četvrtak, 26.11.2020.

FINA: Dužnicima omogućeno individualno financijsko savjetovanje za otplatu duga

U želji da vam pomognemo s eventualnim dugovima, odlučili smo prenijeti informaciju o novoj mogućnosti FINA-e.

Potrošači kojima je pokrenuta ovrha, odnosno dužnici koji nemaju dovoljno sredstava na računima za otplatu duga, mogu na kontaktima Fine dobiti besplatno individualno financijsko savjetovanje o dugu i savjetodavnu pomoć.

Hrvatska udruga banaka (HUB) i Udruga za financijsku inkluziju Padobran pokrenuli su kampanju naziva „Znanjem do financijskog oporavka“ koja traje od listopada 2020. do siječnja 2021. godine. Fina se priključila kampanji te u poslovnici Fine u Zagrebu, u Ulici grada Vukovara 70, osigurala prostor za financijske savjetnike Udruge Padobran gdje se zainteresirani dužnici mogu javiti za savjet i informacije o mogućnostima otplate duga.

Sve informacije o aktivnostima i savjetima za građane s financijskim poteškoćama nalaze se na mrežnoj stranici www.znanjemdofinancijskogoporavka.hr, a besplatna savjetovanja održavaju se radnim danom od 9 do 17.30 sati u poslovnici Fine u Ulici grada Vukovara 70 u Zagrebu. Također, građani mogu dobiti sve informacije o aktivnostima putem email adrese info@padobran.hr i telefonskog broja: 01/4844877.

Više o svemu na web stranicama FINA-e

Provjerite imate li ovrhu putem sustava e-Građani

Od 19. listopada nastavlja se provedba ovrhe, nakon šestomjesečnog moratorija, tijekom kojeg je Fina zastala s provedbom ovrha. Svi građani koji imaju nepodmirenih dugovanja ili misle da je neki vjerovnik pokrenuo prisilnu naplatu njihovoga duga, mogu besplatno putem sustava e-Građani provjeriti, očekuju li ih neke ovrhe.

- 13:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 20.11.2020.

Poziv za otvorenje izložbe "Mavrova 2020."

Povodom blagdana Sv. Maura MO Varvari organizira VIII. zajedničku izložbu radova naših vrijednih mještana. Zbog epidemioloških uvjeta, ove godine postaviti ćemo izložbu virtualno. Ova je godina drugačija, bez radionica i druženja, ali naš kreativni duh nije stao. Stvarali smo od kuće, koristili online radionice, joker zovi kad zapne... Rado ćemo vam pokazati naše radove. Zapratite naš događaj u kojem ćemo objaviti radove izlagača nastale u raznim tehnikama. Smjestite se u naslonjač i uživajte, lajkajte, podijelite, savjetujte, kritizirajte, jer želimo puno toga još naučiti.
Objava radova : petak, 20.11.2020. u 19 h

na slijedećem linku nalazi se poveznica za događaj:



POZVEZNICA - LINK


Oznake: Mavrova

- 13:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.11.2020.

Zasadi stablo, ne budi panj 2020

Prenosimo objavu gradonačelnika vezanu za akciju u kojoj će sudjelovati i naš Mjesni odbor:

Dragi svi,
Ponosan sam da možemo najaviti da će naš grad i ove godine posaditi 500 sadnica stabala u sklopu akcije "Zasadi stablo, ne budi panj"
OB1á?Ş

Lani se sadilo posvuda: od dječjih vrtića i škola, do igrališta, šetnica i plaža, a između ostalog, posađene su vrste poput lovora, ladonje, borova, hrasta crnike, kestena, smokava, badema i drugih vrsta. Obogaćivale su se šume oštećene tijekom ljetnih nevremena, a na nekoliko mjesta zasađeni su i drvoredi. U akcijama su sudjelovali predstavnici mjesnih odbora, mještani, te veliki broj djece. Baš zato i ove godine pozivamo sve zainteresirane – bilo da se radi o tvrtkama, udrugama, klubovima ili pojedincima - da nam se pridruže od 23. do 29.11. i sadnjom stabla pomognu u stvaranju još ljepšeg i zelenijeg Poreča, u čijoj će hladovini uživati generacije koje tek dolaze.O

Više info na: https://bit.ly/2HVAxry

Oznake: mjesni odbor

- 15:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.