Blog-AC Milan

subota, 30.12.2006.

Milan želi Ramosa

Brat, a ujedno i menadžer španjolskog nogometnog reprezentativca Sergija Ramosa, Rene Ramos, u četvrtak se u Sevilli sastao s čelnicima Milana koji bi željeli otkupiti ugovor njegova brata.

Realov branič Sergio Ramos bi, dakle, mogao preseliti na San Siro. Međutim, prema prvim informacijama, čini se da braća traže više (ugovor na pet godina) nego što Milan može ponuditi pa će se finalizacija pregovora obaviti tek u siječnju.

Interese Milana očito je ponukao i Realove čelnike da svom igraču ponude novi ugovor pa se u razgovore s Reneom upustio i Realov sportski direktor Predrag Mijatović.

Podsjetimo, Ramos je na ljeto 2005. prešao iz Seville u Real za iznos od 27 milijuna eura.

Preuzeto sa . . . . . . . . . . Nogometni-Magazin.com

- 13:02 - Komentari (3) - Isprintaj - #

petak, 29.12.2006.

Delio Rossi se pomirio sa odlaskom Massima Odda

Trener Lazia Delio Rossi pomirio se sa činjenicom da će u zimskom prijelaznom roku ostati bez kapetana momčadi i jednog od najboljih nogometaša tog kluba, Massima Odda. Prema pisanju talijanskih medija, Oddo je vrlo blizu dogovora oko prelaska u redove Milana, a klubovi trenutno pregovaraju oko visine odštete za 30-godišnjeg nogometaša.

"Nastavit ćemo u istom ritmu sa ili bez Odda. Volio bih da ostane jer smatram da ova momčad ima svijetlu budućnost, ali isto tako mislim da je kontraproduktivno zadržavati u momčadi igrača koji je izrazio želju za odlaskom." izjavio je Rossi.

Oddo, član talijanske reprezentacije koja je ovog ljeta osvojila naslov svjetskih prvaka, u Lazio je stigao 2003. godine iz Verone. Specijalist je za takozvane ničije lopte i prošle je sezone postigao sedam golova za svoj klub, većinom iz takvih situacija.

Preuzeto sa . . . . . . . . . . index.hr

- 20:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Grimi: "Želim biti novi Maldini!"

Mladi argentinski branič Leandro Grimi postat će prvo pojačanje Milana u siječanjskom prijelaznom roku. 21-godišnji nogometaš stiže iz argentinskog Racinga, a potpisat će ugovor na pet godina, vrijedan nešto više od 2 milijuna eura.

Grimi je doveden kao pojačanje za budućnost, a već će se na zimskim pripremama, koje se od 2. do 9. siječnja održavaju na Malti, pridružiti prvoj momčadi.

Ljevonogi nogometaš, koji će u rujnu sljedeće godine napuniti 22 godine, izjavio je: "Za mene je dolazak u ovako veliki klub poput Milana ostvarenje najljepših snova. Oduševljen sam realizacijom ovog transfera."

Rekao je nešto i o svom idolu uz kojeg će od sada igrati: "Maldini je moj idol i želim biti jednog dana poput njega. Ja sam tip lijevog braniča koji često odlazi u napad."

Grimi je jutros (u 7h) sa svojim managerom sletio u milansku zračnu luku Malpensa te će u sljedeća dva dana proći medicinske testove prije potpisa ugovora sa rossonerima. Također je olakotna okolnost ta što Argentinac ima putovnicu EU tako da se neće smatrati kao igrač izvan EU.

Preuzeto sa . . . . . . . . . . acm1989.bloger.hr
- 14:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 28.12.2006.

Milan želi Cassana na posudbu

Čelnici Milana zainteresirani su za mogućnost da u svoje redove dovedu napadača Reala Antonia Cassana na posudbu do kraja ove sezone, uz mogućnost da u lipnju u potpunosti otkupe njegov ugovor.

24-godišnji nogometaš je u nemilosti trenera Fabia Capella i sportskog direktora Predraga Mijatovića i rado bi napustio redove madridskog kluba, iako njegov menadžer tvrdi kako će on sigurno ostati u Realu. U Milanu ipak ne odustaju od njegovog dovođenja, iako odbijaju svaku pomisao da bi to moglo značiti odlazak Kake u suprotnom pravcu.

