[tu pa tam]

!!!!!

i sprdam se ja kako sam u ovih mjesec sve moguće oblike blažih bolesti prošla.
i sprdam se ja. i sprdam se " ajme! nisam još imala upalu uha! * tu sam još nabacila sick smijeh ko -haha- koa fora, ful da će mi se to sad desit*.
i ko lažeš melita efekt. evo jane sa upalom srednjeg uha.
mogla bi provalit: " ajme! zamisli jani netko pokloni par milja kuna" :)
trčala sam na hitnu i zbog izvrsnog fukncioniranja i zalaganja i objašnjenja medicinskih sestara na hitnom traktu. optrčala sam cijelu riječku bolnicu dva puta sa svim mogućim klinikama i poliklinikama. tražeći pomoć za fakin otorinolaringologijom. čak sam zašla na odjel psihijatrije.da bi me tek na odjelu za porodništvo uputili di spada.
naše zdravstvo se još jednom pokazalo čistim govnom. sve zgrade smrde. katastroFiČno.
dakleM. upala uha. majka sve moje bolesti objašnjava tako da kao vsaka bajka počne: to ti je zato jer pušiš. a kada pušiš slabi ti imunitet. a kada ti slabi imunitet dešavaju ti se sraNja. i onda se nadoVeže na probLem. hodakica i ja smo ustvrdile da kada čuje za upalu da će sliedit objašnjenje da mi je dim cigarete kojim slučajem ušao u slušni kanal i onda se otrovni sastojci reagirali na osjetljivo srednje uho koje se upalilo zbog velike količine nikotina. lol:)
žeNa je stvarno hodajuća propaganda za antiPušenje. moju doktoricu e pokušala nekim psihološkim metodama uvjeravanja uvjerit da sam ja alergična na dim cigarete.
ok. neznam koliko ograničen sa prihvaćanjem realnosti treba biti čovjek da nakon 3-4 godine moje tzv. pušačke karijere. ona i dalje ne prihvaća da ja pušim i uporno misli da ću se svaki tren preobratit puna vjere u bolji život bez cigarete. nisam maloumna i shvaćam da je to štetno i dovoljno čitam da znam koje sve sastojke ima i blabla. al ako je to neka moja kriva odluka ja maike mi ne kužim šta ti tu sada imaš i možeš i imaš mjenjat. kad tad ću prestat pušit. znajući sebe kad ne budem u mogućnosti djetetu napuhat balon bez da uzmem dah nakon sekunde:) reagiram tek kada alarmira se crweno.
al neka. do kraja zadnje etape srednjoškolskog obrazovanja još ima zaključno svega toČno 22 radna dana. i ko sjedim na stolu i ko robijaš križam dane na nekom malom kalendaru do kraja.
jeBeno je sve to skupa brzo proletilo. još će mi kraj upriličit brzdej. neznam jesam li jedina koja ne voli svoj roĐeNdan? zbog neke neobjašnjive rečenice: jer je moj. :) al fino će se zalit.
kako neki reču: bit će alkića. hahaha.
a ja se spremam oživjet duh kraljevine shs sa svojim prijemnima svugdje samo ne u rijeci. ok. beograd definitivno preskačem al ostatak ex ekipe će me gledaT. i na đekinom blogu me strefilo suočavajuće pitanje koje mene stvarno previše pitaju i onda me tjeraju da razmišljam o tome. a ne da mi se. jer dok jednostavne osobe ne kompliciraju i barem otprilike znaju di bi i šta bi. ja sam ne jednostavna i koliko god sam bila sigurna u jedan izbor sada sam nesigurna u još 2-3 uz taj prvi.baaaH.
em imam nižetićovsKO proljeće u sebi. ako ste bar koji put prislijeni bili makar u busu slušat tu pjesmu ili na radiju kod zubarice, znat ćete otprilike koji je filinG. jeben. al ne u tom smislu ko da sam ja sad nekako sretna zbog ljubavi. hahah. nakon onog posta ste mislili vjerojatno da sam šenula od ljubavne boli. ne. nakupila mi se gorčina zbog pmsa pa eto produkta.
dakle. nisam zaljubljena. al ono. ko američki filmovi te veseli kad osobu koju vidiš stvarno svaki put ko grom iz vedra na ulici i ono. ostaneš paf. ili ko ja. zaboraviš da ti je stara na telefonu i da sere da nisi zatvorila grilje. a tebe boli dupe. jer si vidla super tipa. ili kad danas proučavaš doktorske švrabotine i digneš pogled jer si prepoznao specifične starke i zaboraviš da ne čuješ na jedno uho. nemam pojma ko je ni šta je al je. e to je proljeće :)
*
papa. sad će sajNfeld pa da se smjestim u krevet prilagođavajući se upaljenom uhu. svo je uspaljeno pa ne smije doticati jastuk ni ništa. nitko ga ne smije dirati jer je napeto ko da će svaki tren svršiti. nabija. možda se porađa još jedno novo uho? baš sam sa deeDee on icq komentirala da nisam se ni sjetila silnih otorinolaringoloških lekcija iz biologije i čudila se tom srednjem uhu.
isto ko kad smo se onako balavi u petom razredu smijuljili kad bi žena rekla: penis ili vagina. a nismo daleko sa smijehom ni bili kad bi upotrjebila blažu varijantu: spolni organ:)) to su bili dani.
a danas me nasmije žešće jelČini trokut sa informacijama:)) haah. ili stari kako ubije staru u pojam nakon njenog uskršnjeg sređivanja pred ogledalom. " izgledaš ko bakula" hahah. kad se približavala autu samo sam mu dobacila: " karte na pregled" pa smo pukLI. hahah.
stari mi je. al da sam oženjena s njim prolupala bi. vjerojatno bi ko moja stara počela bolju komunikaciju vodit sa psom.
sa psom koji je u depri. neznam šta mu je i ništa mi ne govori * lol*
SAJNFELD: papa!*

24.04.2006. u 23:29 | 16 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com