[tu pa tam]

proljeće je..svi to rade..

...na granici kosinusa bete i sinusa game...tu sam ja. Mašem ostalim sretnicima koji ne moraju se dawiti u besmislenim brojkama upravo sada kada je sunce napokon se pojawilo i upravo sada kada je statistički dokazano da se društveni/ljubavni život budi skupa sa proljećem.yeah rajt...društveni život je na visokoj nozi dok se ljubavni već dugo nije pojavio. Zadnji ljubavni život se vozika po mome mjestu sa zelenim jugićem(.....). Dok swi hrle na nekakve kawe dopo la scuola, ja hrlim na glavu na instrukcije iz matematike gdje me kao najvećeg zaljubljenika u brojke počinju boliti oči, te kada napokon provirim na svjež dah, shvatim da je dan prošao i da sam upravo sada na netu i da pišem post.
U skladu sa proljećem, ponašaju se i moji starci. Visimama me uporno dawi sa statistikom mojih ocijena, Tatinčica je blaženi među vjesnicima, njega se uopće ne tiče moje stanje u školi. To se potkrjepljuje time što ja po njegovim saznanjima već tri godine idem u prwi srednje, ne turističke, već turizmičke(oh come on daddy..). On, tv-upravljač i čašica vina( modernizirani Homer Simpson). A ja? pod dojmom knjige koju sam pročitala na preporuku najmilijeg ( ? ), u stanju sam. dead, morta, kaputt.... Zabrinuta sam.
Je li uobičajeno da vam draga osoba preporuča knjige naslova:Krv na mesu jabuke, o curi koja se najmjerava ubiti čim dobije menstruaciju, o njenom starom koji se samozadovoljava na inserte parenja insekata, o njenom bratu homoseksualcu, te psihičko poremećenoj staroj? Ne znam...ali knjiga svakako nije za svačiji ukus.
bTw: Petroviću sretan ti rođendan...znam da ne cijeniš moje čestitke, ali ipak sam ja jedna dobro odgojena kućna spartanka....=))
.........koja je na psiho kliničkoj fazi---ravna crta----------

15.03.2005. u 20:20 | 10 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

  ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com