petak, 27.09.2019.

Predstavnici MO-a Varvari sudjelovali na turniru u odbojci na pijesku MO-a Veli Maj

Tradicionalni beach volley turnir porečkih mjesnih odbora održao se u subotu, 21. rujna na odbojkaškom terenu na plaži u uvali Sv. Martin. Na turniru su sudjelovale ekipe svih 10 mjesnih odbora. Domaćini iz MO-a Veli Maj jako su se potrudili i organizacija natjecanja i druženja bila je izvrsna. Turnir je započeo u 12 sati obraćanjem predsjednice MO-a, Manuele Janko. Voditelj programa bio je Kristijan Klarić, a DJ Đankarlo Šegon.

Dan je protekao u dobrom raspoloženju uz druženje i sport. MO Varvari se držao one narodne "bitno je sudjelovati". Čestitamo pobjednicima turnira MO-u A. Butorac!

Kako je bilo na susretu, možete pogledati na fotkama...


Ekipa MO-a Varvari na zagrijavanju


Odličan dan, odlična pozicija!


Međunarodan tim MO-a Varvari (cura je Slovenka)


Za MO Varvari, Robert Velenik

Oznake: mjesni odbor

- 15:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 26.09.2019.

POZIV NA OČITOVANJE mještana Musaleža - "ležeći policajci"

Poštovani mještani Musaleža,

sukladno inicijativi roditelja koji se druže na dječjem igralištu u Musaležu, MO Varvari je uputio zahtjev za postavljanjem "ležećih policajaca" na ulasku u selo kod crkvice i dječjeg igrališta, pa sve do autobusne čekaonice stvarajući tako zonu smirenog prometa.

Cilj nam je ovom intervencijom zaštititi djecu i druge pješake od bezobzirnih vozača. Prometno rješenje koje stručnjaci predlažu nalazi se uz ovaj post. Radi se o kockastim gumenim barijerama koje će usporiti promet, ali neće izazivati puno buke kao kod klasičnih ležećih policajaca.


Približan izgled uspornika - ležećih policajaca za Musalež

Molim da se stanovnici MUSALEŽA očituju o predloženom rješenju do 3. listopada 2019. na mail: rvelenik@gmail.com

Za MO Varvari, Robert Velenik, predsjednik MO-a

Oznake: mjesni odbor

- 15:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 20.09.2019.

Obavijest Grada Poreča o dimnjačarskim uslugama

Poštovani mještani,

Grad Poreč-Parenzo obavještava građane da ovlašteni koncesionar za obavljanje dimnjačarskih poslova CAMINUS j.d.o.o., Janka Jurkovića 5, Varaždin, vrši čišćenje i pregled dimnjaka na području Grada Poreča- Parenzo, prije sezone grijanja.

Korisnici usluge - vlasnici ili korisnici zgrada, stanova, poslovnih prostora, objekata i postrojenja, dužni su koncesionaru omogućiti pregled i čišćenje dimnjaka i uređaja za loženje sukladno Odluci o obavljanju dimnjačarskih poslova (“Službeni glasnik Grada Poreča-Parenzo” br. 01/2019).

Za sve informacije građani se mogu obratiti na slijedeće brojeve telefona: 042 330002, 091 5467421, 091 2028009 ili info@caminus.hr

Za MO Varvari, Robert Velenik

Oznake: mjesni odbor

- 15:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 13.09.2019.

Početak medicinske rekreacije (i školske godine)

Poštovani mještani, sa završetkom turističke sezone započinju naše aktivnosti u Mjesnom odboru. Koristim priliku da svim našim školarcima zaželim uspješnu novu školsku godinu!

Dom za starije i nemoćne osobe Poreč – Gerontološki centar Poreč obavještava polaznice/ke medicinske rekreacije za starije da nakon ljetne stanke vježbe ponovno počinju od 16. rujna 2019. godine.

Pozivaju se osobe koje imaju više od 50 godina da budu aktivne i redovito vježbaju!

Program „Medicinska rekreacija za starije“ provodi Dom za starije i nemoćne osobe Poreč – Gerontološki centar Poreč uz podršku Grada Poreča-Parenzo. Mjesečna participacija za korisnice/ke iznosi 50 kn mjesečno za program koji se odvija dva puta tjedno, odnosno 70 kuna mjesečno za program koji se odvija tri puta tjedno.

Rekreacija u zgradi škole u Varvarima odvijati će se u slijedećim terminima:

- pon i sri od 11.15 h-12.15 h i

- uto i čet 17.45 h-18.45 h


Informacije se mogu dobiti na tel: 423 – 282.

Od ove godine podloga u školi je promijenjena. Biti će to tartan guma koja je puno pogodnija od tepiha koji je bio donedavno :-)


Mjesni je odbor dijelio reflektirajuće prsluke za osnovnoškolce. Ukoliko postoji potreba, spremi smo podijeliti 10 reflektirajućih prsluka djeci osnovnoškolskog uzrasta kako bi bila sigurnija u prometu tijekom čitave godine, ali najviše po zimi i nepogodnom vremenu.

Evo fotki prsluka:





Svi koji žele prsluke, mogu se javiti na mail: rvelenik@gmail.com

Za Mo Varvari, Robert Velenik

Oznake: mjesni odbor

- 15:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.