[tu pa tam]

× prezervativni monolozi ×Homey

inspirejŠn je malo uzela brejK, pa vas moram počastit sa odabranim textom đela hađiselimovića ( a zna tko e )..za vruće ljetne dane.
ht-ovci znaju ovai text iz naših popularnih "obzora" :)) ( ponavljanje je majka znanja ) ja bi i bolje izabrala..al đelo kaže OVO. pa uživajte u moim umotvorinama :)) dakle...monolozi jednog kondoma:

Ja prezervativ, pojedinac iz skupine kutije Durex serijskog broja 237089, javnim putem želim se obratiti bezobzirnim korisnicima i njihovom RUKOvodstvu za pretrpljene duševne boli, prouzrokovanoj zbog njihovih lažnih optužbi o našoj učinkovitosti. Želim istaknuti da su navedene optužbe o lošoj zaštiti čista laž, jer ne vjerujem da postoji bilo tko obavlja posao bolje od nas bez obzira što su mu radni uvjeti nevjerojatno loši. Molim vas da uvažite naše radne uvjete: -radimo na velikim dubinama
-nemamo slobodne vikende
-ne plaća nam se prekovremeno
-radimo na loše osvjetljenom mjestu
-radimo pod velikim pritiskom
- izloženi smo zaraznim bolestima

Dragi nam korisnici se zasigurno ne zapitaju, što se događa za vrijeme naše uporabe, sigurno ne znaju kako se osjećamo bezdušno samim time što tijekom jednog radnog vremena moramo odbiti na tisuće i tisuće njihovih neželjeno-preuranjenih potomaka. Želim reći da smo i mi prezervativi -gumice sa osjećajima-, te koji put propustimo «preko granice» definitivno one najupornije, dok vi to protumačite razlogom naše nedjelotvornosti. Uostalo, ako vam je prva opcija na umu ne zatrudnjeti bilo bi vam najpametnije ostati odjeveni ,a našu korist prepustiti malo iskusnijima.Također želim istaknuti optužbu koja je navedena u našem dnevnom listu «Kondom list» da smo osumnjičeni za javnu špijunažu, i objasniti zlobnicima da se navedene dvije sumnjive torbe koje nas tijekom radnog vremena okružuju, ne nalaze u našem vlasništvu, već su za njih odgovorni naši RUKOvođe.
Posebice naglašavam da nija naša dužnost da preuzmemo samoinicijativu svaki put kada vaše radno mjesto odluči prespavati smjenu, te je zaista nepotrebno vršiti bilo kakav pritisak ili vrstu stimulacija da bi se sve ponovno vratilo u pogon.

Prema zakonu Durex grada stoji Deklaracija prezervativnosti u kojoj je jasno i glasno naglašeno da su svi kondomi stvoreni jednaki, da ne postoji diskriminacija po zemljama proizvođača, da se niti jedan ne ističe veličinom ili širinom, da ne postoji rasna diskriminacija po boji, okusu i obliku, svaka kutija djeluje kao jedna cjelina i zajedno iznosi čak 99% zaštite, radni staž se određuje vremenom trajanja jednokratne uporabe, te je posebno važno istaknuti da svaki kondom ima priliku stati u obranu protiv zaraznih bolesti i neželjeno-neplaniranih potomaka. I kao dodatak ovoj deklaraciji mogu reći da biti prezervativ je zasigurno jedan od rijetkih poslova koji vam nude osjećaj korisnosti i ugode .

No, da bi se postalo prezervativ potrebno je proći vrlo iscrpljujuće pripreme u kampu S.E.K.S(Seminar Edukacije Kondoma Studenata ), koje vode stručno kvalificirano korišteni prezervativi, koji vas upućuju u sve tajne ovog zanata.
Tijekom tih priprema, formiraju se kutije koje su spremne za posao, nakon što se na raznim grafoskopima prikazuju svakakva radna mjesta i lokacije prevencija.
Kada dođe vrijeme za finalni ispit, gospodin Durex nas podvrgne raznim situacijama u kojim smo dužni se snaći i dokazati da smo dostojni titule prezervativa. Prvi test je test izdržljivosti na radnome mjestu ,koji od vas traži da po potrebi odradite nekoliko smjena za redom (ovisno o poslovođi), a da pritom uspješno savladate borbu protiv svih onih neugodnih zaraznih bolesti i neželjeno-preuranjenih potomaka

