utorak, 15.06.2010.

"Dodir leptira" 2010.

Poštovani sumještani, ovih dana ponovno kreće ekološka akcija "Dodir leptira" koja se tradicionalno organizira pred početak svake turističke sezone. Organizatori akcije su TZ Grada Poreča i Usluga Poreč d.o.o.

Cilj je akcije spremiti se na nadolazeću turističku sezonu, potaknuti ljude na očuvanje okoliša te urediti svoja naselja. Na kraju akcije, biti će javno proglašeni pobjednici u 3 kategorije: najuređeniji mjesni odbor, najljepša okućnica i najljepši balkon. Potrebno je napomenuti da prvih troje u svakoj od kategorija dobivaju novčanu nagradu i prigodni predmet koji će trajno podsjećati dobitnike na eko-akciju. Svećano urućenje nagrada biti će održano u sklopu porečke fešte "24 sata".

Koristim ovu priliku da putem bloga pozovem sve mještane na aktivno uključenje u akciju uređenja svojih naselja. Mjesni će vam odbor biti na usluzi kao logistika i pomoć pri organizaciji.

Pozivam sve vas, koji smatrate da imate reprezentativan balkon ili okućnicu, da mi se putem maila javite kako bih vas mogao prijaviti na natječaj. Podsjećam, nagrade su u novcu. Isto tako, ako znate za susjeda koji ispunjava uvjete natječaja (ima uzornu i lijepu okućnicu ili vrt) slobodno me obavijestite o tome putem maila: rvelenik@gmail.com


- 09:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.