utorak, 03.05.2016.

Inforamcija o asfaltiranju u našem MO-u

Poštovani mještani, kako ste zasigurno već primijetili, krenuli su asfalterski radovi nakon postavljanja priključaka odvodnje. Prvi su na redu Varvari, točnije Buranka i ulica Piantade. Ovih smo dana imali više upita i kontakata s mještanima, a vezano upravo uz asfaltiranje. Više informacija o obavezama Odvodnje možete dobiti na postu kojeg smo objavili prije početka radova, na informativnom sastanku u prostorima našeg MO-a.

Post je OVDJE
Informacija iz Odvodnje je OVDJE

Koristim priliku da vam zahvalim na strpljivosti, pogotovo stanovnicima St. Diklić i Musaleža. Asrfaltiranje u Musaležu i Valkarinu započinje 12.5 i trajati će do 20.5., a u St. Diklić će to biti oko 20.5.2016. Radovi će biti okončani do početka glavne turističke sezone.

Mnogi se mještani pitaju je li moguće asfaltiranje van projekta odvodnje. Projekt predviđa samo vraćanje ulica i asfalta u prvobitno stanje, dakle asfaltiranje tamo gdje je asfalt bio i to na način da do širine od 4m prometnice, asfaltira se čitava širina. Preko te širine, asfaltira se kanal odvodnje.

Izvođači su radova na pojedinim dijelovima oštetili rubnjake nogostupa. U dogovoru s Odvodnjom i MO-om pristupilo se sanaciji istih. Ukoliko primijetite slična veća oštećenja, javite na mail: rvelenik@gmail.com.

 photo Varvari web2_zpsmlc8uzoc.jpg
Ulica Piantade - čeka asfalt

 photo Varvari web1_zpspoa41xye.jpg
Vrh ulice Piantade - početak asfaltiranja

Za MO Robert Velenik

- 15:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.