Osim Milana, za Cassana je zainteresirano i nekoliko engleskih klubova, prije svih Newcastle, no za sada je teško naslutiti u čijem će dresu temperamentni talijanski napadač provesti proljetni dio sezone.
- 16:17 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Leandro Grimi od siječnja u Milanu!!!

Mladi argentinski branič Leandro Grimi postat će prvo pojačanje Milana u siječanjskom prijelaznom roku. 21-godišnji nogometaš stiže iz argentinskog Racinga, a potpisat će ugovor na 5 godina, vrijedan 2 milijuna €.

Grimi je doveden kao pojačanje za budućnost, ali već će se na zimskim pripremama, koje se od 2. do 9. siječnja održavaju na Malti, pridružiti prvoj momčadi. thumbup

Ljevonogi nogometaš, koji će u rujnu sljedeće godine napuniti 22 godine, izjavio je: "Za mene je dolazak u ovako veliki klub poput Milana ostvarenje najljepših snova. Oduševljen sam realizacijom ovog transfera." thumbup

Preuzeto sa . . . . . . . . . . index.hr
- 15:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 27.12.2006.

Ujfalusi i Grimi u pregovorima s Milanom

Prema najnovijim saznanjima portala Goal.com, Milan je potaknut brojnim ozlijedama krenuo po pojačanja u obrani. Kako sada stvari stoje, najveću mogućnost da u nastavku sezone nose dres rossonera imaju Čeh Tomas Ujfalusi i Argentinac Leandro Grimi.

Ujfalusi trenutno igra za Fiorentinu koja bi ga mogla pustiti u Milano ukoliko ponuda rossonera bude dovoljno dobra da zadovolji apetite Toskanaca. Prema českim novinama 'Dnes', Sevilla se nalazi u 'pole positionu' za dovođenje Ujfalusija u svoje redove, iako je sam Čeh u nekoliko navrata govorio kako mu se sviđa talijanski način života te bi sigurno prije izabrao destinaciju Milano kao konačnu.

Drugi igrač, Leandro Grimi, je desni bočni argentinskog Racinga koji je postao prvi 'pick' rossonera za tu poziciju zbog odugovlačenja Laziovog predsjednika Lotita oko Massima Odda. Mladi Argentinac (21god) već je duboko u pregovorima sa Milanovim čelnicima koji ga žele kupiti prije odlaska rossonera na Maltu (mini-turneja od 2.-9. siječnja). Milan ne bi trebao imati problema u kupovini Grimija, a i taj bi igrač sa svojim godinama značio pojačanje za budućnost. Dok se ovaj transfer dogovara, Galliani i dalje pokušava nagovoriti Lotita da popusti i proda Lazievog desnog beka Massima Odda.

Preuzeto sa . . . . . . . . . . acm1989.bloger.hr

- 16:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 26.12.2006.

Heinze u Milan?

Da li je moguće imati Argentinca u momčadi punoj Brazilaca? Čini se da da, jer kako piše "News of the World", strateg Milana Carlo Ancelotti ozbiljno se zainteresirao za dovođenje lijevog braniča Gabriela Heinzea iz Manchester Uniteda gdje nije u planovima Sir Alexa Fergusona. Transfer postaje još vjerovatniji s tim što je Sir Alex oko 'bacio' na Garetha Balea te Joeya Bartona koji igraju na Heinzeovoj poziciji. Sada dolazi teži dio, a to je onaj koliko je Galliani spreman ponuditi za ovog polivalentnog igrača? Prema istom izvoru, za usluge Argentinca ponudio je oko 12mil.€ i sada se čeka odgovor Manchester Uniteda. Među ostalima koji su se našli zainteresirani za Heinzea, je i PSG koji je bio prvi Argentinčev klub u Europi. thumbup
- 23:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.12.2006.

Cassano se vraća kući

ANTONIO CASSANO će u siječnju prijeći iz Real Madrida u Milan, nakon što u Španjolsku pristigne Realova najnovija akvizicija Gonzalo Higuain, prenose španjolski mediji.

