Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

Početak medicinske rekreacije (i školske godine)

Poštovani mještani, sa završetkom turističke sezone započinju naše aktivnosti u Mjesnom odboru. Koristim priliku da svim našim školarcima zaželim uspješnu novu školsku godinu!

Dom za starije i nemoćne osobe Poreč – Gerontološki centar Poreč obavještava polaznice/ke medicinske rekreacije za starije da nakon ljetne stanke vježbe ponovno počinju od 16. rujna 2019. godine.

Pozivaju se osobe koje imaju više od 50 godina da budu aktivne i redovito vježbaju!

Program „Medicinska rekreacija za starije“ provodi Dom za starije i nemoćne osobe Poreč – Gerontološki centar Poreč uz podršku Grada Poreča-Parenzo. Mjesečna participacija za korisnice/ke iznosi 50 kn mjesečno za program koji se odvija dva puta tjedno, odnosno 70 kuna mjesečno za program koji se odvija tri puta tjedno.

Rekreacija u zgradi škole u Varvarima odvijati će se u slijedećim terminima:

- pon i sri od 11.15 h-12.15 h i

- uto i čet 17.45 h-18.45 h


Informacije se mogu dobiti na tel: 423 – 282.

Od ove godine podloga u školi je promijenjena. Biti će to tartan guma koja je puno pogodnija od tepiha koji je bio donedavno :-)


Mjesni je odbor dijelio reflektirajuće prsluke za osnovnoškolce. Ukoliko postoji potreba, spremi smo podijeliti 10 reflektirajućih prsluka djeci osnovnoškolskog uzrasta kako bi bila sigurnija u prometu tijekom čitave godine, ali najviše po zimi i nepogodnom vremenu.

Evo fotki prsluka:





Svi koji žele prsluke, mogu se javiti na mail: rvelenik@gmail.com

Za Mo Varvari, Robert Velenik

Post je objavljen 13.09.2019. u 15:06 sati.