Mjesni odbor Varvari

nedjelja, 29.03.2009.

Jeste li spremni za proljetno čišćenje?

Došlo je proljeće. Krenule su razne akcije uređenja vrtova, okućnica i javnih površina. Kako gomile smeća i neupotrebljivih stvari ne bi završile na obližnjim puteljcima i šumama, ovih će dana u naseljima MO Vrvari biti postavljeni spremnici za odvoz krupnog odpada. Evo i mjesta na kojima će biti postavljeni spremnici:

1. Vrvari - kod igrališta,
2. Stancija Diklić - na makadamskom putu prema Musaležu,
3. Vrvari – Buranka,
4. Veleniki kod boćališta,
5. Musalež na ulazu u naselje.


Svakako je dobro napomenuti i slijedeće...Pozivom na besplatni telefonski broj 0800 444 110 ili Metis (od 7 do 15 h tel.: 052/535 168) možete se bez muka i besplatno riješiti starih, pokvarenih kućanskih aparata i bijele tehnike.

Sakupljači će doći u vašu kuću ili poslovni prostor te potpuno besplatno preuzeti aparate, ako je teži od 30 kilograma. To se odnosi na svu bijelu tehniku: hladnjake, perilice rublja i suđa, štednjake, bojlere i ostalo. Ovlašteni sakupljači preuzeti će i manji električni ili elektronički otpad ukoliko u isto kućanstvo dolaze po neki veći aparat.

Otpad koji se predaje sakupljaču mora biti u stanju iz kojeg je vidljivo da nije prethodno rastavljan.

29.03.2009. u 16:36 • 0 KomentaraPrint#

Zašto blog i drugi detalji...

Zašto blog o jednom mjesnom odboru? Razmišljajući o načinu kako se bribližiti mlađoj populaciji, odlučio sam to učiniti pomoću bloga. Isto tako, želim potaknuti ostale mještane da uče, prate novotarije moderne civilizacije, te da se u slučaju potrebe, osim usmeno ili telefonski, članovima Mjesnog odbora Vrvari obrate i na ovaj suvremen način komunikacije.

Bio bi red da se nakon kraćeg uvoda i predstavim. Zovem se Robert Velenik i od lipnja 2007. godine obnašam funkciju Predsjednika Vijeća Mjesnog odbora Vrvari. Imam 33 godine, oženjen sam i otac jedne slatke bebice po imenu Erik. Zaposlen sam u Udruženju obrtnika Poreč, a prije toga bio sam dugo godina istraživač u Institutu za poljoprivredu i turizam u Poreču. Više o mom znanstvenom radu možete pogledati na ovom linku

Što još spomenuti...volim sport..., posebice košarku, boks i plivanje, volim filmove...one inteligentne, o životu običnih ljudi, avanturističke i o znanstvenoj fantastici. Svako toliko, kada mi vrijeme dopusti, pročitam pokoju knjigu, posebice mi se dopadaju djela C. Bukowskog. Osim njega čitam autobiografske knjige poznatih rokera, a ne bježim ni od stručne literature, dapače, pogotovo sam zagrijan za područje ekonomije. Muzika..., roker u duši i jedva čekam koncert U2!!! Karte su na sigurnom (thanks Ranjo). Od domaćih autora tu su svakako na prvom mjestu Oliver i Gibo, poslušam i klape, volim Šajetu, Atomce i Gustafe. Ostalo..., saznati ćete putem čitajući ovaj blog wink

Nadam se da vam neću biti dosadan, znate ono..., prvi put i trema, a moram se malo priviknuti i na ove silne tipke kod editiranja bloga.

Još nešto, da ne zaboravim. Putem ovog bloga možete stupiti u kontakt i s drugim članovima Mjesnog odbora, a oni su: Gabriela Pribetić, Ticiana Peteh, Narčižo Rioža, Danijel Matić, Franc Dobrilović i Vlado Atalić.

Kako bi jedan moj bivši profesor rekao...That's all folks! Čitamo se uskoro!


29.03.2009. u 13:57 • 1 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



  ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Opis bloga

Ovaj je blog namijenjen stanovnicima Mjesnog odbora Varvari, ali i široj publici internauta. Blog je dostupan svima onima koji konstruktivnom kritikom, savjetima i pohvalama žele unaprijediti kvalitetu života u nekoliko naselja u blizini Poreča.

Brojač posjeta

page view counter



Vremenska prognoza i korisni linkovi





Grad Poreč
Službene stranice Grada Poreča

Usluga.hr
Komunalno poduzeće Usluga Poreč

Parentium.com
Nezavisni portal Poreča

Porestina.info
Nezavisni portal Poreča (II)

Energetska učinkovitost
Korisni savjeti - ušteda energije

Istrapedia.hr
Kao Wikipedia, ali sve o Istri

TRAŽILICA









Kontakt mail Mjesnog odbora Varvari

Cijenjeni internauti, vaše komentare, prijedloge, fotke, članke za objavu ili druge zanimljivosti (osim virusa) možete poslati na e-mail:

movarvari@gmail.com