Oralni seks - Susret s djevojkom

srijeda , 19.12.2018.

Saveti srpskog seksologa za oralni seks: Muškarci, ne navaljujte kao na vruću picu!










Click here: Oralni seks






Sledeći put kada se spustite dole, jezik u potpunosti prislonite uz nepce. Ali, uprava kluba dopustila mu je da takav uđe u klub, pošto mu je to bio prvi put. Nastavite ga gledati u oči i promatrati kako reagira na svaki vaš seksi potez jer užitak je zarazan. Farinksna gonoreja je obično asimptomatična, , mada može da izazove upalu grla.



oralni seks

Oralni seks in ročna obdelava Moški namreč obožujejo, kadar ženske oralni seks združijo z ročnim draženjem penisa. No prije nego što prijeđemo na prve vježbe, sad je trenutak da zaboravite sve one pojmove kao što su deep throat, soakin, facial, a koje ste možda pokupili škicnuvši u poneki pornić jer ste htjeli provjeriti što dečki žele. Ali da bi bili mirni, lako je izbeći tu situaciju. Prilikom ove vrste seksa ne postoji mogućnost.



oralni seks

Oralni seks od A do Aaah... - Ovo može da važi i za ljude što redovno uzimaju antibiotike, koji su iskorenili prijateljske bakterije što inače žive u stomaku, i dozvolili štetnim bakterijama unesenim relacijom anus-usta da preuzmu kontrolu bez ikakve konkurencije na vidiku.



oralni seks

Foto: Ako imate problem sa dubinom, te ako vam to izaziva nagona za povraćanje, nema potrebe da se silite. Postoji veoma jednostavan trik, koji će vama olakšati posao, a njemu pružiti zadovoljstvo. Sledeći put kada se spustite dole, jezik u potpunosti prislonite uz nepce. Tako će on dodirivate dno vašeg jezika, i uživaće mnogo više. Ako želite da ga obradujete na ovaj način, prvo ga pozovite kako biste saznali kada stiže. Naime, usta mogu da vam se osuše, a to onda nije lep osećaj ni za vas ni za njega. Dobar lubrikant može lako da reši takav problem. Mnoge kompanije proizvode lubrikante sa ukusima, koji mogu da budu jako prijatni. Zapravo, dosta njih ne može u potpunosti da uživa, jer imaju osećaj kao da žena to radi jer mora, a ne zato što želi. Šta više, mnoge devojke otvoreno to i pokazuju. Ako zaista ne uživate u tome, onda mu to objasnite. Ali, ako volite da ga tako zadovoljavate, onda bi dobro bilo da to i pokažete - nežno stenjite i uzdišite dok ste dole, to će ga izludeti. U isto vreme, jezikom obilazite poput zmije oko vrha. Lezite jedno pored drugog, tako da vaša glava bude pored njegovog polnog organa, i obrnuto. Dok su vam usta zaposlena, možete i rukama da se dodirujete po telu. Ali, dok ste vi dole, on baš i ne može da ima sjajan pogled. Da bi dodatno uživao, taktički postavite ogledalo tako da partner može sve da vidi. Kombinacija osećaja i vizuelnog doživljaja će učiniti da poludi. Dok su vam usta zauzeta, rukama možete nežno da mu milujete testise. Ili možete rukom da ga stimulišete, dok testise lagano milujete jezikom i ustima.



Maca Diskrecija uči kako pravilo oralno zadovoljiti muškarca
Namesto, da mu takoj slečete hlače in ga začnete obdelovati, ga najprej dražite s poljubi, mu odplešite kakšen striptiz, njegovi neučakanosti pa namenoma ne ustrezite. Jazyk získá přímý přístup k jeho partiím a vyhnete se bolestivému kontaktu mezi jeho šourkem a vašimi zuby. Varlata vám skočí do dlaně. Tu je neizostavni perineum, koji pruža veliko zadovoljstvo, a ako ste raspoloženi a i on takođe , možete mu stimulisati i anus, što se većini tipova dopada, bez obzira što ne pričaju o tome. Oko njih je bilo dvadesetak ljudi koji su upražnjavali seks, kaže Dankan. Menjajte pokrete Nemojte ga samo celog uzeti u usta i tako nastaviti sve do kraja. Našao sam par prepiski, i da skratim priču, vara me. Zamislite da nekome pružate facijalnu masažu pa nastojte da vam dodir bude ugodan, a pokreti kružni, hipnotizirajući. Stopostotni užitak A sada je vrijeme da se izbezumi od užitka tako što ćete mu nježno kažiprstom i srednjakom dotaknuti perineum područje između anusa i testisa. Ne zaboravite kod komentara upisati ispravnu E-mail adresu kako bismo vas mogli kontaktirati i nagraditi. Drži ih u jednoj ruci i povremeno ih malo stisne. Na sebi je imao kratke pantalone, dok su iz kluba izlazili muškarci u odelima i žene u glamuroznim haljinama.

[Najbolja zarada preko interneta forum|Cure za vezu sa slikom|A klasa mercedes 2008]






Oznake: magazin

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.