Metal is BEST

srijeda, 29.11.2006.

Ja ju doista volim..

Danas sam ju pitao da li ćemo se naći u gradu u subotu u 7 u Inu, a ona je rekla da ako joj dođe tata neće ići jer će on biti tu. U početko mi je bilo žao što možda neće doći u In, ali sam shvatio da ona voli svog tatu i da će bit jako sretna kad on dođe i želim da provede što više vremena s njime jer ga nakon toga više neće vidjeti opet 5-6 god. i sama pomisao na to da moj tata neće bit tu 5 ili 6 god. me ubija i shvatio sam da će ona biti tako sretna. Ma da se ne vidim s njom 2 tjedna nema veze jer znam da je sretna sa svojim tatom dok je on tu. Želim joj pružit tu sreću. Pozz Annie! P.S. nemoj se ljutiot što ti ne posjećujem stranicu ali mi komp nešto serka pa nemogu.

29.11.2006. u 21:41 • 5 KomentaraPrint#

subota, 25.11.2006.

Ljubav...

Kako je divno biti zaljubljen u nekoga. To je nešto prekrasno. A nakoga voljeti je stvarno super i nešto što je teško opisivo ljudskim jezikom. Jednostavno to se može izraziti samo osjećajima i dijelima. Trenutno živim u ljubavi i to pravoj a ne onakvoj prividnoj. Ahhh!!!!cerek Volim ju svim srcem svojim i nadam se da će ostati tako dok nas smrt ne razdvoji, a onda se bumo našli na drugom svijetu i voljet cemo se vječno. Kako sam sinoć čuo zakon pjesmu. Zove se Animal I've Become od Three Days Grace. Poslušajte ako možete. Pozz!!

25.11.2006. u 15:49 • 4 KomentaraPrint#

četvrtak, 23.11.2006.

Tako tuzan.....

Tolika bol.......tolika patnja............tolika tuga.............kad ona nje tu!!!! :'(( Toliko ju volim da neznam hoću li uopće preživit ako se ne budemo viđali svaki dan, a znam da nećemo i to me jebe u mozak.... Dođe mi da nešto razbijem.......auto........kuću......telefon........mobitel.......AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jebem li mu mater usranu!!!!!!! Ako hoćete uništite mi blog, uzmite mob, komp samo mi dajte NJU!!!!!!!!!!!! Jaooooo!!!!!! Sjeban sam totalka, ne mogu ovako! Dobit ću infarkt ako se ova tuga i bol nastave! KILL ME!!!!!!!! I WANT TO DIE!!!!!!!!!!!!!!!! SAVE ME GOD FROM THIS PAIN AND SUFERING!!!!!! KILL ME!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(

23.11.2006. u 12:43 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 12.11.2006.

Sutra bu bilo gusto.......

Kao što vidite u naslovu sutra će bit gusto u školi jer pišem kemiju, odgovaram kjigovodstvo i pišem petminutni iz kjigovodstva. Kemiju znam ali će me iz knjigovodstva žmikat. Ako mi se posreći dobit ću ili 4 ili 3 iako se nadam 4. Malo sam učio knjigovodstvo, ali to neće bit dovoljno. odoh ga još malo učit jer će me starci kilnut ak' dobijem 3.Ma dosta o meni. Nego da pitam one koji čitaju: Kako ste???? Šta ima?????? Kak život????? P.S. Odgovorite molim vas!! =)

12.11.2006. u 18:29 • 4 KomentaraPrint#

subota, 11.11.2006.

A u Pitchku strininu!!!

Sutra se neću naći sa svojom dragom i to me čini tužnim jer mi nedostaje!!!!namcor Kak sam ja umoran! Odoh spavat ljudovi. Laka vam noć!!!!zujo

11.11.2006. u 23:53 • 1 KomentaraPrint#

petak, 10.11.2006.

Ja biti tuzan/na........

Nisam se našao sa svojom dragom i tuzan sam pa idem pavat da bih brže zaboravio koliko mi nedostaje i koliko ju volimnamcor. Kak se meni spava i kak mi nedostaje njena pusa koju mi duguje i kak mi nedostaje ona cijela od glave do pete. Volim ju i želim joj lake snove u kojima ću s slučajno pojavit ja i u kojima ćemo radit nešto kao i u prethodnom snu. Nemogu vjerovat da smo sanjali san istog sadržaja i to iste večeri. Ja sam sanjao da smo se ljubili u kafiću, a ona da smo se ljubili u razredu; no najvažnije je to što smo se ljubili u oba snasmijeh!!!!!! Laku noć svim noćnim pticama!!!

10.11.2006. u 23:30 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 07.11.2006.

Boring school.................

Današnji dan mi je u školi protekao super osim što su mi zadnji sat lupili ukor razrednika jer nisam kao redar obavljao dužnost tj. nije bilo krede. Dobro da me još nisu izbacili iz škole zbog usrane krede. Bilo mi je lijepo jer sam se vidio sa svojom novom dragom tj. gledam ju non-stop jer ide samnom u razred. Ovom prilikom čestitam Ani njen 16. rođendan i želim joj puno ljubavi, zdravlja i sreće(posjetite njen blog angelwithoutwings.blog.hr). Veza između mene i moje drage polako napreduje (još smo u kamenom dobusmijeh) i sretan sam što sam s njom. Pozz svim čitateljima!

