ponedjeljak, 11.02.2013.

LEGALIZACIJA OBJEKATA - poziv na javnu tribinu

 photo ruscaronenjeblog_zps77b1868f.jpg

Poštovani mještani MO-a, uslijed iskazanog interesa, pozivam vas na javnu tribinu o postupku LEGALIZACIJE bespravno sagrađenih objekata. Tribina će se održati u četvrtak 21.02.2013.g. u 17,00 sati u prostoru za druženje na katu škole u Vrvarima. O postupcima, uvjetima, načinu i troškovima legalizacije govoriti će djelatnici Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju Grada Poreča.

Podsjećam vas da su obveznici legalizacije i osobe koje su svoje građevine gradili mimo planiranih projekata, osobe koje su nadograđivale balkone, garaže, šupe i druge objekte. Isto tako, osobe koje se žele takmičiti za kohezijska sredstva Europske unije u poljoprivredi, moraju imati legalne objekte za držanje stoke i čuvanje sijena.

Molim vas da popunite anketu koja se nalazi na blogu. Naime, ispitujemo interes za novim predavanjem o narodnim običajima. Jedan od predviđenih gostiju našeg MO-a bio bi Drgo Orlić s temom o "štrigama i štrigunima".

Ukoliko imate prijedlog predavanja koje možemo organizirati u našim prostorima, molim vas da ga uputite putem maila na adresu MO-a.

Oznake: mjesni odbor

- 16:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.