Uvijek budan

četvrtak, 09.02.2006.

Eto samo da patite malo(moš' mislit)

Budem zel, GNX3 iako GNX 4 ima miljon opcija više, ali nekako mislim da ni ovo čudo neću moć iskoristit do kraja, do 15 ovog mjeseca ću naručt
Eto na kraju nisam uzeo ovo nego Boss GT-8
http://www.bosscorp.co.jp/PRODUCTS/EN/GT-8/
super stvarca.
Image hosting by Photobucket
- 08:05 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 05.02.2006.

Novi post, novi dan, stari ja

Nevjerovatno je koliko osoba može zaglibit u jednom stanju. Moje se nija promijenilo stvarno dugo vremena. Zadnje 2 godine točnije. Nije teško trabunjat o koje čemu i bilogdje ali kada treba pričat o konkretnim stvarima i to oči u oči sa problemom(osobom) e tu sam tanak. U zadnja dva tjedna sam dobio bar 5 procjena da ju zbunjujem ljude? Kako to? Čim? Kao govorim dvosmisleno, a tko ne govori. Nema osobe koja danas može govorit istinu i preživjet. Jednostavno ne prolazi. Ni institucija obitelji nije ono što je bila.
Možda stvarno treba proć nekakva katklizma da se svi saberemo. Nema dana kad se ne pročita negdje otac silovao kćer, majka ubila djecu na spavanju(nedavno u SADu, mislim da je bila iz New Jerseya)... Lista ide dalje, mislim svi znamo to i svi se pravimo razbješnjeni ali nitko ništa ne poduzima. Ako se tko sjeća ona dva manijaka iz Zadra ili tamo negdje, šofer školskog autobusa i njegov rođak su silovali dvije curice i digla se velika hajka oko toga, sada te iste dvije curice moraju ić istim tim autobusom sa istim tim šoferom u školu... No comment.
A koliko su mediji slobodni ne vrijedi pričat. Sve služi samo kako bi se zafarbala slika javnosti koja uopće nije onakva kakvom se prikazuje. Nova Godina i Božić. Svi ste vidjeli one vatromete i slavlja ali da li itko zna koliko je prometnih bilo, koliko je ljudi poginulo na ta dva dana. Prometne su, jelte normalne za blagdane, ali što natjera ljude da su ubiju za blagdane. Zamislite koji to pritisak društvo stvara na društvo da dobrostojeća mlada osoba počini samoubojstvo.
I neka se nitko ne nalazi ravit pametan kako ja to ne razumijem. Razumijem i predobro
- 16:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>