bilješke uzaludnog hroničara https://blog.dnevnik.hr/mudenburger

četvrtak, 21.10.2010.

Teretana

Ulazim u teretanu,mučilište savremenog homo sapiensa.Tu plaćamo da bismo se „patili“.
Dezići i parfemi gube bitku pred prirodnim mirisom oznojenih mišićavih tijela.Testosterona k’o u priči.Svako broji svoje je’n,dva,tri...uz odgovarajući ritam disanja.
I ti si tu.Crne tajice i ciklama triko ocrtavaju tvoje savršeno tijelo.Crna kosa svezana u rep.
Skoro svi muškarci ispod oka gledaju u tvom pravcu.Pokušavam da djelujem nezainteresovano ,ali...
U prostoriji ima puno ogledala pa ne moram da gledam u tvom pravcu da bih te vidio.Uh,tako dobro izgledaš,a ja zagorio k’o kaubojska tava.Pažnju sam usmjerio na spravu na kojoj vježbam.U jednom trenutku smo vježbali na susjednim spravama pa si zamolila za asistenciju.
Tako smo i započeli razgovor.Od silnog vježbanja se ožedni pa sam predložio da poslije odemo na piće u obližnji kafić što si spremno prihvatila.Neobavezni razgovor kroz koji se malo bolje upoznajemo.Spontano se smiješ mojim šalama.

Obzirom da si pješak,a počela je kiša,predlažem ti da te odvezem doma.
Nije mi baš usput,ali koga briga.Želiš da se revanširaš za vožnju pa me zoveš u stan na još jedno piće.Hm,koliko se ja razumijem u medicinu biće ovde jebanih.

Skroman stančić,ukusno uređen.Ispričavaš se i odlaziš u kupatilo,želiš da sapereš znoj sa sebe.
Usput mi dovikuješ da se poslužim pićem.Kao da sam stari gost a tek sam prvi put ovde.
Kroz šum vode čujem tvoj glas.Treba ti pomoć oko pranja leđa.Uzimam spužvu i kružnim pokretima prelazim preko tvojih leđa.Izlazim omamljen mirisom,parom,ljepotom tvoga nagog tijela.
Ulaziš u sobu umotana peškirom držeći u ruci losion za tijelo.Ne moraš ništa da kažeš,tvoj upitni pogled je više nego jasan.Želiš da te namažem.Peškir je skliznuo na pod i jasno se vidi ono što se je u dvorani samo naslućivalo.Njegovano i nabildano tijelo 30-i-nešto-godišnjakinje.
Vodiš me u spavaću sobu.Slijedim te kao hipotisan.

Nanosim losion na dlanove i ruke kreću u igru po tvojim leđima.Kretkim uzdasima mi daješ do znanja da ti prija.Ruke brzo i vješto klize od guze do vrata.Prelazim na tvoje butine.Refleksno širiš noge da meni olakšaš posao,a sebi povećaš ugodu.Stišćem ti mišiće na unutrašnjoj strani butina.Danas si forsirala baš te mišiće i osjeti se da su napeti.
Prsti zalaze i malo dalje nego što bi trebali.Osjetim da ti se mačkice ovlažila.

Okrećeš se na leđa da bih mogao da nastavim sa radom.U sisama nema mišića ali ti ih svejedno masiram.Predivna četvorka,a u stvari čista petica.Bradavice trenutno reaguju i ukrućuju se.
Urgent ti je potreban qrac i pružaš ruku prema mom međunožju gdje se ocrtava dignuta kita.Nabrzinu skidam trenerku i penjem se na tebe.Pokazuješ mi kutijicu kurtona na stoliću.Safety ipak prije svega.I to je obavljeno dok si rek’o keks i najzad možemo da uživamo.Dva tijela u istom ritmu.

Ubrzo ispuštaš krike orgazmičke slasti.A i moja leđa su stradala.Tragovi tvojih noktiju na njima.Baš si vatrena.Nastavljamo u istom tempu.Višemjesečno vježbanje dolazi do izražaja.
Žestoko te jebem.Tvoje noge na mojim ramenima,moja omiljena poza.
Sve životinje to rade zguza pa nastavljamo u doggy stilu,ipak se nismo puno odmakeli od naših animalnih predaka.Čvsti stisak ruku oko tvog struka i natežem te.Sudar tvoje guzice i mog tijela proizvodi karakteristični zvuk,pljes,pljes...
Ubrzo i ja svršavam i umoran i oznojen padam pored tebe.Grliš me i na uho mi govoriš:
sviđaš mi se! Vidimo se za 2 dana na istom mjestu!

21.10.2010. u 00:45 • 7 KomentaraPrint#^

srijeda, 06.10.2010.

Vršnjaci

Ti i tvoj zakoniti ste odlučili da pravite kuću.Stan više nije zadovoljavao vaše obiteljske potrebe.I naravno,došla si u projektni biro.A tamo sam sjedio ja,glavom i bradom.
Ukratko si objasnila šta vam treba i ja sam se narednih par dana bacio na posao.Kada sam imao nešto konkretno za pokazati pozvao sam te da dođeš i vidiš.I tako jedno par puta dok nismo došli do zadovoljavajućeg rješenja.

Sjediš iza mene i gledaš monitor.Sami smo u kancelariji.Atmosfea je napeta do usijanja.
Govorim ti da bih htio da te pljubim,da otklonim ovu napetost.Spremno prihvataš prijedlog.
I sam sam iznenađen šta sam rekao kao i što si ti pristala.Ustajemo i ljubimo se onako životinjski,grubo.Hvatam te za sise i između nogu.Ne buniš se.To je trajalo par minuta a onda smo uspjeli da se nekako iskontroliramo.Pao je dogovor da se nađemo drugi dan.Doći ćeš u moju garsonjeru koja je u blizini biroa.Ni sam ne vjerujem da je to stvarno,štipkam se za obraz.
To veče smo razmijeli nekoliko nježnih poruka.

Po dogovoru sam ostavio vrata otključana i malo odškrinuta.Ušla si tiho kao sjena i pala ravno u moj zagrljaj.Sada ne moramo nigdje da žurimo.Imamo svo vrijeme ovog svijeta samo za nas.
Na sebi imaš kratku kožnu suknju i tanku bluzicu.Više nego jednostavno za skidanje.
Inače smo vršnjaci i jako dobro se razumijemo.
Razvučen kauč i nije baš čemu,ali ne pravimo pitanje oko takvih sitnica.Voliš oralno pa si uzela stvar u svoje ruke.Radiš to znalački.Stavljam ti noge na ramena i duboko prodirem u tebe.Kažeš da imaš spiralu i da ne moram da pazim.Možeš da svršiš samo kada si gornja i ja se okrećem na leđa.Ležim a jebem,super.Ti diktiraš tempo i dubinu penetracije i uskoro svršavaš.
Kažeš da nisi doživjela orgazam već godinama.Muž te je načisto zapustio pa ja sada moram da obavljam njegov domaći zadatak,što mi uopšte ne pada teško. :-))
Za nas su znale tvoja sestrična i najbolja drugarica.
I tako je to trajalo par mjeseci dok vlasnik nije odlučio da proda stan.Maspater!!!

Poslije smo morali da se snalazimo na podu susjedne kancelarije.Bili smo zaljubljeni i ništa nam nije bilo teško.Kupio sam ti podmetače da ti koljena nebi stradala na tvrdom podu.
Zatim smo se jebali i u nekoj šumi,na šatorskom krilu koje sam imao u kolima.
Tražeći prikladno mjesto našli smo neku livadu i zgodno drvo na njoj.Ipak je vrelo ljeto i u hladovini je prijatnije.Ti bi samo zadigla haljinu i nasadila se na moj već spremni qrac.
Baš smo bili blesavi.Jednom sam te povalio i na stolu u kancelariji uz neprestano osluškivanje čuju li se neki koraci na hodniku.

Bilo nam je lijepo a onda smo se ipak razišli,bez suza,svađa,gorčine,kao prijatelji.Razumio sam tvoje razloge.Ipak je tvoj grad mali a tebe i zakonitog poznaje puno ljudi i nisi htjela da rizikuješ da nas neko vidi zajedno.Brak je ipak važniji.Uprkos okolnostima trajali smo cijelih 5 mjeseci.
Kuća je već bila izgrađena i nije bilo potrebe da se više i poslovno viđamo.

06.10.2010. u 10:18 • 2 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2010 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Studeni 2015 (1)
Lipanj 2015 (1)
Siječanj 2014 (1)
Kolovoz 2013 (1)
Kolovoz 2012 (1)
Srpanj 2012 (1)
Ožujak 2012 (1)
Prosinac 2011 (1)
Rujan 2011 (1)
Lipanj 2011 (1)
Travanj 2011 (1)
Siječanj 2011 (1)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (1)
Listopad 2010 (2)
Rujan 2010 (3)
Ožujak 2010 (1)
Veljača 2010 (1)
Studeni 2009 (1)
Rujan 2009 (2)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

od svega pomalo

e:mail-gajic.r@teol.net

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr
Ribafish
Reginaelena
Novevijestiiznesvijesti
Callgirldiary
Rudarka
Hybridstuff
Usidjelicki
Sasvim-svejedno