NEŠTO O MENI
MySpace Layouts


center>
HOROSKOPSKI ZNAK: Rak
SLUŠAM: Kelly Clarkson, Gwen Stefani, Mariah Carey, Green day, Pussycat dolls...
NAJ GLUMCI/CE: Chad Michael Murray, Hilary Duff, Brad Pitt, Angelina Jolie...
NE VOLIM: bahate, umišljene, bezobrazne ljude
VOLIM: ići van s frendicama i frendovima, frendice, obitelj, zaje***** se...

www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws





MOJE DRUŠTVO


Selena

Cura je legenda!!!!!! Odlična frendica, s njom ti nikad nije dosadno! Žena je leeeeegendaa!!! Zabavna je, slatka, ma zakon!!!




Helena
Uvijek pukne neku glupost pa svi crkavamo od smijeha, uz nju ti nikad nije dosadno, prava partijanerica, dečke mijenja k'o čarape, zabavna, super frendica!



Maja
Zgodna, često zna provalit nešto smiješno na satu pa ja poludim, prije je stalno govorila da hoće dečka sad ga napokon i ima! Super frendica i jako je slatka!



Rea
Radi smiješne face, stalno priča neke svoje priče sa zbora, nekad pjeva svoje crkvene pjesme, nadima joj je batman, slatka dobrica, smiješna je i super je frendica!



Leana
Kako se te cura smiješno smije! Smiješna je, malo smotana ali jakoo jakoo jakoo jakoo slatka!



Marijana
Uvijek nešto pjeva, dobra frendica!



Petra
Naj boja joj je roza, znam ju jako kratko ali je super frendica i jako je zgodna i slatka! Ona i Dijana su nerazdvojne!!



Dijana
Simpa je, naj frendica joj je Petra, zgodna je i slatka, tak je smiješna i zabavna, a tu su i sendviči... ma cura je super!!!



Tea
Kad se ta cura počne smijat... Ma mala je super, legenda, slatka je i ima dečka ****!!!!!!!

Tu su još cure iz 7.b Mirna, Tais, Hana i Nika! Cure su fakat super i zgodne su i slatke!

E sad dečki:
Cvija
Uz njega ti nikad nije dosadno, stalno se tučem s njim, provali neku glupost pa svi crkavamo od smijeha, super frend!

Brajko
Sladak je i voli se zaje*****, super frend, zabavan, ma jednostavno legendaran!!!!!!!

Šipuš
Jako je zgodan je i zabavan, stalno nešto repa pa se Maja i ja smijemo, on i Cvija stalno prepisuju od Maje i mene pod testovima, super frend!!!!!

Matej
Super frend, zajebant do daske, ma sve 5, pod satom nešto provali pa se svi trgamo, leegenda!!!!!

Donta
Najveći filozof u razredu, osnovao je "kvart", voli se zajebavat, ma super frend, sve 5!!


Imam još puno frendova: Širola, Fran, Krpan, Wane, ... Svi su super i vole se zaje*****.



mystery girl

četvrtak, 30.03.2006.

U školi je bilo super! Prvi sat je bio tjelesni ali naravno da Đeni nije došla!! burninmad Ona svaki drugi tjedan nije u školi! Kako me to živcira! Na vjerounauku nam je časna dala 30 pitanja koja će biti u testu. Na povijesti je ispitivala cijeli sat, dosadno! E sad dolazi zabavni dio: na biologiju su nam došli Petra, Dijana, Tihana, Sandy, Taciga i Nesladek! Nesladek i Taciga su poslije otišli, Petra se sakrila kod Maje i mene, Dijana kod Marijane i Leane, a ostali tamo negdje u sredini! Cijelo vrijeme smo se zezali! Prolazi Labašica pokraj naše klupe i digne s poda neki papir i niš nije skužila! Mi smo se poslije valjali od smijeha! Bilo je super! E onda je bila fizika, dosadno! E poslije fizike su Brajko i Vjeko markirali, rekli su da su se javili prof. Udini i da ih vani čeka mama od Vjekića! I tak su oni otišli! A razlog je bio što nisu napisali zadaću pa da ne dobiju minus, a što je najgore prof. Udina nikome nije dala minus samo je na brzinu svima pregledala a oni koji nisu napisali su morali napisat na satu. Valić i Ante su ih išli tražit, ali poslije je Brajko došao s mamom!!!!!!! I Udina je rekla da će dobit ukoreek , ali ako ne naprave nijedan incident do kraja godine da im taj ukor neće ić u svjedodžbu! A tako mi je žao Brajka, on se bar vratio u školu, a Vjeko nije! A sutra je roditeljski! Shit!eek A mama će mi ić na roditeljski!eek Shit!eek

MySpace Layouts



- 15:28 - Komentari (20) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 27.03.2006.