Tako će Cassanova karijera u Kraljevskom klubu svršiti nakon manje od godinu dana, što i nije toliko čudno s obzirom da se nije uspio baš najbolje aklimatizirati na igru Reala. A nije imao ni dovoljno prilike za to.

Ovim vjestima ide na ruku i to što se Cassano nalazi u trajnoj svađi s Realovim trenerom Fabiom Capellom te to što ga ni obožavatelji madridskog kluba nisu najbolje primili.

Ranije ovaj tjedan Real je potpisao River Plateovog Argentinca Higuana. Higuanov doazak na Santiago Bernabeu dodatno smanjuje Cassanove šanse da se izbori za poziciju u momčadi.

Milan je već dugo zainteresiran za Cassana, a taj se interes ove sezone još i povećao s obzirom na teškoće u koje su upali otkad su ostali bez Ševčenka. Klasični golgeter kao što je Cassano bi mogao biti pravo riješenje za napad Milana koji u posljednje vrijeme užasno teško postiže golove.

Španjolske dnevne novine "Marca" objavile su da se u siječnju Cassano sigurno vraća u Italiju, pogotovo zato što bi mu to pružilo i priliku da možda ponovno ugrabi mjesto i u talijanskoj reprezentaciji jer Cassano već duže vrijeme žudi navući dres Azzura.

Preuzeto sa . . . . . . . . . . index.hr
- 23:38 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Galleone: Iaquinta ostaje

TRENER Udinesea Giovanni Galeone odbacio je govorkanja o navodnom odlasku Vincenza Iaquinte iz kluba nakon Nove godine.

"Nije me strah da ću ga izgubiti. Prema mojim informacijama on želi ostati u Udineseu. Naš je cilj četvrto mjesto tablice, stoga bi riješiti se takvog igrača bilo kao odbaciti oružje", kaže Galleone za talijanske medije.

Ne samo da u Udineseu neće biti prodavanja igrača, upravo suprotno; planira se dovođenje novih talenata ukoliko to bude moguće.

"Mislim da ćemo pokušati poboljšati ekipu novim igračima, ako to bude ikako moguće."

Ovo ljeto je Iaquintu pokušao potpisati AC Milan, ali to im nije pošlo za rukom. Nagađa se da će ga ponovno pokušati namamiti u svoje redove kad se otvori zimski prijelazni rok. No, ako je vjerovati Galleoneu, neće im od toga biti neke koristi. Uzalud vam trud Milanisti...


Preuzeto sa . . . . . . . . . . index.hr
- 23:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 24.12.2006.

Želim vam:

Čestit i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu 2007 godinu!!!
- 22:46 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Ancelotti!!!

Carlo Ancelotti, trener Milana, nada se da će 2007. godina donijeti promjenu u sreći njegovoj momčadi. Rossoneri se trenutno nalaze na 12. poziciji Serie A, sa čak 28 bodova zaostatka za gradskim rivalom Interom, od čega je osam posljedica ovoljetne istrage oko namještanja utakmica u protekloj sezoni.

Situacija bi bila i puno lošija da nije bilo pobjeda u posljednje dvije prvenstvene utakmice, od kojih je posljednja ostvarena na gostovanju kod Udinesea, uvjerljivim rezultatom 3:0.

"Zaključli smo ovu godinu u dobrom raspoloženju. Ovo je bila teška godina, ali nadamo se da ćemo 2007. otvoriti na puno bolji način. Svi vjerujemo kako je loš period ostao iza nas." izjavio je Ancelotti za službenu klupsku web stranicu.

Optimističan je pred kraj godine i dopredsjednik kluba Adriano Galliani, koji je rekao: "Želim se zahvaliti svim navijačima koji su bili uz nas u ovom teškom razdoblju. Završili smo 2006. godinu na dobar način ovom pobjedom, a u novoj godini se nadamo puno boljim rezultatima."

