva analogija sa zarobljenim cetnicima za vrijeme Domovinskog Rata, oni su naime svi bili kuhari, a kad sam jednog pitao zar mu se drugari nisu bunili sto mu dlake iz brade koja je bila do pupka padaju u jelo, rekao je da on nije cak ni kuhao, vec gulio krumpir).
Ili je mozda pucajuci dobio infekciju prsta, ne sjecam se vise, uglavnom prva verzija je sluzbena verzija, pa je na vama da u nju i vjerujete.
Nakon sto su bijesni rusi i ameri upali u njemacku na kraju rata, ako ste bili soboslikarov vojnik imali ste nekoliko mogucnosti.
1. Boriti se do kraja i ispusiti (moji najodaniji vojnici)
2. Sam sebi presuditi (ovo isto cijenim, to je valjda jasno)
3. Pobjeci (njima sam presudio)
4. Pobjeci i pokusati ponovo (ti jos djeluju, a o zivima sve najbolje)
5. Ostati i zavrsiti u Nirnbergu (skidam kapu ponosu, ali efektivnost je nula)
6. Ostati i zajebati i saveznike i Nirnberg (samo najjaci su ovo uspjeli)

Nas dragi Benedictus se je upustio u ovo posljednje i ne samo upustio, vec u svom naumu i uspio, stoga sam njega odabrao za provedbu svoga djela.
Nakon sto se uspio nakon rata dokopati narucja crkve iz kojeg te vise nitko ne moze oteti, kao sto joj nitko ne moze oteti ni zlato i umjetnine koje su joj nacisti «povjerili na cuvanje».

Nakon toga je strpljivo cekao i napredovao, zadnja funkcija mu je bila «Predstojnik za kongregaciju vjere». To vam je mali ogranak crkve nekad poznatiji pod imenom INKVIZICIJA.
Zanimljiv mu je i nadimak za jednog svecenika-Bozji Rotvajler.

Eto, to je ono sto je za vas bitno, za ostalo cu se JA pobrinuti.
Samo nemojte reci da vam nisam obecao.
Kao dokaz pogledajte polozaj kriza na Benedictusovim ledima pri prvom obracanju narodu, vrti se u svakim vjestima, pa se nadam da cete uspjeti uhvatiti koji put.


Voli vas vas Necastivi!!!

- 09:14 - Slobodno me popljujte (1) - Tiskaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.