Vijesti

srijeda, 29.02.2012.

Ovakav izraz lica Darka Milinovića još niste vidjeli!

Dok je Andrija Hebrang novinarima naglasio kako svi sa sjednice Predsjedništva izlaze sa smiješkom, izraz lica Darka Milinovića ga je demantirao. Je li možda korištenje prostora središnjice u kampanji rezultiralo ovakvom reakcijom?!

HDZ-ovci koji su u utorak nakon nekoliko sati rasprave o situaciji u stranci izašli iz središnjice pred novinare, nisu bili rječiti. Tek je šefica stranke kazala kako je Predsjedništvo prihvatilo financijsko izvješće za prošlu i plan za ovu godinu.
-----
"Objavit ćemo sve podatke o prihodima i rashodima i vjerujem da ćemo se u skladu s tim u stranci i dalje voditi. U HDZ-u i dalje vlada racionalizacija", rekla je Jadranka Kosor dodajući kako su razgovarali i o obrani stranke pred sudom vezano uz crne fondove. Istaknula je da im je prioritet obraniti stranku, piše Večernji list.

'Rat' oko prostorija

Andrija Hebrang nakon sastanka tek je poručio: "Vidite da svi izlaze nasmiješeni".

No, Darko Milinović se nije činio tako nasmiješen. Naprotiv, fotografi su ga ulovili s pomalo neuobičajenom izrazom lica. No, zasigurno nije bio zadovoljan. Na Predsjedništvu je zatražio korištenje stranačkih prostorija za kandidate tijekom kampanje. "Zahtjev za korištenje prostorija i nije pao na plodno tlo. Vidjet ćemo je li to kršenje statuta", poručio je Milinović.

Danas.hr

- 05:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #