od grija do kajanja

22.02.2011., utorak

P.A.

Pod uticajem filmova P. Almodovara se moja svest razvila u biće koje nije u stanju da uspostavi čisto drugarske odnose sa pripadnicama suprotnog pola... odnosno u biće koje smatra da u situaciji kada su nagoni nezadovoljeni, upravo one trebaju da pruže to zadovoljstvo bez ikakvih daljih komplikacija i trazenja nečeg zauzvrat. Upravo u jednom njegovom filmu, glumac trazi od prijateljice-koleginice da ga reši nervoze pre nastupa tako što će ga oralno zadovoljiti, na šta ona i pristaje.

11.02.2011., petak

tv

Od kada smo se modernizovali, nabavili velike tv uredjaje, laptopove, dvd i ostale playere, a posebno od kada je Internet ušao u svako domaćinstvo, postalo nam je sasvim normalno da gledamo filmove samo one koje mi poželimo, da ih "skinemo" brzo s neta, da čitamo vesti po portalima umesto u papirnim dnevnim novinama itd. Informišemo se tako o svemu poznatom i nepoznatom. Svet nam u život uđe preko malog ekrana i to onda kad mi to želimo i kada ga pozovemo. Prestala je i potreba za druzenjem na onaj način kao ranije kada smo se igrali kao klinci klikerima ispred zgrade i bili maštoviti sretan Kako je Antić onomad rekao "iš iz moju ulicu ako ne umeš da maštaš, će te pojede strašno čokano". Kad se osvrenmo samo 10 godina unazad, jasno je da se sve promenilo.. Al to je valjda i normalno.. I oduvek je tako i bilo. Čovečanstvo ide napred, samo ne ko ranije polako.. sad galopiramo.. jedino je pitanje gde će nas to odvesti.

Pre par meseci mi se brat doselio u komšiluk.. i umesto da budemo bliži.. Možda sam samo ja to očekivao i to bez nekog posebnog razloga.. Uvek smo i bili tu gde smo i sad.. u dva odvojena sveta.. Pa što bi se sad pretvarali i očekivali neko čudo..??? Doduše, ako mi je to za utehu nije jedino takav sa mnom.. ima nas tu još bližih i daljih rođaka.. Ovi bliži su u goroj poziciji.

I za kraj današnjeg piskaranja da pomenem i da sam prekinuo svakodnevne kontakte sa dotičnom "drugaricom". Nije prihvatala baš ideju da živim sa nekim, da sam u vezi i sl. Morao je neko prekinuti taj cirkus i postaviti stvari na svoje mesto. Osim toga čuo sam se u međuvremenu, a i video, sa "bivšom" dragom.. Tek je ta scena bila uvrnuta.. s obzirom kako smo završili celu tu priču i kako sam se odselio iz stana nisam očekivao, a ni planirao, da se bilo kad više vidim s njom.. I nekoliko nedelja se priča i svela na to. Ni sad nije puno bolje ali mi je bilo jako čudno sedeti ponovo na kafi s njom a živeli smo toliko dugo zajedno.

Odoh da gledam dr. House seriju party

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>