<body> <3i'll be right here with you. you'll be right here with me.<3 <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Veljača 2009 (1)
Listopad 2008 (2)
Rujan 2008 (4)
Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (2)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (4)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (5)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (8)
Srpanj 2007 (5)
Lipanj 2007 (4)
Svibanj 2007 (4)
Travanj 2007 (3)
Ožujak 2007 (4)
Veljača 2007 (10)
Siječanj 2007 (13)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

~ annamaria.
~ 13 god.

Somewhere over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true



Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

DEMIIIII. {team demi&selena} +jb
[BS always and forever]
paramoreee. < 3

JEMI the best :D

CREDITS

picture: deviantart
base code: blogskins


19.02.2008. - 16:58

;D nezamislivo. dosla sam. pisem post. :D i sami znate koliko sam lijena kada je rijec o pisanju posteva. naravno, ne uvijek ali većinu vremena. eh! potrudit cu se :)


SAYINGS

dosla sam kako bi napisala jednoj osobi nesto, ali to ce doci tek na kraju posta.. zasad ne znam sto da pisem. to mi je najgluplje procitati u necijem postu.- ne znam sto da pisem. a ja to uvijek kazem. ;) haha. pa eto, takvi smo mi ljudi. druge osudujemo a zapravo mi to stalno radimo. nekada nesvjesno, nekada svjesno. uvijek se mozemo zapetljati u takvim stvarima. tako da ih je bolje ne govorit, tj. bolje je ne osudivat druge- jer ni sami ne znamo sto donosi sutra. :) ah, tko govori. namjeravam se popraviti hh. al' opet, puste price ce ostat takve :) ma dobro, necu se zamarat s tim. ipak imam sliku na displayu [na msn-u haha] 'live happily' hh (:
glupi msn. uvijek ga moram spomenut u postu! :D

LIVE HAPPILY!

u zadnje vrijeme ludim za hsm [high school musical]. i prie mi e bio predobar film i pjesme al u zadnje vrijeme stalno slusam, pjewam i plesem na te pjesme :D:D na npr. Everyday, You are the music in me itd..a super mie Gotta go my own way..il tako nesto:D ful je tuzna..al predivna..

I gotta say what's in my mind
Something about us
doesn't seem right these days
life keeps getting in the way
Whenever we try, somehow the plan
is always rearranged


But I've gotta do what's best for me
You'll be ok..
I've go to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own away


Don't wanna leave it all behind
But I get my hopes up
and I watch them fall everytime
Another colour turns to grey
and it's just too hard to watch it all
slowly fade away


tuzno. prekrasno.
u isto vrijeme.

high school musical iconHigh School MusicalHigh School MusicalHSM 57

volim pjesme s lyricsom koji nesto znaci..razumijete me? pjesme s porukom..tuzne..sretne..bilo kakve..ali da ima nesto u njima =)..volim muziku...dio je mog zivota..ne prode dan da preslusam neku pjesmu i obavezno sing along-am ;D;D
to je i razlog zasto sam jos i dan danas music girlie na blogu..i u stvarnosti :D al me naravno prijatelji tako ne zovu haha! :))

music

evo, idem ja polako.. sunce se spusta..aww nebo je tako prelijepo..crveno..narancasto..svijetlo plavo..boje se prelijevaju..tako sareno..i predivno..obozawam izlazak i zalazak sunca aww swaki put me ocara..i naravno moram obavezno slikat :D ful volim fotkat..pogotovo takve stvari..

sun

volim vas! i hvala.



B. oprosti
[ne pitajte!]

little heart




Annchy



×× EDIT by Mara ××
Annchici se pokvario komp :(
kmee. nema je na netu još neko vrijeme. zapravo, do daljnjega.
i neche je biti na msn-u ni na blogu, ni nigdje =(
puno vas voli i pozdravlja.
mwaaah =*

by Marchi & Annchi



| 35 | c0mmenTs | On/Off |


14.02.2008. - 14:19

:D:D sretno vam Valentinovo!
Sve vam najbolje u ljubavi zelim :) ! Ako ste zaljubljeni superr a ako niste pod hitno se zaljubite..ima jos vremena do kraja ovog čarobnog dana :]] a ako ste ipak zaljubljeni ali..nesretno.. zapamtite- da je danas sve moguce :D:D
uglavnom, zelim vam svaku minutu sreće danas && jednostawno da se dobro provedete na dan zaljubljenih iliti Valentinovo :)
Mi u skoli imamo onako valentinovsku postu..ma znate onako..kad ubacujete pisma u kutiju hehe..[crvenu sa srcima hah]..i tako su nam danas dijelili pisma..puno od frendica :D:D jej..a jedna iz mog razreda je dobila 51 pismo omg lol..ono samo govore..BarbaraBarbaraBarbaraBarbara.. i onda izvadi jednu hrpicu pisama i kaze ' Ovo je sve za Barbaru.' lool ;D [ne moja nego jedna druga]..hih.
ja sam se ful potrudila oko tih pisama lolz a drugi su samo napisali Sretno Valentinovo!! ,xx && to a ja sam ono nacrtalaaaa swe pa stihovi :D:D al nmwz. dobila sam ja lijepa pisma:)) nije da se zalim, nemojte to mislit hehehe :))
Danas idemo na neku predstavu..balet Romeo&Julija..oke i swe to [pola sata slobodno po Korzu :P] al mi je ful zao sto su ukinuli ples..pogotovo zato sto smo generacija sedmasa..znaci trebali smo prvi put na taj ples..): al doro, valjda cemo nesto organizirat druge godine. samo sta mi je glupo to sta decki ne bi dosli ove godine. znam da ne bi. a i rekli su to. vjerojatno bi stajali tamo ispred i buljili kroz stakla, uz to naravno, smijali bi se hha.;D ili bi dosli pa samo sjedili. [plesanje je njima sramotno, a i uostalom- skroz strani pojam] ILI [zadnje, obecajem hh] ne bi uopce dosli. ah! some things will never change..hih..
aj valjda ce se u osmom usudit :D