Danas je u školi bilo super, imali smo samo 5 sati pa je bilo odlično. Došla sam doma u 12.15. Sad malo gledam po blogovima i na Marijaninom vidim da onaj Tajanstveni opet nešto bezveze sere. Ali ajde barem znamo da je osmi razred, ali mislim fakat! Tamo sere svakakve gluposti! Tip nije normalan! Misli da je neka faca! Ma ko ga je**!!
Ja bi danas išla van ali u 18.15 imam navijačice pa baš i ne mogu van, ali meni se ne da ić na navijačice!
Idem sad gledat kaj još piše po drugim blogovima! pusa svima!
MySpace Layouts


- 14:54 - Komentari (24) - Isprintaj - #

nedjelja, 26.03.2006.

Jučer sam bila vani sa Marijanom, Lenaom, Petrom i Dijanom, a poslije su dečki došli i neke osmašice. Bilo je super... Poslije smo se sakrivale i pratile dečke, pa smo trčale ko lude!!! Onda smo svi sjeli na neke klupice i tak bezveze pričali. Pa smo smišljali planove kako spojit Petru i *****, i Dijanu i ******.
I tak, bilo je super! I danas idemo van ali Dijana je napisala na postu da danas možda neće ići van, šmrc!
Ne znam kaj da više pišem, pusa svima!!!! wave
Myspace layouts



- 14:18 - Komentari (15) - Isprintaj - #

subota, 25.03.2006.

Tulum kod Marijane

je Jučer smo bili na tulumu kod Marijane. Bili nas je oko 15, ali mi je jedino žao što Petra i Rea nisu mogle doći no. Gledali smo Titanik. Pa smo onda radili sendviče, ali ne one obične nego kad se svi bace na nekoga. Dijana i ja smo bile najdonje pa smo mi najviše najeba**! Dijanu je netko udario u čeljust pa ju je jako boljelo i još uvijek malo boli (tako je ona napisala na blogu). Brajko je u boksericama i Dijaninoj jakni trčao do crkvenog, a Šipuš je imao moju jaknu! Nas dvije smo trčale za njima ko lude! Bilo nam je super! A kako Dijana može brzo trčat! Onda smo svi izašli iz sobe u kojoj smo bili i ostavili smo Dijanu i Šipuša unutrakiss! Ali nije niš bilo svi smo se nakon pet minuta vratili unutra! Uglavnom, bilo nam je legendarno. Moramo to opet ponovit! Pusa svima
MySpace Layouts

MySpace Layouts


- 12:47 - Komentari (12) - Isprintaj - #

srijeda, 22.03.2006.

BOKIĆ

Danas je Maja bila dežurna pa sam cijeli dan sama sjedila. Pod engleskim je Helena otišla doma jer ju je bolio zub pa smo ja i Rea sjedile zajedno. Udina je rekla da će nas opet premjestit, a valjda mene neće. Rekla je da Marijanu mora premjestit, pa je Marijana malo popi****a. Onda smo zadnji sat htjeli markirat zemljopis. I dobro mi svi krenuli van i netko kaže da je spremačica otišla po pedagogicu pa smo svi trčali unutra. Ali možda ćemo sutra nešto markirat, nadam se!
Idem sad tražit neku slikicu pa da ju stavim u blog! pusa svima! thumbup

- 22:28 - Komentari (25) - Isprintaj - #

utorak, 21.03.2006.

Jučer sam bila dežurna. Kako je bilo dosadno! Neki mali internacionalac je nestao pa su ga svi tražili, pa je došla policija i onda mali nazove i kaže da je sam otišo doma! Peti sat smo imali kemiju i pisali smo test pa me tais mijenjala na porti. Nadam se da ću dobit dobru ocijenu iz testa ali znam da nećuno
Onda smo imali zemljopis i neku profesoricu na zamjeni. Dečki su je cijelo vrijeme zaje******!!! Onda sam došla doma i pojela sve kaj se može pojest jer u školi nisam ništa jela!

