srijeda, 30.09.2009.

Nastavak radova - Vrvari

Posljednji je post bio više posvećen uređenju Musaleža i Valkarina. Ovih su se dana radovi odvijali u Vrvarima. Asfaltiran je stari put u ulici Trsi pokraj dječjeg igrališta u dužini od približno 150 metara. Osim toga, nakon dužeg čekanja, popravljena su dječja igrala u istoj ulici, nasuprot velikom polivalentnom igralištu. S ovim radovima na primjeren je način uređeno ovo gusto naseljeno područje Vrvari.

Ovom prilikom moram se osvrnuti na neodgovorne pojedince (roditelje i djecu-pubertetlije) koji žive u neposrednoj blizini spomenutog područja. U više su mi navrata roditelji s malom djecom skretali pažnju na devastaciju dječjih igrala i polivalentnog igrališta od strane pojedinih pubertetlija u Vrvari, a u što sam se i sam uvjerio obilaskom njihovih nedjela.

Grad Poreč zajedno s Mjesnim odborom ulaže značajne napore u podizanju kvalitete života u našim naseljima. Kako bi izbjegli nasrtaje VANDALA na komunalnu opremu, a prije svega na popravljena dječja igrala, pozivam vas da u slučaju bilo kakvih saznanja o uništavanju zajedničke nam imovine, obavijestite POLICIJU ili mailom na adresu: rvelenik@gmail.com.

Čuvajmo zajedničku imovinu kako bi naši potomci po lijepim uspomenama pamtili svoje djetinjstvo!

Nekoliko fotki noviteta u naselju:

Image and video hosting by TinyPic
Asfaltirana ulica do polivalentnog igrališta u Vrvarima

Image and video hosting by TinyPic
Nakon vandala uslijedio je popravak igrala. Koliko će trajati cijelo ovisi o vama Vrvaranima.

Image and video hosting by TinyPic
Neodgovorne budale u jučerašnjem pohodu na igrala. Slomljena letvica na dječjem igralu.






- 22:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.