utorak, 15.01.2013.

Poziva na medicinsku rekreaciju za starije

Drage naše Vrvaranke, Musaležanke, Veleničanke... Sa zadovoljstvom vas pozivam na medicinsku rekreaciju koja će se odvijati u prostoru Mjesnog odbora u Vrvarima. Naime, kako sam i najavljivao novosti nakon obnove škole, tako smo prionuli poslu i dogovorili zanimljive aktivnosti u našem MO-u.

Medicinska rekreacija namijenjena je ženama iznad 50 godina starosti, no aktivnostima se mogu pridružiti i svi ostali kojima je medicinska rekreacija potrebna. Vježbanje će se provoditi pod stručnim vodstvom višeg fizioterapeuta dva puta sedmično, ponedjeljkom i srijedom od 17,30 do 18,30 sati u prostoru dvorane na katu škole u Vrvarima.

Pozivamo sve zainteresirane žene na početni dogovor i prezentaciju programa u ponedjeljak 21. siječnja 2013. u 17,30h u dvorani škole u Vrvarima.

Cijena rekreacije biti će zaista niska i pristupačna svima jer će dio troškova sufinancirati GRAD POREČ. Za dodatne informacije i upite možete se obratiti Gerontološkom centru Poreč, Dom za starije i nemoćne osobe Poreč TEL: 423-282.

Kako ne bi iz aktivnosti isključili i druge - mlađe osobe, uskoro planiramo rekreaciju i za ovu skupinu. Više o tome u idućim postovima.

Robert Velenik - predsjednik MO-a

Oznake: mjesni odbor

- 17:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.