Prva ovosezonska pobjeda Andore !!

26 rujan 2011



Dakle , kao što i sam naslov kaže , majstori pirineja , Andorci su upisali prva tri boda ove sezone nakon dvije odigrane utakmice . Da se samo brzo vratimo i osvrnemo na prvo kolo , točnije poraz Andore na gostovanju kod Jack Danielsa . Bilo je tvrdo do kraja no loša igra Andore ovoga puta nije bila dovoljna za bodove , te je utakmica završila zasluženom pobjedom domaćina 2-1. Strijelac za žute bio je iskusni Srđan Franchini .

2. kolo sezone 11/12 Andora je ipak popravila igru samim povratkom Hrnčića i Keča u momčad Utakmica Kacunar - Andora [2 : 8] . Na odmor se išlo sa neodlučnih 1-1 ali nešto je dalo naslutiti da ta utakmica neće tako završiti . Andorci odličnom kontra igrom matiraju protivnika u drugom djelu , te je domaćin prisiljen uvoditi golmana igrača što je dovelo do još veće razlike na semaforu . Sve u svemu dobra utakmica , dobra atmosfera , bez incidenata ...

Iduće kolo Andori u goste dolazi uvijek neugodni OPS Split . Iz stručnog stožera Andore nismo uspjeli dobiti podrobnije informacije o sastavima , no naš tim vrhunskih novinara i u ovom trenu radi na tome . Sportski pozdrav !!

<< Arhiva >>