najboljafurka su
Mirko, Zvonko i Sunčica
Pozdrave, prijedloge, sugestije, lance sreće, pisma podrške, prijetnje smrću i slično šaljite na mejl


Find your Match at JustSayHi

Sunčica Voli





Mirko Voli

    Zvonko Voli
    • Prdit i Srat




    This blog has been approved by Chuck Norris!


    I ostali...

    najbolja furka

    četvrtak, 22.03.2007.

    IT'S PAY BACK TIME

    oduvijek sam zelio biti super-junak. pomagati siromasnima, ubogima, beskucnicima, sirocadi, gladnima, zednima itd., te se inatiti mocnicima i svim onima koji zive na grbaci ispacenog i potlacenog naroda.
    svaki super-junak posjeduje neke posebne moci koje ga uz njegovu pozrtvovnost cine super-junakom. kako nemam svoje vlastite moci bit ce mi jako tesko postati heroj.

    naime jedna od mogucnosti je da se bacim u nekakav radioaktivni otpad pa mutiram u dobrocudnu zvjerku koja bi pomagala staricama da si osiguraju slobodno mjesto u tramvaju za koje se nece morati tuci i gurati s ostalim putnicima. kad sam vec kod toga mislim da ih od tog biatlona (trcanje s preponama + k1) i bole ledja pa zato moraju sjediti... no da se vratim na temu... posto radioaktivni otpad jos nije dovoljno provjeren nacin (niti je potvrdjen od ministarstva zdravstva), trebalo bi ispitati i neke druge opcije, ako ne i sve. no politika ovog bloga mi ne dopusta da iscrpno istrazim sve mogucnosti, pa onda i necu.
    u danasnje doba kada ratna industrija cvjeta bilo bi glupo i bespotrebno baviti se nekakvim zastarjelim mocima, pa cu ovu stavku super-herojstva zakljuciti nabavkom dzepnog tenka na rasklapanje kakav se moze nabaviti u svakoj bolje opremljenoj knjizari.

    da bi postao super-heroj trebam si smisliti neko super kuul prepoznatljivo ime koje ce zlikovcima tjerati strah ukosti, a pravednima osmjeh na lice. posto su sva super-kuul imena za superheroje zauzeta (superman, batman, spiderman, supercow...),




    ostaje mi samo da se nazovem PINKI PONI - OSVETNIK S TETOVAZOM I PLAMENOM GRIVOM.
    kao i svi ostali junaci morat cu imati i supertajno skroviste za odmor i relaksaciju od spasavanja ubogih. niti jedan negativac, pa cak ni glavni, nece doznati da je moje tajno skroviste na dugi.



    ovom prilikom bi htio zamoliti one koji ce nakon par mojih pothvata htjeti snimiti film o meni da glavna uloga bude dodjeljena Davidu Hasselhoffu (Mitch Buchannon iz Baywatcha) jer je on jedini dostojan i dorastao tom pothvatu.





    a sada u okrutni svijet ispravljati nepravdu....
    nema straha dok nad vama bdije PINKI PONI - OSVETNIK S TETOVAZOM I PLAMENOM GRIVOM.


    do iduceg posta, jors truli


    - 23:11 - Komentari (8) - Isprintaj - #

    << Arhiva >>

    Creative Commons License
    Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.




    Cat's corner

      ožujak, 2007 >
    P U S Č P S N
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Opis bloga
    -zapažanja i opaske opasnih filmofila, muzikofila, ljubitelja dobre kapljice, kozmetike, gadgeta i svašta nešto

    -raznovrsne (a ponekad i istovrsne) misli jedne osobe s tri ličnosti, ili tri osobe sa jednom ličnosti... ponekad i šest ličnosti. ali nismo nikad dvolični!

    najbolja furka je naša furka. oliti. naša furka je najbolja furka. e.


    free web counter
    free web counter

    free web counter


    This blog is protected by PurpleBee