Preuzeto sa . . . . . . . . . . rossonero.hr
- 22:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Udinese 0:3 AC Milan

U posljednjem ovogodišnjem Milanovom susretu u Serie A rossoneri su porazili Udinese rezultatom 0-3. Time su gosti ostvarili povratak iz krize, iako im ova polusezona neće ostati u lijepom sijećanju. Milan je ovaj jesenji i zimski dio sezone završio sa 20 bodova (28 da nije bilo kazne) iz 18 utakmica te je završio u donjem dijelu tablice. No, nije sve tako mračno, jer slijedi prijelazni rok u kojem bi rossoneri uz neka nužna pojačanja trebali do kraja sezone ostvariti (najmanje) četvrto mjesto koje je dohvatljivo za 6 bodova. Milan je u ovo teško gostovanje krenuo sa dobro prokušanom taktikom sa jednim napadačem, Gilardinom. Rossoneri su krenuli bolje iako je prvu pravu priliku imali domaćini u 22' kada je Iaquinta promašio zicer. No, kazna slijedi u 30' kada Pinzi faulira Kaku' u svom šesnaestercu, a sudac Rizzoli pokazuje na 11m. Kazneni udarac izvodi sam Kaka' te zabija za 0-1. Nije prošlo ni četiri minute a već je 0-2: Jankulovski preciznim centaršutom nalazi Gilardina koji postiže svoj četvrti gol u tri utakmice. Do kraja poluvremena još Iaquinta pokušava ali bezuspješno. Drugo poluvrijeme počinje zamjenom Kake', umjesto kojeg ulazi Gourcuff u 52'. Tada Udinese pokušava smanjiti rezultat u dva navrata: prvi puta preko Pinzija pa onda i Iaquinte no nema promjene. U 69' ozlijeđenog Kaladzea mijenja Oliveira koji nakon samo sedam minuta zabija svoj drugi gol za Milan u Serie A: prima loptu Seedorfa prsima te je iskosa šalje vrataru domaćina kroz noge. Do kraja susreta još bilježimo pad Iaquinte kojeg sudac nije okarakterizirao dao najstrožu kaznu.

Preuzeto sa . . . . . . . . . . acmilan-cro.com
- 00:59 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 23.12.2006.

Najava utakmice Milan - Udinese

Obje ove ekipe će pobjedom željeti nastaviti svoj lagani uspon na tablici. Udinese je u prošlom kolu sa igračem manje uspio pobijediti Atalantu tako da je opet upao u borbu za plasman u eurokupove. Sada su na sjajnom petom mjestu na kojem će htjeti ostati i nakon Božića. Međutim i forma Milana je u usponu što dokazuje uvjerljiva pobjeda protiv Catanije u prošlom kolu. Prije toga su uzeli vrijedan bod iz Firence a čini se da se konačno probudio Gilardino. U prošlom kolu obrana Milana nije primila gol što je u zadnje vrijeme bila rijetkost što je još jedan pozitivna stvar. Kod domaćina će Andrea Codu zamijeniti Cristian Zapata. Kod Milana je kažnjen Daniele Bonera tako da će u sredini obrane nastupiti Dario Šimić a Marek Jankulovski će protiv bivšeg kluba nastupiti na lijevoj strani.

Preuzeto sa . . . . . . . . . . Nogonet.com
- 10:31 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 22.12.2006.

Nogometaš Milana dopingiran

Napadač milanskog kluba Marco Borriello bio je pozitivan na dopinškoj kontroli nakon dvoboja između Milana i Rome sredinom studenoga, priopćio je Talijanski olimpijski odbor.smokin

Igraču Milana u urinu je pronađen nedopušteni stimulans kortizon, a ako i B uzorak bude pozitivan, 24-godišnjeg Borriella će suspendirati Talijanski nogometni savez. bang

Marco Borriello je prošle sezone igrao za Sampdoriju, a prvi je nogometaš u koji je ove sezone uhvaćen u dopingu.
- 11:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 21.12.2006.

Pato u Milan???

Milan je danas objavio kako je iznimno zainteresiran za 17-godišnju zvijezdu Internacionala, Alexandra Pata.mah

Klub iz Milana je u očajnoj potrazi za kvalitetnim napadačem, jer si ne mogu priuštiti nastavak negativnih rezultata u Serie A, tako da bi početkom siječnja željeli dovesti ovoga Brazilskog wonderkida.

