Vijesti

nedjelja, 04.03.2012.

AUDIO: Poslušajte novu pjesmu Jelene Rozge!

Nakon dugog i željnog iščekivanja jelena Rozga konačno je objavila novi singl, nasljednik pjesama Bižuterija i Razmažena, a radi se o pjesmi nazvanoj Zanemari koja će sasvim sigurno postati pravi hit.

'Srest ćemo se kad umre i nada, i bit ćemo mladi kao sada, kada svatko sa strane nastavi, i okrene se zadnji ključ u bravi, a to što se stari... samo zanemari', stihovi su kojima kraljica nastavlja svoj uspjeh, a sudeći prema prvim reakcijama nova pjesma Zanemari vrlo bi lako mogla nadmašiti uspjeh pjesama Bižuterija i Razmažena koje su Jeleni Rozgi priskrbile titulu kraljice estrade.

Oduševljenje svojom novom pjesmom nije krila ni Jelena koja je očigledno jako zahvalna na novom asu iz rukava obitelji Huljić. 'Mislim da će to svi pjevat, stvarno će se pjevat ova pjesma jako jer je fenomenalan tekst: 'Srest ćemo se kad budemo stari, onda kada ostanemo sami, kad nam bude teško ić' po cesti, al' morat ćemo jer se treba sresti' - fenomenalno!', kazala je prije nekoliko dana Rozga novinarima InMagazina Nove TV.

A kako zvuči Rozgina nova hit poskočica poslušajte u priloženom videu!

Hot.hr

- 10:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #