10.04.2006., ponedjeljak

dogodovština iz aviona...

Na letu do Londona u petak dogodila se zanimljiva stvar. Naime kada smo sletili u London nekoliko minuta nismo mogli izići iz aviona jer s druge strane nisu htjeli otvoriti vrata, da bi u jednome času prvo stjuardese tražile g. Ahmetovića, a potom se oglasio i kapetan preko razglasa u avionu. Kako nismo našli Ahmetovića, otvorili su vrata a na izlazu nas je dočekalo šest dobro opremljenih specijalaca (ono, full metal jacket oprema) plus dvije good_cop policajke. Ahmetovića nisu pronašli.

Nakon što smo se odšetali do imigracije (usput rečeno u avionu je bila i trenutno aktualna gđa. Račan koju simpatiziram daleko više od samog SDPa, nju spominjem samo zato jer je ona bila osoba najbliže celebrity statusu u našem avionu) uočio sam jedan veliki problem s hrvatskim učlanjenjem u europsku uniju, naime imigracijski šalteri se dijele na one za stanovnike EU i one koji nisu u EU - gužva je daleko manja na ovome šalteru za posjetitelje izvan europske zajednice.

U svakome slučaju, kako Ahmetović nije imao kuda, policajci su ga u nekome času locirali i vrlo diskretno zaokružili i odveli u nepoznatom smjeru.

Zaključio sam kako Ahmetović prilikom izlaska iz aviona nije biio u cijelosti iskren s nama što će mu sasvim sigurno biti otegotna okolnost u razrješavanju problema zbog kojih ga je gore opisana osmorka tražila.

Anyway, vratio sam se kući, a detaljniji opis događanja kao i nekolicinu sjajnih kulinarskih događaja opisati ću na http://mrak.org.

hr.digg|prijavi

- 23:35 - Komentari (6) - Isprintaj - #

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Mračni blog od 3. ožujka 2006. godine posluje na novoj adresi:

http://mrak.org



Osvježite svoje bookmarke i podesite svoje RSS feedove.

Bestseler 2.0 blogerska mreža

u slučaju panike
mracni.blog(a)gmail.com




Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima.


0