HEART iCONS

Necu pisat nista formalno o Valentinovu ;)) lolz kao prosle god..hih..ono copy/paste txt o postanku..mda..sta ce to ljudima :Pp..
Uprawo msn-am i jedem cokoladu. iako vas to uopce ne zanima al eto, moram nesto dodat XD. lijecim cokoladom to sta nisam zaljubljena. ajme sad sam se sjetila sta je nastavnica iz likovnog danas rekla.
' E da, i sretno Valentinovo! Ako niste zaljubljeni pod hitno se zaljubite, makar u žabu! ' Onda su dečki počeli govorit ' Ja ću se zaljubit u olovku ' lol. a ona je rekla da ih ona nece iznevjerit pa je to super XD, e pa onda cu se ja zaljubit u cokoladu..xDD oke necu haha.

heart

^ danas je sve crveno&rozo. sve je ljubavno. sve je zaljubljeno. sve je kul. xD
:D:D zabawite se! volim vas puno..a i sigurno vi nekog volite puno :pP

"Ljubav je najjača snaga koju sebi svijet može predstaviti, a istovremeno i najskromnija."

Mahatma Gandhi



by: Annchy [MusicGirlie] <3



| 9 | c0mmenTs | On/Off |


12.02.2008. - 17:27

Heii. Here I am :) HoHoHo kako me nije dugo bilo...;) nesto sam se brzo vratila ovaj put..ah blog smijeh [prvi smajlic /od blog.hr-a/ nakon dugo dugo vremena :S:D]
Nemam previse inspiracije, mozda zbog toga sto nisam od volje? A zasto nisam od volje :)? Zato sto se danas svasta dogodilo u skoli. Ah..Long story....nema jos zavrsetak. Javit cu vam ne brinite ;) Nadam se da ce se OpEt sve kockice posloziti :) tako bi bilo najbolje..al ne znam dal se vise ovo sve moze vratit na staro..sumnjam..predugo je vremena proslo..
Al necu vise pisat o tome jer vi ne kuzite o cemu pisem a to nie bas fer od mene hehe sta ne? ;D

Image Hosted by ImageShack.us


I tako ja napisala prosli post nakon dugo vremena i sad vam se brzo vratila :) nista od najavljene pauze..predaha od bloga..ne mogu ja to ;D
E da..u meduvremenu..[izmedu ova dva posta lolz] sam stavila novi dizajn..a ne znam nekako promjena..i bolje da je..dosadan mi je vec onaj bio..a stvarno kao sto rekoh [haha] je trebalo malo promjene ovom blogu..vec je zahrdao ;)
Aj potrudit cu se..

Image Hosted by ImageShack.us


Kako sam najvazniju stvar ovih dana mogla zaboravit?! Pa u četvrtak je Valentinovo <3
VEĆ?! Dada.. Jedino mi je fulfulfulful zao sta su nam ukinuli ples ;( sad idemo na balet Romeo&Julija..u Ri..ma bit ce oke..al svima je drazi ples..:) Aj barem imamo postu hhh..pisma pisma..:D
Trenutno nisam in <3..al ne zamaram se s tim..bolje bit tako nego nesretno zaljubljen..ili ne..? :)
Ma stvarno se necu zamarat. Sta sad..? Jedno Valentinovo..i to je to..;) bit ce jos..hehe..

Photobucket

Naravno, post za Valentinovo ocekujte..kao svake god..tj kao prosle god haha..stvarno imam ful malo ovaj blog..kad gleam..izgleda da je proslo punoO vise..al eto..godinu i 2 mjeseca..valjda..:) a prosla je godina..to znam sigurno hh..

aj ljudi wolim was.. break dance not hearts haha bar ne za Valentinovo ;)))

=* Annchii




| 5 | c0mmenTs | On/Off |


):
06.02.2008. - 16:24

Nisam dugo pisala. Opet. Znam, znam. Zašto?

Najiskreniji odgovor- ne znam. Bez izmotavanja. Nekako mi se više i ne da pisat posteve. Mozda trebam pauzu od bloga?
Jedno vrijeme, pa onda vratit blog?
Ni to ne znam. :)
Vjerojatno cu nastavit pisat i to tako da ce sljedeći post doć jako brzo heh..:]
Priblizawam se 100. [valjda..:)]
Ewo zasad iam samo 73 posta[da, samo- kad pogleas da iam blog godinu i nes sitno toe very maloO].
Ma do stotog cu jednostavno doc- kad dodem. I necu uopce sad filozofirat kolko jos iam postova do tog WOW broja..oh...to nie bitno..

Sad se samo hocu zahvalit Barbari, Eni, Gloriji, Eli, Sari, Mari.
Zato sto su uvijek bile tu kad sam ih trebala, kad su znale da nekad ne treba nista reci nego samo biti tamo. Morate znat da mi jako puno znacite i necu vas zaboravit. NIKADA. Uvijek ce bit mjesta u mom srcu za vas.
Samo pokucajte:)


Annchy



| 11 | c0mmenTs | On/Off |


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.