E to je bio postić za jučer, a za danas:
Probudila sam se u 8 i dosađivala. I sad pišem post. I to je to :)

myspace layout

Myspace

MySpace Layouts

myspace layout


- 10:57 - Komentari (16) - Isprintaj - #

subota, 18.03.2006.

Bubi!!!!

Danas je bio super dan! Petra, Dijana, Marijana, Rea, Leana i ja smo zajedno išle u grad. Prvo smo pola sata tražili neki dvd koji je Marijana trebala kupit svojoj sestri ili mami. A i mi smo ćorave, piše velikim zelenim slovima Algoritam a mi ne vidimo! Onda smo sjele vani na neku klupicu i zvale Brajka i Cviju da dođu pa da idemo u McDonalds ali oni se nisu javljali. Dok smo sjedile Marijani su hormoni podivljali pa je tam radila perverzne stvari na Petri koja je crkavala od smijeha! Zatim smo otišle u McDonalds. Marijana i Leana su naručile sve kaj se može naručit! Dijana i Marijana su otišle još nešto naručit a Rea, Petra, Leana i ja smo nešto bezveze pričale. Poslije smo se išle vozit na onaj vlakić Bubi koji vozi tam po trgu. Petra se tijekom cijele vožnje smijala jer smo mahali ljudima koji su nas čudno gledali. Cijelo vrijeme smo se zaje******! Kako je bilo ludo! Nakon vožnje smo brzo utrčale u Vartex i tamo smo vidjele malog Wanea. Isprobavale smo šminku, parfeme i gledale neke cd-e. Onda smo brzo trčale da stignemo na tramvaj. Išle smo zvonit Cviji da ga pitamo zašto nije došao ali on nije bio doma. I prije toga smo zvonile Šipušu da ga pitamo hoće ići van ali on je rekao da će ić u 6 a mi smo u 6 morale doma. Onda smo išle kod Marijane da ostavi onaj dvd i da vidimo novi auto od njezine sestre. Baš je faancy! Otišle smo na crkveno i tamo smo vidjele Cviju i Krpana. Kupile smo vruću čokoladu u onom aparatu i izašle van i sjele na klupicu. Onda je došla Kristina Filipović. Pije Marijana tu čokoladu i naravno zalije se. Svi smo se počeli smijat a Petra se skoro upišala od smijeha!!! I onda je bilo 6 pa smo otišle doma.



luđakinje iz Bubija!!!

- 20:17 - Komentari (17) - Isprintaj - #

petak, 17.03.2006.

Zabava

Danas sam bila u gradu s Majom. Prvo smo išle kupit Maji naušnice. Bile smo u tom dućanu najmanje 20 min, a kad smo izašle van vidjele smo Kristinu pa smo otišle s njom u La Rocu da ona sebi kupi naušnice. Poslije je Kristina otišla, a ja i Maja smo išle po dućanima Je*S (tam su nas neki tipovi pratili, kako smo se usrale!), Skechers, Shoe be do, X-nation, Teranova... Maja si je u nekom dućanu našla neke super smeđe starke! Baš su FANCY! Poslije sam ja bila gladna pa smo otišle u McDonalds i ja sam pojela dva tosta a Maja jedan. Kad smo bile u tramvaju tam su bila neka 3 slatka tipa i cijelo vrijeme su buljili u nas! Bilo nam je baš super, jedva čekam da opet idemo!





- 22:15 - Komentari (31) - Isprintaj - #

srijeda, 15.03.2006.

U školi smo prvi sat imali tjelesni. Mi smo cure plesale u maloj dvorani, a dečki su igrali odbojku. Druga dva sata smo imali blok sat matiše, kako dosadno! Onda su neke cure Maja, Marijana, Rea i Marijana otišle na neku priredbu pa sam ja ostala sa Leanom. Zatim smo trebali imat blok sat hrvatskog ali kak još nismo dobili novog profesora/icu imali smo zamjenu. Prvi sat hrvatskog smo imali tam neku profesoricu ona je nešto o filmovima nekim pričala neš tak bezveze. Drugi sat hrvatskog smo imali tjelesni pa smo ja i Leana tračali sa popom i Širolom jer oni nisu vježbali, a nama se nije dalo presvlačit. Na kraju smo imali njemački a gledali smo crtić Aladin ali ja nisam niš kužila jer je bilo na njemačkom. Poslije sam išla van s Majom i Marijanom i bilo je jaaako hladno. Bezveze smo nešto pričale i tak.
st patrick's day 2006


st patrick's day 2006


- 20:04 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 13.03.2006.