07.11.2006. u 21:34 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 05.11.2006.

Kak sam ja jebeno sretan!!!!!

Jučer 4.11.2006. u 22.34 h sam prohodao s jednom super frendicom. Možda ovo zvuči jako glupo jer sam prekinuo u subotu 28.10. prekino s Tanjom i da netko poput Tanje nebi ovo krivo svatio, nisam Tanju napucao zbog nje već iz drugih razloga no s Tanjo neću bit niti frend jer se........ ma neću ništ reć da nebi opet ona mene zvala i srala mi kak sam ja ovakav ili onakav. Nemogu vjerovat!!! Pazite ovo! Ja nju u 10.00 pitam za hodanje i ja joj kažem da ako treba vremena za razmislit neka razmisli pa mi javi. Ona na to kaže da će mi javit do 10.10 i baš tog trenutka nestane struje. U 10.33 neki idu kući uključujući i nju te ju ja odem otpratit malo. I tak mi hodamo i pričamo te ona kaže:"Nemoj krivo svatit ali............DA!!!!!". Ja sav sretan i hodamo mi kroz park te stanemo kod jedne klupice da još malčice popričamo. Stojimo mi i pričamo, a njeni i moji frendovi stoje na 5m udaljenosti i svi bulje u nas kak mi pričamo. Nastavimo svi mi hodat i na izlasku iz parka jedna njena frendica okrene se, priđe nama i kaže:"E moram vas ovo pitat, ali jel' vi hodate?". Mi na to kažemo da hodamo, a ona vrisne preko parka svima drugima "Eeeee!!!!! Ovi hodaju!!!!!" Na kraju smo se zagrlili i pozdravili. Tu večer sam se proveo super kao nikad u mom životu i još sam prohodao sa meni jako dragom curom. Ne može bit bolje!!!!!smijehsmijehsmijehsmijehsmijeh JA PUCAM OD SREĆE!!!!!!!!!( I od ljubavicerek!!) Nadam se da ću se nastavit zabavljat na ovaj način. BsmijehsmijehK!!!

05.11.2006. u 21:56 • 4 KomentaraPrint#

subota, 04.11.2006.

Kak dobar post!!!

.......

04.11.2006. u 17:47 • 0 KomentaraPrint#

petak, 03.11.2006.

Čitatelji pomozite........

Jedan moj frend je prekinuo s mojom frendicom i ja neznam što bih rekao a kamoli joj pomogao. Svaki dan je tužna i plače, a ja neznam što bih i kako da joj pomognem. Ona njega voli, ali on nju nej**e ni 0,5% kao curu već ju smatra frendicom, a ona je sva sjebana i ne može si pomoć i plače non-stop. Ona njega voli ali ga želi zamrzit kako bi bol i tuga prestali no ona to nemože jer ga voli. Ovo je jako komplicirano. Ako ništa drugo piše lijepe pjesme koje su tužne. Danas kad je plakala sam zamalo i ja počeo plakat jer ju nemogu gledat takvu jadnu. Njoj je važna njegova sreća, no i ona želi biti sretna tj. s njime. On kaže da se ohladio i da ju više ne voli. To već traje oko 1 mj. i već mi je dosta njene tuge. Želim da bude kao nekad sretna, nasmješena lica, sretnog pogleda, a ne jadna kao sad. POZOR!!! MOLIM SVE ČITATELJE DA POMOGNU PISAJUĆI KOMENTARE. Želim joj samo dobro i izvući ju iz depresije.

03.11.2006. u 00:29 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 02.11.2006.

Nemreš believat.....

Ove godine je do nekidan još bilo toplo, a danas je tu kod mene pado snijeg i smrzavaš se vani kao mali pican. Prekjučer je došla moja frendica iz ZG i svaki dan se nadjemo i zajebavamo u Queen-u. Ma život mi je OK iako mi je malo žao što s Tanjom nisam barem (Tanja sory za svu bol ali jednostavno sa se ohladio) frend nakon što smo prekinuli ali jebi ga! Šta je tu je. Pozz svima koji čitaju i nadam se da vam nije dosadan blog. P.S. Jedan veliki pozdrav Ani koja mi je dala inspiraciju za piskaranje po blogu. Još jedan pozz svima!

02.11.2006. u 18:40 • 0 KomentaraPrint#

Evo mene nakon duuuuuugo vremena.....

E bok svima koji čitaju!!smijeh
Nije me bilo prilično dugo, ali sam se ipak vratio i piskaram po blogu. Možda neko znaju no ja i Tanja smo prekinuli i sad ona pizdi na mene i nešt mi sere. Ja s njom želim bit samo frend, ali ona ne želi jer je ona sad jako ljuta na mene jer sam ju "ostavio zbog druge" no nisam ja takvo đubre. MENI JE STALO DO NJE ali samo kao do frendice. Tanja SORY!!!namcor

02.11.2006. u 00:15 • 3 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Opisujem svoj život i mjuzu koju slušam. P.S. pišite komentare

Linkovi

Blog.hr
mynightwish.blog.hr
jebigaaaa.blog.hr

Moje omiljene grupe

System Of A Down
Soilwork
Korn
Slipknot
Static-X