srijeda, 19.02.2020.

Korisno je znati: kako promijeniti banku u 4 koraka

U pisanju postova i vijesti na ovom blogu nećemo se fokusirati samo na komunalnu problematiku, investicije, pitanja mještana i rad mjesnog odbora. Ovom objavom želimo pomoći mnogima od vas. Smatramo da su ove informacije opće korisne i da ćete ih sa zadovoljstvom čitati.

Niste zadovoljni radom svoje banke ili ste procijenili da vam druga nudi povoljniju uslugu? Po novim pravilima možete brzo i jednostavno promijeniti banku na sličan način kao kad prelazite drugom telekom operateru ili opskrbljivaču električnom energijom. Dovoljno je banci u koju želite prebaciti račun dati punomoć i ona će za vas odraditi sav posao.

Usluga prebacivanja (swiching) omogućuje vam da, bez obrazloženja i bez obzira na razloge koji vas na to motiviraju, zahtijevate prebacivanje računa. Pritom 'nova' banka (u kojoj već imate ili tek želite otvoriti račun za plaćanje) inicira prebacivanje dijela ili cijelog poslovanja vezanog uz račun za plaćanje iz 'stare' banke.

Opseg usluge prebacivanja određujete sami u punomoći koju predajete 'novoj' banci. Račun možete prebaciti u cijelosti, što podrazumijeva zatvaranje računa u 'staroj' banci ili djelomično, ako želite zadržati stari račun.



Više o ovoj temi možete čitati u članku s Tportala

Dio ovog posta je doslovno prenijet s T portala, članak : Zorana Korde, objavljen 29.03.2019.

Ako vam treba jednostavna usporedba dostupnih kredita, možete se poslužiti informacijama s portala HNB-a

Oznake: mjesni odbor

- 10:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.