SAMO ZA MENE

ponedjeljak, 30.05.2005.

Moji nabrijani likovi

DAVOR
Drag, miran dečko, prema prijateljima pravedan. Uvijek!!! Trenutno se čeliči u vojsci, a u slobodno vrijeme na mrtvo ime prebija lokalne sirovine. Upozorenje: Nemojte ga ljutiti!!!
Nenaoružan i opasan!!!

FILIP

Velik, težak, šiša ga brat, uvijek uzoran učenik, lijepo obučen, s istančanim osjećajem za filozofiranje, čak i o temama kao što su otvoren ili zatvoren prozor i slično. Vlasnik ogromne zbirke kratkih porno filmova.
Čini se da ga je nemoguće natjerati na fizičko obračunavanje, ali zato se će uvijek kvalitetno posvađat. I bolje da se fizički ne obračunava…Za sve…

IVAN (mali Đanov)

Kockarnice, kladionice, žene… To je njegov život. Vozi nabrijanu Vektru, nosi košulju i lančić. Kad je živčan , opsuje ti dvi tri nedilje, a onda je najbolje maknuti se jer ne želite stati na put čovjeku njegovih proporcija. Ipak, uvijek dobroćudan i spreman za zajebanciju.

PAVLE (Tuga)

Inteligentni, samozatajni umjetnik, ipak, otvoren za sve razgovore, teme. Možda još uvijek nije svjestan svih svojih potencijala. Mudrovčićka nikad nije doznala s kakvim je talentom zapravo imala posla. Iako ne pokazuje, preosjećajan ..Ima jeben odraz.
Kod njega su se snimili neki od najvećih hitova sada već planetarno poznate grupe Stjopa.

STIPE (Čaura)

Gitarom cijedi osjećaje, a riječima suze. Sentimentalan, igra nogomet dušom i tijelom, vozi Golfa, gubi od mene u tenisu… ŠALA!!!!! Čovjek koji je trebao trenirati nogomet u kvalitetnom klubu. Ljudina od čovjeka, u svakom pogledu!!!

STJEPAN (Pipa)

Od djetinjstva ga poznam i uvijek mu je bio san imati svoj kamion. Mislim da se do danas ništa u tom pogledu nije promijenilo. Otkad se ošišao, postao je nabrijaniji nego ikad. Otvara kafić za koji je prolio priličan broj litara znoja. Nadam se da će mu posao procvjetati.

ČORAK (Pas)

Čovjek s najviše nadimaka. Dolazili su i prolazili, ali on je ostao dosljedan svom stilu koji fura i dan danas. Pobit će ti svaku teoriju, bila ona zasnovana na glupostima, ili znanstveno utemeljena. Njegov samoubilački nagon za volanom koštao nas je živaca i dvije tri godine života. Ipak, vjerujem da u njemu još uvijek čuči jedan osjećajan, ljudski oblik života zatrpan negdje duboko. Trenutno sluša Apocalipticu.

JUKY (mali Ređin)

Služi civilnu vojsku, radi bilo koji posao na čemu mu se divim, poznam ga otkad znam za sebe. Ima neiscrpnu energiju za neke stvari u životu. Uvijek je spreman za akciju.
Kosa mu je razvila nekakav oblik hibrida s gelom, tako da i kad izgleda da nema gela, on je još uvijek tu. Zajedno smo prošli i trnje i zvijezde.

- 20:45 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

  • Crawling in my skin
    these wounds, they will not heal
    fear is how I fall
    confusing what is real...

Linkovi

  • ''IF YOU DON'T BELIVE IN YOURSELF, NOONE ELSE WILL''
    Kobe Bryant




    ''LOVE FOR THE GAME IS THE ONLY THING THAT KEEPS ME GOING ON''

    Michael Jordan

  • If I'm killed by the question like a cancer
    then I'll be burried in the silence of the answer...
    BY MYSELF!!!!!!!!