Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/musicgirlie

Marketing

:D:D sretno vam Valentinovo!
Sve vam najbolje u ljubavi zelim :) ! Ako ste zaljubljeni superr a ako niste pod hitno se zaljubite..ima jos vremena do kraja ovog čarobnog dana :]] a ako ste ipak zaljubljeni ali..nesretno.. zapamtite- da je danas sve moguce :D:D
uglavnom, zelim vam svaku minutu sreće danas && jednostawno da se dobro provedete na dan zaljubljenih iliti Valentinovo :)
Mi u skoli imamo onako valentinovsku postu..ma znate onako..kad ubacujete pisma u kutiju hehe..[crvenu sa srcima hah]..i tako su nam danas dijelili pisma..puno od frendica :D:D jej..a jedna iz mog razreda je dobila 51 pismo omg lol..ono samo govore..BarbaraBarbaraBarbaraBarbara.. i onda izvadi jednu hrpicu pisama i kaze ' Ovo je sve za Barbaru.' lool ;D [ne moja nego jedna druga]..hih.
ja sam se ful potrudila oko tih pisama lolz a drugi su samo napisali Sretno Valentinovo!! ,xx && to a ja sam ono nacrtalaaaa swe pa stihovi :D:D al nmwz. dobila sam ja lijepa pisma:)) nije da se zalim, nemojte to mislit hehehe :))
Danas idemo na neku predstavu..balet Romeo&Julija..oke i swe to [pola sata slobodno po Korzu :P] al mi je ful zao sto su ukinuli ples..pogotovo zato sto smo generacija sedmasa..znaci trebali smo prvi put na taj ples..): al doro, valjda cemo nesto organizirat druge godine. samo sta mi je glupo to sta decki ne bi dosli ove godine. znam da ne bi. a i rekli su to. vjerojatno bi stajali tamo ispred i buljili kroz stakla, uz to naravno, smijali bi se hha.;D ili bi dosli pa samo sjedili. [plesanje je njima sramotno, a i uostalom- skroz strani pojam] ILI [zadnje, obecajem hh] ne bi uopce dosli. ah! some things will never change..hih..
aj valjda ce se u osmom usudit :D

HEART iCONS

Necu pisat nista formalno o Valentinovu ;)) lolz kao prosle god..hih..ono copy/paste txt o postanku..mda..sta ce to ljudima :Pp..
Uprawo msn-am i jedem cokoladu. iako vas to uopce ne zanima al eto, moram nesto dodat XD. lijecim cokoladom to sta nisam zaljubljena. ajme sad sam se sjetila sta je nastavnica iz likovnog danas rekla.
' E da, i sretno Valentinovo! Ako niste zaljubljeni pod hitno se zaljubite, makar u žabu! ' Onda su dečki počeli govorit ' Ja ću se zaljubit u olovku ' lol. a ona je rekla da ih ona nece iznevjerit pa je to super XD, e pa onda cu se ja zaljubit u cokoladu..xDD oke necu haha.

heart

^ danas je sve crveno&rozo. sve je ljubavno. sve je zaljubljeno. sve je kul. xD
:D:D zabawite se! volim vas puno..a i sigurno vi nekog volite puno :pP

"Ljubav je najjača snaga koju sebi svijet može predstaviti, a istovremeno i najskromnija."

Mahatma Gandhi



by: Annchy [MusicGirlie] <3


Post je objavljen 14.02.2008. u 14:19 sati.