Vijesti

utorak, 06.03.2012.

Evo čime je Jakov napokon uspio smekšati Laru

Doznali smo za vas što vas očekuje u novim epizodama sapunice Larin izbor na Novoj TV.

5.ožujka
Jakov (Ivan Herceg) shvaća da ne želi biti između majke i sina, te odluči vratiti Zlaju Lari (Doris Pinčić) kao što je bilo nekad. Lara, osupnuta ovim činom, odustaje od odlaska u Australiju te obeća Jakovu da će moći češće biti uz dijete. No, ovo se ne sviđa Nikši (Stefan Kapičić). Lidija se vratila Dinku u velikom stilu. Uhvativši ga na djelu s Leilom, odmah joj je jasno da ona nije dadilja kako ju je predstavio. Lidija iz nje pokušava doći do dodatnih informacija. Za to vrijeme, Dinko je izvan sebe od straha. Opravdano sumnjajući da je Lidija došla isključivo s namjerom da ga uništi, zove u pomoć Blanku.

7.ožujka


Alen i Karmen se posvađaju zbog Alenovog jeftinog dara te je Nikša prisiljen intervenirati. Alen shvaća da će morati impresionirati Karmen, ali nema dovoljno novaca. Lara odlazi kod Mije pomoći joj oko skorašnje svadbe. Miji je teško, jer Lara ne zna za Vuksanovu bolest. Istodobno, Vuksan traži Jakova da mu bude vjenčani kum te Jakov pristaje. Nela se teško nosi sa činjenicom da se razvodi od Tončija te svoju frustraciju iskaljuje na Cvitki. Leila je zabrinuta zbog Lidijinog povratka a njene sumnje se pojačaju nakon što Dinko pred novinarima glumi brižnog supruga.

8.ožujka
Zbog ukradenog novca, dva se prijatelja posvađaju i Nikša iskaljuje svoje frustracije zbog Lare na Alenu. Karmen zaustavlja tučnjavu između Nikše i Alena. Razočarana što je Alen opet okrao najboljeg prijatelja, Karmen mu vraća skupu ogrlicu. Alen se pokuša iskupiti Nikši vraćanjem ogrlice no ne uspijeva.

Hot.hr

- 21:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #