Uvijek budan

petak, 31.03.2006.

Ukinite smrtnu kaznu, vratite mučenje!

POLICIJA iz floridskog grada New Port Richeya je priopćila kako je zbog sumnje u seksualno zlostavljanje djece uhitila 48-godišnjeg Nicholasa Quillesa.

Na prvi pogled, ta vijest se ne razlikuje od mnogih koje čine žalosnu statistiku, ali je uz Quillesa uhićena i njegova 30-godišnja susjeda, za koju se ispostavilo da je majka zlostavljanog 7-godišnjeg dječaka.

Navodno zlostavljanje se dogodilo početkom veljače, a zlostavljani dječak se potužio svojoj majci. Ona je, umjesto da obavijesti policiju, pokucala na susjedova vrata i nakon kraćeg razgovora pristala da o svemu šuti u zamjenu za 600 US$.

Međutim, to nije bio kraj priče. Zaželivši se još novaca, susjedu je ponovno pokucala na vrata i mališana dovela na dodatne pedofilske seanse.

Dječak je na kraju svojoj 11-godišnjoj sestri rekao kako mu je gospodin Quilles "činio ružne stvari", nakon čega je slijedila anonimna dojava policiji, uhićenja i službeno oduzimanje troje djece majci.

Što je Quilles zapravo radio dječaku se ne zna, ali je osumnjičeni pedofil službeno optužen za teško silovanje koje po kaznenom zakonu Floride predviđa smrtnu kaznu.

Poručnik Jeffrey Harrington, koji je vodio istragu, tvrdi kako se suočio s cijelim nizom "bizarnih detalja" te da se nada "da jedan ovakav slučaj više nikada neće sresti u karijeri".

Ja ovo ne mogu shvatit, ne mogu!
Koliko bolestan u glavu trebaš bit da ovo napraviš?
Vlastitu krv i meso davat bolesniku da ga siluje!
Ajme meni, ja ne znam koja bi kazna bila dovoljna, ne znam. Ali jedno stvar znam, smrt bi trebala bit oslobođenje muka koje bi joj priuštio i to oslobođenje nikad ne bi dočekala. Pa ona mu je mati, kako je mogla? 7 godina...
- 16:47 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>