Btr kviz koja je tvoja srodna dusa - Brzog datiranja

srijeda , 26.12.2018.

Koliko se dobro sjećaš likova, radnje i pojedinosti iz jedne od najboljih serija svih vremena?










Click here: Btr kviz koja je tvoja srodna dusa






Ili: Odakle ti pravo na srodnu dušu kad si već udata za nekog ko to nije? Iskra ta božanska dušu nam je takla. Kada su konačno stigli rezultati prijave i testa, pretrnula sam.



btr kviz koja je tvoja srodna dusa

Posle njegove smrti ja nisam bila pri sebi mesec dana, bila sam na ivici smrti jer sam dobila neku tešku anemiju i nepravilan rad srca za koji lekari nisu mogli naći uzrok. Zato Ovan, Lav i Strelac vrlo često pronađu svoju srodnu dušu u teretani ili na igralištu. Gledam u nebo, slutim te tamo. Tvoja srodna dusa je neko koga vec dugo poznajes,samo sto ni ne slutis da vas je sudbina stvorila jedno za drugo.



btr kviz koja je tvoja srodna dusa

Koliko se dobro sjećaš likova, radnje i pojedinosti iz jedne od najboljih serija svih vremena? - To je samo pokazatelj toga da si u proslosti imao lose ljubavne izbore i da si zbog toga patio u zivotu kao i da je tvoje srce bilo puno puta slomljeno. U proljeće u centru grada postave brojne kućice s bogatom gastronomskom ponudom, a osobito sam se davila u njivom Langošima s vrhnjem i sirom.



btr kviz koja je tvoja srodna dusa

Bez lazi i prevare i potpuno tacno. Istina koja vam se mozda nece svideti,ali bilo kako bilo mi vam samo donosimo pravo stanje stvari odnosno vase ljubavne sudbine… Pogledajte sliku,i ono sto vam je najlepse na njoj reci ce vam dosta toga o vasoj buducnosti i svemu sto vas ceka. UPLAKANA DEVOJKA: Iako su na slici prikazane suze,ovo uopste ne znaci los znak. To je samo pokazatelj toga da si u proslosti imao lose ljubavne izbore i da si zbog toga patio u zivotu kao i da je tvoje srce bilo puno puta slomljeno. Dakle,ti si neko ko zna kako je voleti pogresnu osobu,ali nemas razloga da brines jer u buducnosti nece biti negativnih iskustava. Samo ti savetujemo da ne ulazes u nove emotivne veze do marta ove godine jer ces se sigurno razocarati,a tada je inace savrseno vreme za jedno novo poznanstvo koje ce neverovatno brzo preci u ljubav — pravu i sudjenu,koja ce trajati do kraja tvog zivota. PROROCICA: Ova slika je znak toga da se ti svim silama nadas da ce u tvoj zivot konacno uci prava ljubav. Realno pricajuci,ti si neko ko nije imao bas najsrecniju ljubavnu proslost ali se ipak moze reci da si upoznao i lepsu stranu ljubavi. Dakle,znas kako je biti razocaran ali i kakav je osecaj biti na sedmom nebu od ljubavne srece i iluzija. Kada je o tvojoj buducnosti rec,tek za dve godine dolazi vreme tvoje konacne srece,a do tada imas priliku za mnogo avantura i flerta koje ce ti prijati,ali ti nece doneti srecu koju zasluzujes. Tvoja srodna dusa je neko koga vec dugo poznajes,samo sto ni ne slutis da vas je sudbina stvorila jedno za drugo. Nastavak na sledecoj strani….



Prljavi Inspektor Blaza i Kljunovi - Dole, dole - (Official Video)
Pozitivna stvar kod mene je što sve ljude prihvaćam i nitko na ovom svijetu nije manje bitan. Savršeno mjesto za vjenčanja, a dodatnu atmosferu pojačava jedan stariji gospodin s violinom. Zakoračivši prvim korakom u stan, znala sam da je to to. Ovaj put je dobila stipendiju i moja prijateljica s faxa. Ne završava se sve smrću, ljubav nastavlja da živi i on će uvek biti pored mene.

[Cupave babe|Kamera u picki :: Ghost Porn Vids Tube|Po uzoru na Tinder, napravljena stranica za upoznavanje muslimana, Minder]






Oznake: Ko, je, vaša, „srodna, duša

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.