Pato igra fantastično u brazilskoj ligi, a imao je i zapažene nastupe na nedavno završenom Svjetskom klubskom prvenstvu. thumbup

Iako mu je tek 17 godina, ovaj mladić već košta 25 milijuna eura. cool

Predsjednik kluba Adriano Galliani izjavio je: "Ovaj dečko je zaista nešto posebno."smijehsmijeh
- 21:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

AC Milan 3:0 Catania

Čini se da za Milan slijede bolji dani jer je na susretu protiv Catanije opet strijelac bio Gilardino što mu je bio treći gol u dvije utakmice a ponovno je proradio i Kaka koji je postigao dva gola. Nelson Dida, Serginho, Giuseppe Favalli, Alessandro Costacurta, Alessandro Nesta i Paolo Maldini su i dalje kod Milana ozlijeđeni međutim domaćini su poveli već u 4. minuti smokin

Alberto Gilardino je leđima okrenut golu smirio loptu za utrčalog Kaku koji je zatim ubacuje u mrežu i postiže prvi gol Milana na San Siru nakon 200 minuta. Kaka zatim stvara dobru šansu za Gilardina a nakon toga udarcem testira reflekse Pantanellija. Kaka je bio najbolji igrač Milana i zatim kada su svi očekivali ubačaj zavrće loptu tik kraj gola. Giuseppe Mascara zamalo izjednačuje ali iz slobodnjaka pogađa vratnicu. Oliveira zatim ubacuje loptu pred gol za Kaku koji šalje loptu u bližu stativu a Oliveira zatim pogađa vanjski dio mreže. Catania međutim opet opasno prijeti i lopta nakon udarca glavom Gionathe Spinesija opet malo dira aluminij. Oliveira zatim sjajnim udarcem iz voleja puca u suprotni kut ali promašuje. Gosti su pokušavali doći do izjednačenja ali Bonera sa gol linije odbija loptu nakon udarca Caserte sa osam metara. Kaka zatim zavrće loptu prema golu ali je ona odbijena. Milan povećava vodstvo kada Kaladze nakon dodavanja Gattusa smiruje loptu za Gilardina koji je zatim sa šest metara šalje preko golmana u mrežu. Gilardino zatim skreće loptu nakon ubacivanja Seedorfa prema Kaki koji je prizemnim udarcem šalje u mrežu. Kalac je još do kraja susreta loše reagirao nakon šuta Caserte ali ga je spasio Kaladze.

- 17:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 20.12.2006.

Najava utakmice Milan-Catania

Tko bi uoči početka prvenstva mogao zamisliti da će nakon 16 kola Catania biti na poziciji koja vodi u Ligu prvaka a Milan u donjem dijelu ljestvice? Milan trenutno tek slabo koketira sa povratkom na pobjedničke staze i tri boda mu trebaju kao suho zlato međutim ni Sicilijanci se neće željeti tako lako odreći sjajne pozicije. Crveno-crni su pobijedili tek jednom u zadnjih osam susreta međutim barem su se malo odvojili od opasne zone. Stvari ipak za njih idu nabolje pošto nisu poraženi u zadnih pet nastupa međutim sigurno je da će morati početi još bolje igrati ako žele zadovoljiti svoje navijače i predsjednika Berlusconija

Ancelotti će opet imati mnogo problema sa određivanjem početne postave jer su u autu još uvijek Nelson Dida, Serginho, Giuseppe Favalli, Alessandro Costacurta, Alessandro Nesta i Paolo Maldini. Alberto Gilardino mu je u zadnjem susretu u Firenci spasio bod i opet bi trebao zaigrati usamljen u napadu a iza njega će djelovati Kaka u sistemu 4-4-1-1. Catania će sigurno željeti iskoristiti sve probleme Milana. Već su pobijedili ove sezone ekipe protiv Lazija, Parme i Udinesea ali na svom terenu a u gostima ne igraju tako dobro što dokazuje i visoki poraz od Rome i nemogućnost uzimanja tri boda protiv Ascolija na zadnja dva gostovanja.

