Blog-AC Milan

ponedjeljak, 01.01.2007.

Ilsinho, Pavone, Bojinov...

Milanovi čelnici stupili su u kontakt sa predstavnicima desnog bočnog igrača Sao Paula Ilsinha, kako je nedavno izjavio agent mladog Brazilca Wagner Ribeiro.

"Prošli tjedan, čelnik Milana je došao ovdje kako bi otvoreno pokazao interes za Ilsinha. On ima četverogodišnji ugovor sa Sao Paulom i odštetnu klauzulu od 20M€. Za sada će ostati ovdje u Brazilu, a na ljeto možda bude nešto više."

S druge strane, rossoneri su se uključili u borbu za 21-godišnjeg napadača Estudiantesa Mariana Pavonea. Pavone je nazadovoljan svojim statusom u klubu koji vodi Diego Simeone, te ima još 12 mjeseci do kraja ugovora. Osim Milana, ovaj napadač već duže vremena je želja Genoe i Udinesea. Tako su Galliani i Braida Argentincima ponudili 6M€ za usluge ovog napadača.

Milanov lijevi bek Serginho, koji se muči sa ozljedom zbog koje će sa terena izbivati do kraja sezone, izjavio je kako karijeru namjerava završiti u Sao Paulu.

"Želim karijeru završiti u Sao Paulu, a prije toga namjeravam još jednu sezonu odraditi u Milanu do kraja ugovora koji mi ističe za godinu i po. Sao Paulo je klub u kojem sam počeo karijeru i svakako ima posebno mjesto u životu. Ipak, morati ću vidjeti da li će i klub biti tada zainteresiran za mene."

Još jedan napadač za kojeg je zainteresiran Milan, Valeri Bojinov, najavio je mogućnost odlaska iz Juventusa ukoliko ne bude zadovoljan minutažom. Njegov je agent izjavio kako ima ponudu kluba iz Serie A koju u svakom trenutku može realizirati.

"Svjesni smo koliko Juventusu Valeri znači, ali djela govore više od riječi. Kada počnu treninzi nakon Nove Godine, tražit ćemo čelnike Juvea da nam kažu da li je Bojinov u njihovim najužim planovima. Ako njegove šanse za minutažu ne budu zadovoljene, morat ćemo potražiti novu sredinu."

Preuzeto sa . . . . . . . . . . acm1989.bloger.hr

- 18:36 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.