Ponedjeljak

Danas mi je dan tak brzo prošao. Ujutro sam se probudila u 7.20 a Helena je trebala doći po mene u 7.30 pa sam se morala brzo spremit. Kad sam došla iz škole odmah sam zaspala. Trebala sam ići na navijačice u 18.15 ali mi se nije dalo pa sam gledala Ljubav u zaleđu i poslije Zabranjenu ljubav. Sad pišem ovaj post, a poslije ću malo gledat druge blogove i tak. Pusa svima! :)

- 20:54 - Komentari (14) - Isprintaj - #

nedjelja, 12.03.2006.

Kino

Evo danas smo nas šestero išli u kino. Nije sve ispalo kak je trebalo (o tome više na majinom i marijaninom blogu) ali nam je bilo super. Gledali smo Psst... nikome ni riječi. Film je odličan! Bila je neka strašna scena pa su Maja, Marijana i Leana tako jako vrisnule da su se svi ljudi okrenuli prema njima i čudno ih gledali, a one su onda počele crkavat od smijeha. Poslije filma smo čekale tramvaj najmanje 20 minuta, a kad smo napokon ušle u jedan smijale smo se cijelo vrijeme. Evo sad sam došla doma pa se dosađujem.




- 21:16 - Komentari (9) - Isprintaj - #

petak, 10.03.2006.

Kraj tjedna

Uf, napokon je ovaj tjedan završio. Danas smo imali dva sata tjelesnog sli su i bekači imali tjelesni kad i mi pa smo imali dva sata tjelesnog zajedno. Vježbali smo koreografiju na neku pjesmu i to ćemo na danu škole tam plesat valjda.. Onda smo imali biologiju ali nam je labašica dala da gledamo neke dinosaure pa je onda počelo skijanje pa smo gledali Janicu. Na glazbenom je Marijana morala nešto čitat ali se zaje*****a pa je čitala na srpski naglasak. Idem sad tražit slikice pa ću poslije još nešto napisat. Pusa svima:))



st patrick's day 2006


- 20:54 - Komentari (9) - Isprintaj - #

utorak, 07.03.2006.

Evo mene napokon

Evo napokon da i ja nešto napišem, zadnja dva dana nisam mogla pisat postove i ostavljat komentare. Danas je u školi bilo ok. Na povijesti smo morali pisat dvije stranice o nekom saboru, politici i tak neš. Kako glupo! Na satu razrednika nam je udina nešto pričala o ponašanju, a onda je na tehničkom došla ravnateljica i počela pričat o tome kak smo zločesti, kak se ponašamo i bla bla bla, pa su neki dečki morali ići kod nje poslije sata što znači da nisu morali bit na kemiji.
Ajd bok idem ja pusa! :)

p.s. Neki postovi su mi se izbrisali

myspace


- 21:32 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis mene
Bokić! Moj nick je mystery girl. Ovo mi je prvi blog i nadam se da će biti dobar. Moja naj boja je žuta,
myspace layout


a po horoskopu sam rak. Živim u Zagrebu i idem u sedmi razred. Volim slušat Kelly Clarkson, Mariah Carey, Gwen Stefani, Pussycat dolls, Green day, Black eyed peas i druge. Mrzim narodnjake. Jedan od najboljih filmova mi je
Cinderella story; preporučujem svima da ga pogledaju, glume Chad Michael Murray i Hilary Duff. Najbolji predmeti su mi BIOLOGIJA, LIKOVNI i TJELESNI. Najgori predmeti su mi FIZIKA I KEMiJA. Profesorica iz kemije je užasna i puno zahtijeva, a profesor iz fizike ja jakooo čudan! Volim puno spavat. Imam 5 super frendica i stalno smo zajedno. Mogla bih vam još puno pričat ali mi se ne da :)
Free Site Counters
Free Site Counters


Cursors




What teen celebrity are you?

Hilary Duff
you are a young pop star that has the latest trends