- 18:19 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Milan ili HSV

STUTTGART - Njemački vratar Timo Hildebrand (27) odlučio je napustiti Stuttgart na kraju sezone, odbivši ponudu za novi ugovor. Drugi vratar ‘elfa’, nakon oproštaja Kahna, koji je za njemačku nogometnu reprezenatciju branio pet puta, Stuttgartov je član od 1999. i skupio je 205 nastupa u Bundesligi. Stuttgart je već objavio da baca oko na Henkea (Hannover) i Schafera (Nürnberg), dok će Hildebrand odabrati budućeg poslodavca između ponuda HSV-a i Milana. (it)

Horst Held, sportski direktor Stuttgarta, izjavio je kako je klub povukao svoju ponudu za produženje suradnje, nakon što je Hildebrand odugovlačio sa odlukom oko prihvaćanja ponuđenih uvjeta. "Povukli smo svoju ponudu. Timo Hildebrand nas je informirao kako još uvijek ne može donijeti odlukul Klubu je potrebna sigurnost u planiranju budućnosti, zbog čega smo postavili rokove prije Božića. S naše točke gledišta, Timu su ponuđeni vrhunski uvjeti." izjavio je Held.
- 16:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Gattuso

Veznjak Milana Gattuso za Studio Sport izjavio je kako je iznerviran lošim postupcima čelnika rossonera na proteklom ljetnom mercatu.

"Ovu sezonu trebamo privesti kraju najbolje što možemo. Sada se izvlačimo na nesreću zbog pogađanja stativa, ali očito je da ovo nije Milan od proteklih godina. Jednostavno nema identiteta u momčadi."

"Što je uzrokovalo sve ovo? Prije svega Calciopoli skandal, zatim preuranjene pripreme za kvalifikacije za Ligu Prvaka i na kraju iscrpljujuće Svjetsko Prvenstvo."

"Očekivali smo neka prava pojačanja ovog ljeta nakon što je Shevchenko otišao. Jednostavno nismo našli pravu zamjenu za njega koji nam je puno značio. Uostalom, i momčad je starija za godinu i sve su to problemi koji nam ne dopuštaju da budemo jaki kao inače."headbangheadbangheadbang
- 11:18 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Šimić

Kad bi Ibrahimović bio u našoj momčadi, mi bismo bili na Interovu mjestu. S njim bi Milan bio sasvim drukčiji, naglašava Šimić.

RIJEKA - Hrvatski reprezentativac, rekorder po broju nastupa (86), Dario Šimić, gotovo je jedno desetljeće na Apeninskom poluotoku. Selio se samo s jedne na drugu obalu, iz Intera u Milan. Trenutačno je pleše s “crveno-crnim vragovima” pred Interovim oltarom. A nema veće kazne za “milaniste” od klanjanja “interistima”...

Milana je, naime, usisao donji dio ljestvice, 14 bodova (plus osam kazne) ispod je svakog očekivanja. U subotu je momčad Carla Ancelottija u Danteovu gradu, Firenci, osvojila bod (sedmi remi, uz četiri poraza u 16 kola!) u igri s Fiorentinom.

•Problemi u veznom redu

- Nismo nezadovoljni ishodom s obzirom na to da smo spašavali bod, a Firenca je vruć teren, nije lako ostati neporažen. Posebice se to odnosi na našu momčad. Vidljivo je da smo umorni i nismo u pravoj formi. Nije to onaj Milan kakav očekuju navijači, a moram priznati da imaju puno strpljenja. Jer, kako igramo, imali bi pravo negodovati.

Osporavani reprezentativac Gilardino postigao je dva pogotka, možda najavio sunčanije dane. Jer, realizacija je problem Milana, a treba naglasiti da su igrači vaše momčadi tijekom sezone pogodili drvo čak 23 puta.

- Gilardinovi pogoci vesele više od osvojenog boda. Vjerujemo da se špina otvorila, da će napadači preuzimati odgovornost i odlučivati. Mi, međutim, imamo problem u veznom redu. Nismo u stanju napraviti pritisak, nametnuti utakmici svoj ritam. Pa je i napadačima objektivno teže, nema pravih lopti za gol.