Ako to uspijete sasvim uspješno riješiti, od vas se zahtjeva da položite test klaustrofobije, budući da se često možete naći u isključivo uskim područjima rada, gdje vaša učinkovitost također treba stajati na obrani bez obzira na okolnosti. Posao je uvijek ispred vas, bez obzira na vaše prohtjeve. Od nezaobilazne je važnosti snalaženje u mraku, zbog već prije navedene loše rasvjete, te je izuzetno bitno znati se ravnati po svojim osjećajima.
Ako prođete sve te ispite a da na svome latexu ne napravite niti jednu jedinu rupicu, tada znate da ste uspješno diplomirali na S.E.K.S.-u.!!!

Noć prije velikog pakiranja i sortiranja, u kampu se organizira luda zabava gdje se svi mi veliki i mali, bijeli i šareni...skupimo i ludo zabavljamo, zajedno sa dijafragmama iz susjednog kampa, što vrlo često završi pokojim ljubavnim upoznavanjem...vjerujte ne postoji ništa bolje od sigurne ljubavi!!! Zatim razmjenjujemo serijske brojeve kutija da se koji put uspijemo i čuti. Svi do jednog odlazimo na veliki zadatak s ciljem da ponosno stanemo u obranu svog naroda, te da se jednog dana vratimo u velikom stilu i možda dobijemo titulu stručno korištenih prezervativa.

Međutim kada napokon stupimo na snagu, optužujete nas da smo nesposobni, premda je jedina stvar koju o nama znate da naš angažman iznosi otprilike 16kn i da kutija iznosi 99%zaštite, a što se nas samih kao pojedinaca tiče, to vaše uzvišene glave nimalo ne zanima. Tvrdite da nemate nikakve koristi od nas, no uvjeravam vas da naše povremeno zaštekavanja nije povezano sa našim radom već sa vašom neupućenosti u pravilnik rada jednog kondoma.
Otkrili biste jedan sasvim novi svijet ako biste pročitali pravilnik o korištenju i postavljanju nas prezervativa na radno mjesto, te bi time spriječili mnoge prijevremene mirovine naše drage braće koja su svoj latex za vas bezveze dala samim time što ste ih zabludom odveli na jedno voće koje samo izgledom sliči na naše predodređeno mjesto za rad,

Zbog toga ja,pojedinac iz kutije 237089 , u ime svoje braće zahtjevam da se poštuje naš rad da se s nama postupa što je ljubaznije moguće, jer nije pametan potez biti u lošim odnosima sa osobom koja u svojoj «glavi» drži vaše potomke i štiti vaše zdravlje. I nastavi li se ovako bezobzirno ponašanje prema nama, naš sindikat najavljuje štrajk, te će vas prisiliti da se koristite srednjovjekovnim tehnikama kao što je naprimjer zaštita radnog mjesta crijevom nekih vaših domaćih životinja, od kojih je vrlo efikasno crijevo krave Ili za sve one vegetarijance predlažem vam koru vašeg najsvestranijeg voća-banane.
Siguran sam da bi natalitet porastao nevjerojatnom brzinom, gotovo jednakom kao i očajna potražnja za našim povratkom.
Zato vas u ime svih prezervativa molim da nas koji put lijepo pozdravite ili nasmiješite nam se, jer zapamtite..... ljubaznost ne ubija..bogme biste i dječju alimentaciju mogli preživjeti......ali samo biste od AIDS-a mogli zaista nastradati!!!!!!


e i slika mene koa jedva gleda i shpitzerice lorene koa se smiješka :) jedno pakleno jutro u pragu ispred metroa. izgledamo ko vampiri u potrazi za krvlju :) buahaha.
Image Hosted by ImageShack.us

10.07.2005. u 23:56 | 33 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com