Po uzoru na Tinder, napravljena stranica za upoznavanje muslimana, Minder - Susret s djevojkom

utorak , 25.12.2018.

Manekenka Mara Martin prošetala se pistom u Milanu dojeći bebu u naručju










Click here: Po uzoru na Tinder, napravljena stranica za upoznavanje muslimana, Minder






Oko 20 hiljada korisnika iz Sjeverne Amerike i Velike Britanije na Minderu traži svoju sreću, a od augusta je ova aplikacija dostupna i u Njemačkoj. Oko 20 hiljada korisnika iz Sjeverne Amerike i Velike Britanije na Minderu traži svoju sreću, a od augusta je ova aplikacija dostupna i u Njemačkoj.





Video koji je napravio Deutsche Welle pogledajte u nastavku:. Naučnik Ahmet Toprak pojašnjava iz kojeg razloga ljudi, kad je sklapanje braka u pitanju, radije traže partnere iste vjere. Na ideju da napravi ovu aplikaciju, došao je IT preduzetnik iz Washingtona, Haroon Mokhtarzada koji je želio pomoći svojim prijateljima da nađu partnere i partnerice za brak i ozbiljniju vezu.





Manekenka Mara Martin prošetala se pistom u Milanu dojeći bebu u naručju - Oko 20 hiljada korisnika iz Sjeverne Amerike i Velike Britanije na Minderu traži svoju sreću, a od augusta je ova aplikacija dostupna i u Njemačkoj. Lažnih profila skoro da nema jer se na Minderu provjerava autentičnost profila.





- >@078B5;L=>, - ?@>1C@G0; >=, - GB> A>B@C4=8:0< ;01>@0B>@88 A8AB5< 157>?0A=>AB8 =8G53> >1 MB>< =5 8725AB=>.  47 - (8D@ F5=>9 2 <8;;80@4 4>;;0@>2? - CA<5E=C;0AL 846, AB>;:=C2H8AL A @8=:5@E>DD>< 2 :>@84>@5.


 - 8G53>. - ;O=CAL, - A:070;. =0 A<>B@5;0 =0 =53> A =54>C<5=85<.




Naučnik Ahmet Toprak pojašnjava iz kojeg razloga ljudi, kad je sklapanje braka u pitanju, radije traže partnere iste vjere. Na ideju da napravi ovu aplikaciju, došao je IT preduzetnik iz Washingtona, Haroon Mokhtarzada koji je želio pomoći svojim prijateljima da nađu partnere i partnerice za brak i ozbiljniju vezu. Lažnih profila skoro da nema jer se na Minderu provjerava autentičnost profila. Oko 20 hiljada korisnika iz Sjeverne Amerike i Velike Britanije na Minderu traži svoju sreću, a od augusta je ova aplikacija dostupna i u Njemačkoj. Online dating platforme odavno su etablirane, a jedna od najpopularnijih širom svijeta svakako je Tinder, koji preuzima podatke i informacije sa profila na Facebooku. Video koji je napravio Deutsche Welle pogledajte u nastavku:.

[As oglasi brcko|Najbolji sajt za online kupovinu u srbiji|Flertovanje s drugima]






Oznake: manekenka, mara, Martin, prošetala, se, pistom, u, Milanu, dojeći, bebu, naručju

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.