- 10:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 19.12.2006.

Kaka ostaje!!!!

Usprkos velikom interesu Real Madrida da u svoje redove dovede Kaku, prema riječima predsjednika Milana Silvija Berlusconija brazilski reprezentativac ostaje na San Siru. thumbupthumbupthumbup

"Nema nikakvih izgleda da prodamo Kaku. On je naš najbolji igrač i ostaje u Milanu," poručio je Berlusconi. Kraljevski klub je bio spreman ponuditi Talijanima 60 milijuna eura odštete, no u Milanu zasad odbijaju posao.
Istovremeno, u Milan je sve izgledniji dolazak Antonija Cassana. Mladi Talijan sve je nezadovoljniji u Realu i želi se vratiti u domovinu.

Protiv njegova odlaska nema ništa niti trener Reala Fabio Capello i čini se kako će Rossoneri i Kraljevski klub ove zime ipak poslovati.

- 19:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SRETAN ROĐENDAN

Utakmica protiv Fiorentine odigrana je na dan kada je Milan stvoren.Klub slavi 107 uspijesnih godina sa nadom da je buducnost jos blistavija.16 Prosinac je poseban dan jer je tog dana "rođen" Milan.Iza nas je puno emocija,lijepih uspomena ali i tuznih koje smo zajedno prozivljavali sa Milanom.Svaki navijac sa njima u svom srcu pridonosi povijesti Milana.Iako Milan sada prozivljava teske trenutke trebamo na trenutak stati i prisjetiti se svega i onoga sto tek dolazi.Mozemo puno toga naucit iz nase povijesti,jedinstvo,blistava buducnost biti ce kada zajedno proslavimo u crveno-crnom jos jednu godinu.SRETAN ROĐENDAN!
- 13:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Galliani otkrio planove za siječanj

Izvršni predsjednik Milana Adriano Galliani otkrio je planove tog kluba vezane uz siječanjski prijelazni rok. Na vrhu liste prioriteta nalazi se kapetan Lazia Massimo Oddo.

"U siječnju ćemo dovesti Odda i još jednog obrambenog nogometaša. Ukoliko nam situacija na tržištu dopusti, nećemo se zaustaviti na tome. Međutim, sigurno je da nećemo dovoditi nijednog vratara." izjavio je Galliani.
Osim Odda, pri vrhu liste prioriteta nalaze se i desni bočni nogometaš brazilskog Sao Paula, Ilsinho, koji bi trebao na toj poziciji naslijediti svog zemljaka Cafua, te napadač novih svjetksih klupskih prvaka, Internacionala, Pato Alexandre. Galliani je još jednom potvrdio kako brazilski playmaker Kaka sigurno neće napustiti klub, a sigurnom je ocijenio i poziciju trenera Ancelottija.

- 13:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Novo pojačanje ???

Francuski prvak Lyon i AC Milan su zainteresirani za kupovinu mladog napadača Arsenala Nicklasa Bendtnera u siječanjskom prijelaznom roku. Vrijednost 18-godišnjeg danskog napadača, koji se trenutno nalazi na posudbi u Birminghamu, gdje je ove sezone postigao deset golova, procjenjuje se na oko 10 milijuna eura. Unatoč tome što mladi Danac nije uspio izboriti mjesto u momčadi Arsena Wengera, čini se da su njegove igre u dresu Birminghama bile dovoljan pokazatelj čelnicima Milana i Lyona da se radi o kvalitetnom mladom napadaču u kojega vrijedi uložiti veliki novac.

Međutim, prema nekim vijestima, Wenger je svjestan Milanovog interesa već poručio kako nema namjeru dopustiti njegovu prodaju. Menadžer Birminghama Steve Bruce također je uvjeren kako će Bendtner do kraja sezone ostati na posudbi u njegovoj momčadi, kao što je predviđeno dogovorom o posudbi. "Imamo dogovor sa Wengerom da Nicklas ostane ovdje do kraja sezone. Ukoliko se nešto veliko ne dogodi u Arsenalu, Nicklas će ostati sa nama." izjavio je Bruce.
- 13:03 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.