srijeda, 09.09.2009.

Ovog vikenda održan tradicionalan boćarski turnir u Velenikima

Zagrijavanje prije početka

Najavio sam vam izvještaj u prethodnom postu, pa evo krenimo. Ove je godine po 12. put održan turnir u boćanju na kojemu su prisustvovale ekipe: "Veleniki 1" i 2, "Nova Vas", "Štandar", "Lovreč", "Selina mladi", "Kuki" - Kukci, "Muggia" (Milje - Italija), "Fuškulin", "Rapavel", "Buići" i "Varvari". Turnir je započeo u 8 sati i 30 minuta predstavljanjem ekipa i uvodnim govorom predsjednika boćarskog kluba "Veleniki" Darka Milohanića. Uz njega, izustio sam i ja nekoliko rečenica u ime MO-a, no prije toga organizator se pobrinuo za želuce prisutnih te je bogatom marendom razveselio prisutne ekipe. Za pristojne se uvjete takmičenja pobrinuo i Grad i to osiguravanjem kemijskog pokretnog wc-a, te sufinanciranjem turnira.

Pehar najboljeg ove godine nije otišao daleko, najbolji su bili predstavnici BK "Varvari", drugo je mjesto pripalo ekipi iz Bujići, treće BK "Rapavel". Četvrta je bila ekipa iz "Fuškulina" (i ta je ekipa dobila pehar).

Specifičnost ovogodišnjeg turnira je iznenađenje koje su priredili domaći boćari zajedno s gostima. Oko 14 sati uputili su se prema kući Gordane Velenik koja se taj dan udavala te je obradovali velikim buketom cvijeća i pjevanjem uz pratnju harmonika. Koristim priliku da joj još jednom zaželim sreću u braku s odabranikom Robijem. Naša Goga odlazi u Kaštelir.

Kako bi dojam turnira bio potpun, gostima je bio osiguran ručak i večera. Druženje je ekipa nastavljeno i nakon proglašenja pobjednika uz muziku i pjevanje. S obzirom na zadovoljstvo svih prisutnih, za pretpostaviti je da će turnir i dalje biti omiljeno mjesto druženja i natjecanja.

Image and video hosting by TinyPic
Marenda za sudionike

Image and video hosting by TinyPic
Zagrijavanje ekipa

Image and video hosting by TinyPic
Iznenađenje za Gordanu





- 23:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.