ponedjeljak, 22.06.2009.

I'm back... :)

Evo meee.... Sad stvarno dugo nisam pisala jer sam bila u strci oko škole i kako to već ide.. sretan Škola završila, matura također i evo nas opet na početku nekog drugog života. Bila sam u Zagrebu skoro pa tri tjedna i sutra opet idem da završim te pripreme za faks. Prijavila sam se za Kadeta HV pa se nadam da ću upisat ekonomiju i proći sve kvalifikacije za kadeta. blabla To su neki moji ciljevi za sada, a kasnije ćemo vidjeti.
U ljubavi baš ne cvjetaju ruže, ali ja sam koliko-toliko zadovoljna..najvažnije je da sam u dobrim odnosima sa svojom starom ljubavi cerek Iako sam imala jednu vezu u međuvremenu, ali sam ubrzo shvatila da to ne funkcionira jer sam cijelo vrijeme mislila na tu «staru ljubav» Svi mi govore da ga zaboravim, ali ne mogu..Nije tako lako iščupati jedan dio svog srca i ostaviti ravnodušno iza sebe. headbang Ako upišem faks i sve to, valjda ću ga konačno zaboraviti i pokušati otvoriti novu stranicu u svom životu..
Mislim da bi ovo bilo ukratko to..moram do kraja još spakirat stvari tak da nemam baš previše vremena za pisanje... Al kad se vratim, a to će vjerojatno biti za vikend, bit će jedan normalan post.mah
evo Mirnuchi pa da se možemo čitati..hehe kiss

Slike.hr - besplatan upload slika

Ljubav se može samo doživjeti, pripovjedati o njoj znači odricati je se, ponižavati je. Ona je intimna i samo je dotle vrijedna dok je intimna, dok se o njoj šuti!


22:14 | Komentari (1) | Print | ^ |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.